Birleme olmadan Hamile kalmak ?

o kadar detayını bilmiyorum canım başıma hiç böle bişey gelmedi yaşamakta istemem allah korusun ama bugün gittiğimiz doktor yarın gel alalım dedi öle kan tahlili falanda istemedi ama yarın istermi bilmiyorum

tuhaf valla diyelimki yarin istedi, ne cabuk bu kan labora gidicek gelicek te nezaman baslicak ameliyata allah korusun ameliyat bu masada kalmakta var yani:sinifsinif: ay ben cok korkardim valla:gitme:

hayalcim tama sen onlara kacin filan diyemessin koca insanlar, ama suanda onlar mantikli düsünemiyolardir, sen direk kacin demesende bi laf arasinda citlatsaydin, bakin kacma ihtimalinizde var bunuda düsünebilirsiniz deseydin bi he haci ?opuyorumnanaktan

tuhaf valla diyelimki yarin istedi, ne cabuk bu kan labora gidicek gelicek te nezaman baslicak ameliyata allah korusun ameliyat bu masada kalmakta var yani:sinifsinif: ay ben cok korkardim valla:gitme:

hayalcim tama sen onlara kacin filan diyemessin koca insanlar, ama suanda onlar mantikli düsünemiyolardir, sen direk kacin demesende bi laf arasinda citlatsaydin, bakin kacma ihtimalinizde var bunuda düsünebilirsiniz deseydin bi he haci ?opuyorumnanaktan

siz evlenin o anda çıkan sorunlar halolur dedim çocukta zeten kıza demiş kaçalım die ama kız yanaşmak istemiyor çok fazlada karışmak istemiyorum daha ne kadar fazla karışcaksam zaten orasınıda bilmiyorum olayın içine düştüm

siz evlenin o anda çıkan sorunlar halolur dedim çocukta zeten kıza demiş kaçalım die ama kız yanaşmak istemiyor çok fazlada karışmak istemiyorum daha ne kadar fazla karışcaksam zaten orasınıda bilmiyorum olayın içine düştüm

baaa bak yeter arkadasin tamam filanda daha da cek elini ayagini, sonra duyulursa kötü sen olursun, sende ailenle problem yasama sonra ailende güvenimizi sarstin demesinbenneyaptımki

arkadasinda bi tuhaf ha, o isi yapmaya gelince iyi sonuclarina katlanmaya gelince kac, bak ilerde bu konu yüzünden o oglanla tartisirlar cünki ciddi bi konu cocuk aldirmak, her iki tarafinda psikolojisini bozabilir, bu cocukta bunu terk ederse ozaman görür:olmaz:

ya da oglan alsin ailesini gelsin istesin, kizda bende istiyom vermezseniz kacarim desin, yinede vermezlerse ozaman günah kizdan gider o da kacarkaydirigubbakcemile4

anam ben şimdi bu olayla ilgili dalga geçtim..birde kazara hamile kalanlarada çok gülmüştüm
ya benim adetim geçeli 3 hafta oldu
...............................:S

Aslında kaçıp,erken doğum yapmış da olabilir yedi sekiz ay sonra
Ne hikmetse bu gibi erken doğum vak'aları anlaşılsa bile,arada nikah olması görmezden gelinmesini sağlayabiliyor :delphin:

kızda hiç bir yola gelmiyor.. evlenin diyosunuz abim var diyor, çocuk kaçalım diyor olmaz diyor.. cesaretmi edemiyor dicem ama ilişkiye gircek, çocuğu aldıracak kadar cesaretli... aklım şaştı valla ... bence sende kendini uzak tut ilerde olan sana olur... kız yine sıyrılır bir şekilde ama sen kalakalırsın ortada...

anam ben şimdi bu olayla ilgili dalga geçtim..birde kazara hamile kalanlarada çok gülmüştüm
ya benim adetim geçeli 3 hafta oldu
...............................:S

sendemi sürtündün yogsam:kedi:

dikat dikat !
yeni korunma yöntemi bulunmusturrrrrrr, iliskiye girenlerin olmuyoooo
sürtünenlerin oluyooo herkesin dikkatinedelikafadulden

naniknanik kafamçokkarıştı
bi sevinirim bi sevinirim sorma..para yok pul yok nasıl bakacaksam kafamçokkarıştı
umarım değilimdir kafamçokkarıştı
ya hiç adet olacakmış gibi hissetmiyorum kendimide :1ninca:
Bir test al,bak kuzum.Sonucu da bana söyle merak ederim.Bebekler kısmetiyle gelir,merak etme sen:ecrin_bebek:

bana kizin pek biseyden korkusu yok gibi geldi...yani o kadar caresiz durumdayken cocuk kacalim demisken (kacmak asla onaylamadigim bisey olmasina ragmen) kacmamasi onunla evlenmemesi baya cesaret isi..o durumda olsaydim hic dusunmezdim vakit kaybetmeden evlenirdim...cunku aradan 2-3 ay gecince evlensede o halti onceden yedigi anlasilacak....cok fena...

bu kız bebeği aldırsın birlikte olduğu çocuk nasıl olsa kızlık gitti bir korku kalmadı diye ikidebir bu kızın yanında alır soluğu demedi demeyin..

sürtünerek olur ben de duydum çoğu jinekologtan. Ayrıca, benim değinmek istediğim şu. Türkiyede hiçbir anne baba 25 ine gelmiş kızı abisi daha evlenmedi diye vermemezlik yapmaz. Bu erkek kardeşler arasında geçerli olan bi kuraldır. Bütün anne babalar kızları bi an önce (zamanı geldiğinde) evlensin ister.

Buna benzer bir haber gazetede okumuştum..

Bu habermiydi yoksa..:))

Back