Birleme olmadan Hamile kalmak ?

1,5senedir bu iş üzerinde çalışıyoruz:)
1,5senedir her defasında saatlerce yatıyorum hiç yıkamadan yeterki ulaşsın diye..
değil yumurtlama günleri diğer günlerde ya tutarsa ihtimaline karşı mümkün olduğunca yine çalışıyoruz...
yanlış yoldaymışım bilmiyordum:):)
bende biraz damlatıp koşa koşa yıkayacağım....!!!

1,5senedir bu iş üzerinde çalışıyoruz:)
1,5senedir her defasında saatlerce yatıyorum hiç yıkamadan yeterki ulaşsın diye..
değil yumurtlama günleri diğer günlerde ya tutarsa ihtimaline karşı mümkün olduğunca yine çalışıyoruz...
yanlış yoldaymışım bilmiyordum:):)
bende biraz damlatıp koşa koşa yıkayacağım....!!!

:roflol::roflol::roflol:

Aslında acı olan ne biliyormusunuz..
Namus olayının bekaret ile sınırlanılması.
Ülkemizde bu tabu varken..her haltı yiyip ondan sonra,bakiresin diye temiz görünmek..
Bence çok büyük bir yalan..

Oysa çocuklarımıza namus kavramının bacak arasında değilde dürüstlükte olduğunu aşılarsak..
Böylesi saçma sapan bir durum çıkmaz ortaya..

Çok özür diliyerek bir şey sormak istiyorum..Üniversite öğrencileri veya 20 yaş üstü kişiler nasıl böyle birşey yapıyor anlayamıyorum..

Bende bir kız annesiyim,büyük konuşmak veya kınamak istemem kimseyi..
Ama kızımında kendisini ona buna elletip,olmadı hadi başka birine ben bakireyim diyip masum ayaklarınada yatmasını istemem..

durumun ciddiyetinin farkında değilsin sanırım ama eğer böyle bişey varsa hayatıma son vermeyi bile düşünüyorum. 3 yıldır birlikteyim onu çok seviyorum ama ikimizin de okulunun bitmesine 2 yıl var ve ayrı şehirlerdeyiz. evlenme gibi bir ihtimalim yok dolayısıyla bebek varsa hayat biter benim için aileme durumu açıklayamamÇok üzgünüm çoook

hem yap hemde sonra canina kiy oh ne guzel vallaha, o kadar korkuyorsun canim neden yapiyorsunuz bu isi ya aklim almiyor of offfff Allah hayirlisini versin :mymeka:

simdi getti kaldi namus gene, yaws kizin namusunu biz mi korucaz ?
dikkatli olsun, o kadar korkuyorsalar yapmasin be anacim, kizsam mi kizmasam mi bilemicem, ama istemiolar neden yapiolar, e diyelim setan durttu oldu, e made cocuk istemiorsun korunsana ya, korumayi bosuna yapmamislar ya .

ben inanmıyorum..sürtünme olduktan hemen sonra kalkıp yıkanmamış mı? korkuyor ya ondan diyorum..hem kızlık zarı var hemde spermlerin gitmesi gereken bir yol var..bence mümkün değil..ya bu kız sallıyor yada gerçekten ilişkiye girdi
vereliniortak kesinlikle dışarıya boşalan meniden hamile kalınamaz....kız ilişkiye girmiş.....hiçmi haydar dümen okumuyosunuz siz yaa....

ne namusu ne bakiresi ne kızı beee bunlar hepsini aşmış meseleyi aşınca da kimseye birşey olmuyor olan bebeğe oluyor o günahsız yavrucaklara.... allah kahretsin demek geliyor içimden onlara... hakkaten yazıklar olsun bu kadarmı yok efendim sürtünmüş hamileymiş bıraksınlar bunları hiçbirşey bu kadar kolay değil.... onlar ne halleri varsa görsünlerde minnacık bir can var ortada ona üzülüyorum ben.... kaydirigubbakcemile kötükedihüso Çok üzgünüm çoook :mymeka:

Aslında acı olan ne biliyormusunuz..
Namus olayının bekaret ile sınırlanılması.
Ülkemizde bu tabu varken..her haltı yiyip ondan sonra,bakiresin diye temiz görünmek..
Bence çok büyük bir yalan..

Oysa çocuklarımıza namus kavramının bacak arasında değilde dürüstlükte olduğunu aşılarsak..
Böylesi saçma sapan bir durum çıkmaz ortaya..

Çok özür diliyerek bir şey sormak istiyorum..Üniversite öğrencileri veya 20 yaş üstü kişiler nasıl böyle birşey yapıyor anlayamıyorum..

Bende bir kız annesiyim,büyük konuşmak veya kınamak istemem kimseyi..
Ama kızımında kendisini ona buna elletip,olmadı hadi başka birine ben bakireyim diyip masum ayaklarınada yatmasını istemem..

kesinlikle katılıyorum canım sana ve yazın için tebrik ediyorum seni.
Bakire ayaklarına yatıp yemedikleri halt kalmıyor sonra da bakireyim diye maval okuyorlar. Yazıklar olsun bu şekilde kendilerini elletip sonra da ona buna leke atanlara.
Hamile olan kıza gelince bizim köyümüzün bi lafı var; uçkurunu sağlam bağla, komşunu hırsız tutma... Uçkuruna sahip çıksaymış...
Yazık o bebeğe isteyipte sahip olamayan insanlar var.

ne namusu ne bakiresi ne kızı beee bunlar hepsini aşmış meseleyi aşınca da kimseye birşey olmuyor olan bebeğe oluyor o günahsız yavrucaklara.... allah kahretsin demek geliyor içimden onlara... hakkaten yazıklar olsun bu kadarmı yok efendim sürtünmüş hamileymiş bıraksınlar bunları hiçbirşey bu kadar kolay değil.... onlar ne halleri varsa görsünlerde minnacık bir can var ortada ona üzülüyorum ben.... kaydirigubbakcemile kötükedihüso Çok üzgünüm çoook :mymeka:

sana katılmamak elde değil. madem tutamıyorsunuz kendinizi korunun 2 dklık zevk için ve korunma zahmetinde bulunmadığınız için bir cana kıymaya karar vermişsiniz. benim gözümde sadece katil olabilir bunlar allah o masum bebeğin hesabını burda olmasada soracak birgün ama dilerim bu dünyada da başınıza gelir ve başınızı vurursunuz. biz ne yaptık diye. caniler

vajinusmus olupta nasıl hamille kalıyorlarki şeyyy etmeden:kedi:
accık ucundan bişeyler olulyor demekki ayrıca bu sürtünme ne yaaaaa :bbo:

valla kalıyorlar canım spermler süpersonik falan herhalde :roflol: bende asla inanmazdım ama şahit oldum ( keşke hiç şahit olmasaydım içime oturuyor böyle milletin hiç çaba göstermeden ilişkiye girmeden hamile kalması:umursamaz:)o arkadaş doğuracak bu ayın sonunda laelaelaelaelae

sürtünerek hamile kalınabiliyor arkadaşlar...çamaşırla bile kalınabiliyor...çok zor ama mümkün...
bunu yaşayıp bebeyi aldıran birini tanıyorum...adam kürtajdan bir gün önce madem bozulacak hadi yapalım demiş...
salak kız da he demiş...
kürtajın ertesi günü adam yok oldu...izini sildirdi sanki...püffff...

hala inanmayanlara da ben inanamıyorum:1shok: açıkça yazdım ben gidin bir jinekolaga sorun haftada 3 4 tane böyle vaka geliyor diyor bana jinekologum valla inansakta inanmasakta var böyle bir sürü vaka ayy benim içime oturdu benim arkadaş bir kere bile yapmadan o işi doğuracak diyorum bu ay sonunda neyine inanmayım ben ortada bebek var:roflol::roflol::roflol:

aldırıcak ailesine söyleyemez bunu babam öldürür beni diyo
o zamnda kızlığım bozulcak diyo yani alınması için bozulması lazım kız napıcanı şaşırdı böle bişey nasıl olur diye ağlıyo kız ki yıkamışta yani çok az bişey geldi hemen yıkadım diyo ama olmuş işte
bak cevap burda gizli zaten
cinsel organına boşalmış işte tabiki de hamile kalabilir
yani illa içine boşalması şart deilki..
madem bu haltı yemiş sonuçlarına katlanacak artık
ya da belki kendini bir nebze aklamak icind e ilişkiye girmedim sürtünme ile oldu diyor olabilir bilemeyiz
:

Back