Biriyle ilgili ilk izlenim sonradan değişir mi ?

İlk izlenim değişiyor.
İnsanlar beni ilk gördüklerinde kalabalık ortamdaysak ay sen ne soğuksun, ne suratsizsin vs diyenler oldu sonra pişman oldular.
Kaldı ki çocuksu ol, ergen ol vs. kimseye bir zararın yoksa o da öyle biri der geçerler. Kimse bizi düşünüp gece blyunca kahkaha atmıyor bizim yapmadığımız gibi.

**Kusura bakmayın mesajı attım sandım internet yenilenince gitmemiş göründü tekrar aynısını yazdım silemediğim için düzenliyorum o yüzden

Son düzenleme:
Galiba beynimdeki sesleri susturabilmek için dışardan objektif yorumlara ihtiyacım varmış teşekkür ederim.

Hiç öyle düşünmemiştim bak.

Bak ben sana diyorum bir ay sonra normale döneceksin. O zaman işte görüşme falan olursa ya da denk gelme onlar da bu son buluşmayı unutmuş olurlar. Ben senin garip davrandım demende ki şeyi anlıyorum dedim ya arkadaşım cidden değişti diye. Gerçekten değiştiğine ben şahit oldum. Ben zamanında misol kullandım düşük mg ona rağmen ben bile azda olsa değişmiştim. Şu an düşünme bence kendine zaman ver diğer bahsettiğin arkadaşlarınla vs görüş içini eşine dök. Bundan bir kaç ay sonra unutacaksın bu konuyu ve sen de düzelmeye başlayacaksın zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…