Birleme olmadan Hamile kalmak ?

arkadaşlar tamam burda geyiğe bağladık gülünüyo ama bugün doktora gittiğimizde hayret ettim çünkü doktor bu tür vakkaların azımsanmicak kadar fazla olduğunu söyledi
tamam sizlerde haklısınız bu kadar yıl uğraşıyosunuz bunları duyunca haklı olarak bizim niye olmuyo diyosunuzdur ama dediğim gibi iki taraftada sorun yoksa eğer bu yolla hamile kalmak çok kolaymış hatta vajinusmus hastalığı olan bayanlar bu şekilde tabi hamile kalmak için uğraştıklarından daha farklı yöntemleri deneyerek hamile kalabiliyorlarmış

benim doktor haftada 2 3 tane öyle hem bakire hem hamile yani tam ilişkiye girmeden hamile kalmış kız geliyor demiştide ağzım açık kalmıştı:1shok: ah ah vajunusmuslusu hamile kalır bekarı sürtüneni kalır oy Allahım şunu bizim gibi evli barklı bebek isteyen insanlara versen senağlamasenağlamasenağlama

benim doktor haftada 2 3 tane öyle hem bakire hem hamile yani tam ilişkiye girmeden hamile kalmış kız geliyor demiştide ağzım açık kalmıştı:1shok: ah ah vajunusmuslusu hamile kalır bekarı sürtüneni kalır oy Allahım şunu bizim gibi evli barklı bebek isteyen insanlara versen senağlamasenağlamasenağlama

aynen öyle canım bugün gittiğimiz doktor bu hafta 4. kişisin bana gelen diğer doktor arkadaşlarıda siz tahmin edin dedi bende şaşırdım kaldım yani

aynen öyle canım bugün gittiğimiz doktor bu hafta 4. kişisin bana gelen diğer doktor arkadaşlarıda siz tahmin edin dedi bende şaşırdım kaldım yani

inan bende şahit olmasam inamazdım ama hem o vajınusmus hastası arkadaşta hemde doktorun söylediklerinden sonra gözümle gördüm ( bende benim arkadaşla gittim birlikte doktora gözümle gördüm:1shok: bakireydi hala hatta doktor zorlanmamış bile sadece üstüne boşalmış demişti ahada açıkça yazdım tövbe yarabbim:1shok:)

valla ben burda ne kızı ne oğlanı düşünüyorum benim gibi bebek sahibi olmaya çalışıpta olamadığı halde bunların bu kadar kolay bebek sahibi olup zavallı bebeşi öldürmelerine kahroluyorumsenağlamasenağlamasenağlama

isiscim sana katılıyorum millet ceketten hamile kalıyo biz doktor doktor geziyoz sonuç ne hiç günahsız bi yavrunun katledilişi:olmaz:

bu kız bebeği aldırsın birlikte olduğu çocuk nasıl olsa kızlık gitti bir korku kalmadı diye ikidebir bu kızın yanında alır soluğu demedi demeyin..

sanki şu anda bakire miymiş ki her şeyi yapmış sonra ben bakireyim diye ortada dolaşıyor bi de o çok değerli hymen orda duruyo ya!
:mymeka: :mymeka: :oklava: :oklava:

Son düzenleme:
Sürtünme yoluyla hamile kalınabileceğini biliyorum fakat, bu hikaye bana anlatıcı tarafından pek gerçekçi gelmedi sanırım bu kadar şeyi boşa tartışmışsınız CADIARZU

Sürtünme yoluyla hamile kalınabileceğini biliyorum fakat, bu hikaye bana anlatıcı tarafından pek gerçekçi gelmedi sanırım bu kadar şeyi boşa tartışmışsınız CADIARZU

ben böyle bi olay duydum ve paylaşmak istedim inanıp inanamamak size bağlı saygı duyarım ama insanları bişeyle itham ederken 2 kere düşünmenizi tavsiye ederim

hayret bişey ya arkadaşın ne karaktersizmiş öyle.son sayfalara gelene kadar çocuk evlenmek istemiyor gibi bi düşünce oluştu kafamda baktım çocuk kaçalım demiş senin arkadaş hala bahane sıralıyor.böyle karaktersizlik olmaz.aşk iki bacak arasında değildir madem yaptılar bir hata o masum gunahsız yawrunun suçu ne?insanlar bakireler ve bakire olmayanlar diye ikiye ayrılmıyor arkadaşında istedigi insanla cinsel birliktelikte özgür ona birşey dediğimiz yok ama böyle insanların ben bakireyim diye ortalıkta dolaşması kadar saçma birşey görmuyorum.arkadaşlar söylemiş kızlık zarını bozmadan zarı uygun yapıda olan hanımları kürtaj edilebiliiyor tam arkadaşınıza göre artık bakireyim diye ortalıkta gezer.anlamıyorum 4 yıllık ilişkin var madem tam olarak kendini veremiyorsun neden bazı şeylere tennezul ediyorsun bumudur karakterlilik !!!o kadar insan çocuk sahibi olalım diye yapmadıgı şey kalmıyor üzülüyorlar arkadaşının yaptıgı son derece ayıp.eğer ben erkek arkadasının yerinde olsaydım o kızdan ayrılırdım ne evlenmeye geliyo ne başka bişeye aklı kürtajda kendini kurtarmaya çalışıyo sadece.

kıslar çok acil cevap lütfen

ben de aynı haldı yaklaşık 9 hafta önce yedim. 5 hafta önce regl oldum, 1 hafta önce de 1 gün gecikme oldu. sizce hamile olma ihtimalim var mı?:bbo:

bayanlar
1 - bu kız benim arkadaşım değil sadece komşumuzun kızı beni kendine yakın gördüğü için bana anlattı sadece birlike olduğu kişiyide hastanede gördüm daha önceden tanışıklığım yoktu
2 - kız kaçar kaçmaz kürtaj olur olmaz bunlar beni iliglendirmez sadece bana anlattı bende dinledim elimden geldiğince yardımcı olmak istedim
3 - bu konuyu açtım çünkü böle bişeye inanamadım ama varmış bişey daha öğrenmiş oldum
4 - buraya yalan bişeyler yazıpta insanların yorum yapmalarını sağlacak bi insanda değilim

ben de aynı haldı yaklaşık 9 hafta önce yedim. 5 hafta önce regl oldum, 1 hafta önce de 1 gün gecikme oldu. sizce hamile olma ihtimalim var mı?:bbo:
5 hafta önce regl olmuşsun işte 9 hafta önce yapmışsın ondan sonra regl olduguna göre bişey yok.çok kafana takıyosan test yap
hem arkadaşım buraya konuyu açıyosan bizim yaptıgımız yada yapacagımız her turlu yoruma açıksın demektir bu ne dememizi bekliyosun ki oh oh ne güzel kürtaj oluyo dememizi mi saçmalık

5 hafta önce regl olmuşsun işte 9 hafta önce yapmışsın ondan sonra regl olduguna göre bişey yok.çok kafana takıyosan test yap
hem arkadaşım buraya konuyu açıyosan bizim yaptıgımız yada yapacagımız her turlu yoruma açıksın demektir bu ne dememizi bekliyosun ki oh oh ne güzel kürtaj oluyo dememizi mi saçmalık

ben yorum değil bilgi istemiştim yoruma da açığım tabi, sadece riskinin olduğunu biliyorum, 2 kez regl olsam da içim rahat etmiyor

test desen yüzlerce çeşit ve marka var ayrıca %100 güvenilir sonuç veren de yok malesef ama araştırıyorum pazartesi bir tane test alacağım artık :benneyaptımki:

Evet canım kesinlikle hamilesin. Test falan yapmana da gerek yok sengözlerimebaksanab

Evet canım kesinlikle hamilesin. Test falan yapmana da gerek yok sengözlerimebaksanab

durumun ciddiyetinin farkında değilsin sanırım ama eğer böyle bişey varsa hayatıma son vermeyi bile düşünüyorum. 3 yıldır birlikteyim onu çok seviyorum ama ikimizin de okulunun bitmesine 2 yıl var ve ayrı şehirlerdeyiz. evlenme gibi bir ihtimalim yok dolayısıyla bebek varsa hayat biter benim için aileme durumu açıklayamamÇok üzgünüm çoook

arkadaşım tamam seviyomuşsuun olabilir hata da olabilir ama madem üstlenemiceksin sorumluluğunu alamıcaksın niye en başından düşünmedin yanlılş anlama amacım seni eleştirmek değil
ama intihar ederim diyosun aileme durumu açıklayamam diyosun tüm bunları biliyosunda niye diye sormadan duramadım açıkçası

durumun ciddiyetinin farkında değilsin sanırım ama eğer böyle bişey varsa hayatıma son vermeyi bile düşünüyorum. 3 yıldır birlikteyim onu çok seviyorum ama ikimizin de okulunun bitmesine 2 yıl var ve ayrı şehirlerdeyiz. evlenme gibi bir ihtimalim yok dolayısıyla bebek varsa hayat biter benim için aileme durumu açıklayamamÇok üzgünüm çoook

Leylacım ben ilk mesajından sonra bebekle ilgili cinsiyet tahmini yapmamızı istersin sanıyodum ama yanıldım, pardon..

Konunun bu kadar ciddi olduğunun farkında olsan böyle davranmazdın bence..

Back