Birleme olmadan Hamile kalmak ?

allahın mucizeleri işte
evliler yapar olmaz
bekarlar sakınır olur
vardır bi hikmeti bununda
allah her isteyene versin ne diyelim

olabılir benim bi arkadaşımın ablasınında ılk gece kızlıgı bozulmamış kadın bakire olduğundan emin tabiki eşine şüphen olmasın diye dr gidelim demiş gitmişler dr zarın ilerdemi esnekmi ne öyle bişey demiş yıllarca karı kocalardı ama kadın hala bakireydi hamile kaldı tabi dogumda patlamışş

olabılir benim bi arkadaşımın ablasınında ılk gece kızlıgı bozulmamış kadın bakire olduğundan emin tabiki eşine şüphen olmasın diye dr gidelim demiş gitmişler dr zarın ilerdemi esnekmi ne öyle bişey demiş yıllarca karı kocalardı ama kadın hala bakireydi hamile kaldı tabi dogumda patlamışş

yok leylusum senşn dediğin oay farklı.o birleşme oluyor ama kızlık zarı esnek olduu için bakirelik bozulmuyor.ve genelde doğumda zar deliniyor.
bu anlatılan olay birebir benm basıma geldi buarada..allahın hikmeti.hatta ikiz hamile kalmıstım bööle bir ilişkiden.eşimde bende cok sasırmıstık :çok üzgünüm: istenilen bebeklerdi ama beklenmedik bir zamanda oldu şte.ve maalesef dış gebelikle son buldu :çok üzgünüm: mafoldumben

yaw arkadaşlar uğraşıyom yataktan hemen kalkmıyom hamile kalamıyom bu nasıl bi iştir EY YÜCE RABBıM SEN nelere KADıRSıN.
acep kızın sonu noldu ailesi öğrendimi evlendilermi mrk ettim yahuu

valla demin diğer sayfayada yazdım tüp bebek dahil her yöntemi denedim hamile kalamadım :1no2: bazı kişiler ne kadar çabuk böyle hamile kalabiliyor rabbim akıl ver mafoldumben
bide bu sürtünmeyi mi denesek acaba CADIARZU delikafadulden

canım spermler 24 saat canlı kalabiliyor ve sperm insan vucudunda ilerleyebilir her koşulda ama ben annemle bu konuyu konuştuğumda hamile kalmak öyle kolay değil öyle söyleyenler bir şeyleri saklama amacında yaparlar demişti bence de öyle sen bu olayın derinini araştır ve gebelik varsa ve alınıcaksa geç kalmadan halledin.

bu konuya ne zamndır bişey yazılmıyodu bende unutmuştum bunu :)
şimdi arkadaşlar kısa bi özet geçim başta kızın sürtünmeye hamile kaldığına inanmayıp bende doktora gitmiştim biliyosunuz ve gerçekten kızın ilişkiye girmediği doğruydu hatta o zman doktor bize böle hamile kalınabileceğini söylemiş ve son zamnlarda bunun azımsanamayacak kadar çok olduğunuda ama bu sürtünme olayı öle pantolon, kaban, ped üzerinden falan değil durum ve pozisyon aynı normal bi birliktelikte olduğu gibi çıplak arkadaşlar :)
sonuca gelilim bazı arkadaşlar sormuşlar :)
sonuç:
kız kaçtı yani sizin dediğiniz oldu ama ben bişe demedim kaçın die :)
ailesi hala görüşmemekte ısraralı ama onlar çoktan evlendiler bile :)

bu konuya ne zamndır bişey yazılmıyodu bende unutmuştum bunu :)
şimdi arkadaşlar kısa bi özet geçim başta kızın sürtünmeye hamile kaldığına inanmayıp bende doktora gitmiştim biliyosunuz ve gerçekten kızın ilişkiye girmediği doğruydu hatta o zman doktor bize böle hamile kalınabileceğini söylemiş ve son zamnlarda bunun azımsanamayacak kadar çok olduğunuda ama bu sürtünme olayı öle pantolon, kaban, ped üzerinden falan değil durum ve pozisyon aynı normal bi birliktelikte olduğu gibi çıplak arkadaşlar :)
sonuca gelilim bazı arkadaşlar sormuşlar :)
sonuç:
kız kaçtı yani sizin dediğiniz oldu ama ben bişe demedim kaçın die :)
ailesi hala görüşmemekte ısraralı ama onlar çoktan evlendiler bile :)

bebiş kurtulduuu :ecrin_bebek:

canım spermler 24 saat canlı kalabiliyor ve sperm insan vucudunda ilerleyebilir her koşulda ama ben annemle bu konuyu konuştuğumda hamile kalmak öyle kolay değil öyle söyleyenler bir şeyleri saklama amacında yaparlar demişti bence de öyle sen bu olayın derinini araştır ve gebelik varsa ve alınıcaksa geç kalmadan halledin.

24 saat canlı kalan yumurta..
spermler 72 saat yaşıyor.. delikafadulden delikafadulden delikafadulden

ohooooooo kız hamileymiş hatta kaçıp evlenmiş bile
ay nekadar hızlılar ya
akşam benimki gelince küscem ona
bi kalamadım hamile ya

bebegın kurtulmasına sevındım ama saglıklı olmayacak bu evlılık bence,tecrubelerıme dayanarak soyluyomm

Back