- 27 Şubat 2013
- 6.195
- 14.947
- Konu Sahibi melomelomelo
Ya bir evde nasıl tuvalet banyo olmaz ben hala ordayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben zaten her onume gelenle bunu yapmıyorum canım aileler tanıyordu bu bir.ikincisi saglam dialog kurduk cok uzun sure sonra gittim ayrıca bnm sorum su neden dönus yapmadı.sevişmedim sevişmezdimde yapmamda lakın sadece o amasla görse kı cok istedi neden istediği halde gelmedi araamadı.buyuk ihtimal macı kötüydü bende istemeyınce ya gelmedi yada baska birşey var
Ya bibi var böyleleri ya. Üniversiteye başladığım dönem farklı şehirlerdeki okulları kazanan arkadaşlarım hep bozmuştu kafayı, 2-3 günlük insanların evinde kalmalar, internetten tanıştıkları insanlar için ailesine kuzenime teyzeme gidiyorum deyip başka şehirlere tanışmaya gidip kalanlar vs. Gerçekten ailesi sıkı olup birden özgürlüğe kavuşan çoğu arkadaşım yapmıştı bunu. O hareketlerinden sonra hepsine bana uzak Allah'a yakın olun çekmiştim. Tabi konu sahibi 29'um diyor. Benim anlattıklarım 18 falandı.75 ziyaretçi demek çekici bayan zaten kimse bu kadar saf olamaz bu zamanda diye düşünüyorum hafi diyelim gerçeksin. Adam çıktığında 10 kişi gelip sana tecavüz etselerde nasıl olurdu
incirler olana kadar kalsaydı bariiTam ver numarayi ben arayip soracam neden gelmemis diyecektim, sagdan sagdan ugurlanmissin be güzelim seyyy pardon cekici hatun...
Ayy sen çok yaşa kahkaham sokakta yankilandiBöbreklere de mi acimiyorsunuz arkadaş
Valla ben pek inanmadım hemde 29 yaşında 54 kullanıcı 100 ziyareyçiuiz hayırlı olsunYa bibi var böyleleri ya. Üniversiteye başladığım dönem farklı şehirlerdeki okulları kazanan arkadaşlarım hep bozmuştu kafayı, 2-3 günlük insanların evinde kalmalar, internetten tanıştıkları insanlar için ailesine kuzenime teyzeme gidiyorum deyip başka şehirlere tanışmaya gidip kalanlar vs. Gerçekten ailesi sıkı olup birden özgürlüğe kavuşan çoğu arkadaşım yapmıştı bunu. O hareketlerinden sonra hepsine bana uzak Allah'a yakın olun çekmiştim. Tabi konu sahibi 29'um diyor. Benim anlattıklarım 18 falandı.
Bana da anlatsana kanki nolmuşBu ne yaa roman gibi ama zorladım kendimi okudum
sende bu tutku olmuş adeta gardan alınmadan duramıyorsun sen
anlattım ya kız 2.sayfaya bak neler olmuş nelerBana da anlatsana kanki nolmuş
Böyle yorumlara bayiliyorum ya cok iyi..Ya bir evde nasıl tuvalet banyo olmaz ben hala ordayım