Birleme olmadan Hamile kalmak ?

cevaplar için teşekkürler,

hamile olunsa da regl olunabiliyor malesef

tavsiye edebileceğiniz test markası var mı peki?
hamile olunsa da regl olunuyo sanırım sen yerleşme adı verilen olaydan bahsediosun.ama onun iki kez üst üste olacagını zannetmiyorum adetlerini vaktinde görmüşsün biri hariç 9 hafta önce oldu diyorsun bişey olsaydı belirtileri falan görurdun.sana önerebilecegimbi marka yok maalesef ama hemen sonuç almak istiyosan git beta hgc hormonuna baktır yani kan testine

Leylacım ben ilk mesajından sonra bebekle ilgili cinsiyet tahmini yapmamızı istersin sanıyodum ama yanıldım, pardon..

Konunun bu kadar ciddi olduğunun farkında olsan böyle davranmazdın bence..

yanlış olduğunu hata yaptığımızı ikimiz de biliyoruz ama oldu bir kere. ilk ve son oldu önemli olan da hayattaki hatalarımızdan ders almak değil midir? ben bu dersi yeterince aldım zaten 2 aydır yaşadıklarımı kelimelerle anlatamam. hayatımda regl olduğum için bu kadar sevineceğim ölsem aklıma gelmezdi zaten. tam birleşme olmadığından korunmadık da ama sonradan öğrendim ki bu şekilde de hamila kalınabiliyormuş

leyla bazı yorumlar sana yapılmıyo be bacım herşeyi üstüne alma.sonuçta bu arkadaşın konusu ben senin konuna cevap yazarken arkadaşa da cevap verdim herşeyi kişisel alma

belirgin belirtiler de olmadı, bulantı kusma falan, ancak sadece biraz fazla acıkıyorum sanki iki kişilik yiyormuşum gibi geliyor doymak bilmiyorum tek belirti bu şimdilik

kan testini de şu an bulunduğum yerde yaptırmam mümkün değil en iyisi test almak

leyla bazı yorumlar sana yapılmıyo be bacım herşeyi üstüne alma.sonuçta bu arkadaşın konusu ben senin konuna cevap yazarken arkadaşa da cevap verdim herşeyi kişisel alma

bu 2 ay o kadar çok şeye alındım ki artık herkesle çatışma içindeyim bu konunun geginliği bile yetti bana ilgine teşekkür ederim

bak her teste güven olmaz ondan iki üçtane almalısın.git bir sağlık ocagına yaptır sonucu senin dışında kimse öğrenemez eğer ondan çekiniyosan

bak her teste güven olmaz ondan iki üçtane almalısın.git bir sağlık ocagına yaptır sonucu senin dışında kimse öğrenemez eğer ondan çekiniyosan

esasında ondan çekiniyorum iki üç tane almam gerektiğini söylediğin de iyi oldu blmiyordum bunu nasıl alacağımı bile bilmiyorum, artık evden uzakta bir sağlık ocağı bulmaya çalışacağım

ya bişey olmaz iki kez adet görmuşsun hiç bir belirtin yok hamile olduguna dair boşuna takıyorsun.vazgeçtim bi test yap hamile olmadıgını gör

ya bişey olmaz iki kez adet görmuşsun hiç bir belirtin yok hamile olduguna dair boşuna takıyorsun.vazgeçtim bi test yap hamile olmadıgını gör

gerçekten çok teşekkür ederim içimi baya rahatlattın yarın nöbetçi eczane bulabilirsem hemen bakmak istiyorum. iyi geceler kullanıcı adını ne zaman okusam ilhanirem okuyorum saat de geç oldu ondan galiba, sonra da anlasanaaaa anlasanaaa diye şarkı söylüyorum tekrar teşekkürler iyi geceler

rica ederim uyku vaktin gelmiş senin ii geceler takma kafana

bu kız bebeği aldırsın birlikte olduğu çocuk nasıl olsa kızlık gitti bir korku kalmadı diye ikidebir bu kızın yanında alır soluğu demedi demeyin..

tam tersıde olabılır bebek gıttı sorun bıttı dolaylı olaraktan kızlıgınıda ben bozmadım ıspatlasın
dolayısı ılede ben arazı olurumda dusunebılr kı bencede oyle olur

ben sizin yorumlarınıza bişey dedimmi tamam bende onaylamıyorum kürtaj olmasını kimse onaylamaz benim böley bi yorum yazmam - topiği açan kişinin doğru söylediğine inanmıyorum - gibi bişeyler yazmış birisi ben ona sinirlendim biraz neden yalandan bişeyler yazimki buraya ne gereği var

senelerdir demek biz bu işi yanlış yapıyomuşuz.. ..demek sürttürmek gerekiyormuş hamile kalmak içinnndelikafadulden

Tatlım durum benim mantığıma ters geldi ben saçma buldum ve inanmadım, inanan da kendi bilir zaten bana ne???
Ben sürtünme yoluyla hamile kalan 25 yaşındaki kız olsam bu durumu anlatacağım son kişi; aramızda hiç bir samimiyet olmayan evli barklı yan komşum olur. En yakın arkadaşım akranlarım dururken gidip ona her bişeyimi anlatmam. Üstelik kolundan tutup erkek arkadaşımla birlikte onu da doktora götürüp bir de bekaretimi huzurunda tescillemem. Bu ne saçma şeydir yaaaa?? Herşey bi yana 25 yaşında koskoca kadın kendi donunu kendi çekmesini bilmeli. Pesss doğrusu!!

ilahi tifff
çok guldurdun benı
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
bak bu yandan hiç dusunmemıstım

vajinusmus olupta nasıl hamille kalıyorlarki şeyyy etmeden:kedi:
accık ucundan bişeyler olulyor demekki ayrıca bu sürtünme ne yaaaaa :bbo:

vajinusmus olupta nasıl hamille kalıyorlarki şeyyy etmeden:kedi:
accık ucundan bişeyler olulyor demekki ayrıca bu sürtünme ne yaaaaa :bbo:

Bakınız neslimin masun hatunları sürtünmeyi bile bilmiyo. :kedi:
Bir de yenilere bakın, bekareti koruyup sürtünmeler, bekareti bozdurmadan kürtaj olmalar, daha neler duycaz ya :sinifsinif:

Bakınız neslimin masun hatunları sürtünmeyi bile bilmiyo. :kedi:
Bir de yenilere bakın, bekareti koruyup sürtünmeler, bekareti bozdurmadan kürtaj olmalar, daha neler duycaz ya :sinifsinif:

:kedi:Bilmiyorum malesef çok cahalım bu konuda ben yaa
:kedi:fisfisfis

ben bildigim ve cok duydugum sürtünmeylede bebek olur!bakirede olsa farketmez zar onu spermlerden korumaz
tabiki kadın tam yumurtlama donemınde ve yeteri kdr sperm ulasmıssa içlere dogru yumrtalar döllenmişsse olur
hem kendini bekaretini korumaya calısıp hemde hamile kalmak kötü birşey olsa gerek
kaza kurşunlarına dikkat:)72 saat hapları vardır kullanınız boyle durumlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…