Birleme olmadan Hamile kalmak ?

kızlar çocuk evlenmem demiyo ama kız abim evlenmeden beni evlendirmezler diyor kaçma mevzusuna gelince o kadar bu işin içine girmek istemiyorum koca insanlar kaçmayı onlarda akıl ederler herhalde ama onlar bu yolu seçtiler kızın abisi evlendikten sonra eğer çocuğa veya kıza birşey olmazsa bunlarda evlenicekler

sadece bebeğe yazık,onlar zevkini çıkararaktan yapmışlar olan minicik yavruya olacak..bu kadarmı cahiller ya ...

sanmıyorum 25 yaşında herşeyi yapmayı bilipte o kadar cahil olunacağını nasılsa birşey olmaz diye umursamamışlar. hala daha kendilerini düşünüyorlar nasıl sıyrılıcaz bu işten diye. demiyorlarki bir hata yaptık çekelim cezamızı. ne kadar kolay geliyor o masum meleğe kesmek cezayı. allah ıslah etsin.

sanmıyorum 25 yaşında herşeyi yapmayı bilipte o kadar cahil olunacağını nasılsa birşey olmaz diye umursamamışlar. hala daha kendilerini düşünüyorlar nasıl sıyrılıcaz bu işten diye. demiyorlarki bir hata yaptık çekelim cezamızı. ne kadar kolay geliyor o masum meleğe kesmek cezayı. allah ıslah etsin.

kendilerini düşünüyorlar ya,bebeği düşünen yok..senağlama bir zevk uğruna...
içim çok acıyo çok..:çok üzgünüm:senağlama

nasil kiyicaklar o bebege senağlama bizler neler yapmıyoruz olsun diye şu hale bakın. ben birisinden daha duymuştum yengesi ve dayısı böyle cocuk sahibi olmuslar. tam birleşme ile değil kızmış yengesi tam birleşme olmadan şoooluncaa bebek oluvermişşş. :bbo: allahım neler var ya.

nasil kiyicaklar o bebege senağlama bizler neler yapmıyoruz olsun diye şu hale bakın. ben birisinden daha duymuştum yengesi ve dayısı böyle cocuk sahibi olmuslar. tam birleşme ile değil kızmış yengesi tam birleşme olmadan şoooluncaa bebek oluvermişşş. :bbo: allahım neler var ya.

bizde bu yöntemi deniyelim bu ay belki olur ne dersin. traji komik bir olay.

yorumları okurken gülmekten kırıldım başta..ama sona gelince alınan karar beni çok üzdü..çok acı bir durum..pek çok arkadaşın da dediği gibi olan minicik bir cana oldu..vucudundan atabilir belki ama aklından atabilecek mi acaba...offf çok üzüldüm yaaa...

buldukları çözüm süper gerçekten... arkadaşın dediği gibi olaydan kendilerini sıyırmanın peşinde onlar... çocuk kendini kızdan tamamen sıyırır yakın zamanda... kız asıl cezayı o zaman öder, hemde bu sefer tek başına!!

buldukları çözüm süper gerçekten... arkadaşın dediği gibi olaydan kendilerini sıyırmanın peşinde onlar... çocuk kendini kızdan tamamen sıyırır yakın zamanda... kız asıl cezayı o zaman öder, hemde bu sefer tek başına!!

aynen katılıyorum.ikiside çeksin ama bu durumda erkeğin tek çekiceği kürtaja vereceği para sonra sıyrılıp kurtulacak. kimbilir belki bir süre daha devam eder nasılsa rahat artık ama bir gün sıkılacaktır.

ileride o kızın piskolojisini düsünemiyorum.5dklik bir zevk uğruna olan minicik bir cana olacak. senağlama senağlama

madem yarın aldıracak bakirelik o şekil gideceğine o iş olsunda gitsin diye düşünmez mi bu adam.hem gerçek anlamda bi ilişki yaşamış olurlar...bunca şeyin içinde bunuda düşünürler eminim...:olmaz:

Back