Birleme olmadan Hamile kalmak ?

çok tuhaf bir durum,bebeği tabiki ailesine söyleyemezde sevgilisini ikna edebilir evlilik için kız 25 yaşında olgun bir kız ailesini ,erkek arkadaşını ikna edip evlenmeli bebeğe yazık onun ne günahı vardı

kızlık zarının ortasındaki delikten yolunu bulabiliyor, hani kızlık zarı esnekse doğum sırasında yırtılıyomuşmuş zar. ama süttürmeyi ben hala anlamadım anlamak da istemiyom:sinifsinif:

anam zaten o spermlerin büyük çoğunluğu yolda telef oluyor..kaldı ki sürtünme ile telef olmayacak taaaaaaa ,yumurtaya ulaşacaktaaaaaaaaa .........oooooooo oooo ölme eşşeğim ölme..şimdi bu kız birde üstünde pantolonu varken hamile kalmıştır..ne de olsa spermlerin asitiklik gücü ,her şeyi eritir..aaa belkide kızlık zarınıda eritmiştir..lülülülülülü

olur canım vajunusmus olduğu halde ( yani eşiyle ilişkiye giremediği halde) hamile olan arkadaşım var bir ay sonrada doğrucak o kızında hamile kalmış olmsı normal tabiki keşke dikkat etseymiş :bbo::bbo:

kızlar bazılarınız inanmamış ama benim aynı okulda dipdibe çalıştığım arkadaşım eşiyle ilişkiye giremediği halde şu an 8 aylık hamile :bbo:

bi site buldum ve orda kadın doğum uzmanlarının verdiği bilgiler var böle bişey gerçeten varmış ve bu yolla hamile kalan bir çok vajinismus hastası olan bayanlar varmış yani iki tarafında bir sorunu yoksa bu yolla hamile kalmak %80 olası bir durummuş arkadaşlar bazılarınız kale almadı şaçma falan dediler ama doğruymuş

Allah sen bilin ya Rabbi. ben bunca senedir ugrasiom olmuo. etraf bu haberlerle doluuu, artik kafayi siyirmazsam iyidir laelaelaelaelae

sıyır kafayı canım sıyır ben canlı örneği ile aynı okulda öğretmenlik yaptım kadın evli bakire( vajınusmus ) ve hamile laelaelaelaelae

valla kendi açımdan bakmadan edemiyorum öf ya millet üstüne ceket asılsa hamile kalıyorlaelaelaelaelae

kizlar kizmayin bana ama sorcam valla merak ettim
bu surtunme isinde nasil oluyorda spermler camasirlari gecip vajinayi buluyor?

bi site buldum ve orda kadın doğum uzmanlarının verdiği bilgiler var böle bişey gerçeten varmış ve bu yolla hamile kalan bir çok vajinismus hastası olan bayanlar varmış yani iki tarafında bir sorunu yoksa bu yolla hamile kalmak %80 olası bir durummuş arkadaşlar bazılarınız kale almadı şaçma falan dediler ama doğruymuş

canım benim yazdığımı okumadın mı benim evli ama vajunusmus olduğu için eşiyle ilişkiye giremediği halde hamile kalan arkadaşım var diyorum evet maalesef böyle bir ihtima var ama yüzde 80 değil yüzde 5 ihtimal laelaelaelaelae ama yüzde 5 de olsa var ben çok araştırdım bu konuyu

canım benim yazdığımı okumadın mı benim evli ama vajunusmus olduğu için eşiyle ilişkiye giremediği halde hamile kalan arkadaşım var diyorum evet maalesef böyle bir ihtima var ama yüzde 80 değil yüzde 5 ihtimal laelaelaelaelae ama yüzde 5 de olsa var ben çok araştırdım bu konuyu

yazdıktan sonra gördüm cnm

Back