birisi çözüm bulsun lütfen

TopukluAyakkabi

Tuna-Öykü-Naz :))
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2009
2.501
10
358
Diğer
şu bontavi göğüs büyütücü reklamından ben artık gerçekten çok rahatsız olmaya başladım. heryerde açamıyorum kk yı...lütfen birisi çözüm bulsun.inanın iş yerimde ve evde her seferinde komik duruma düşmek hiç hoş bişey değil...

bende çok rahatsız oluyorum lütfen yetkililer kaldırsın şu reklamı görüntü yüzünden siteyi açamıyorum ya gözümüze gözümüze her sayfada sokmanın ne anlamı var

Bu konu önceden de açıldı ve tartışıldı
Sitenin ayakta durabilmesi için maddi anlamda da iyi olması gerekiyor
Bu yüzden reklam alınmak zorunda
Konu önceden konuşuldu ve yapacak bişey de yok sanırım...

ya tamam süper belki ama inanın çok rahatsız edici bir durum..
daha önce bunu kazen beye sorduğumda bu siteyle alakalı birşey olmadığını,o markanın şirketinin reklamının gösterileceği yerlere kk nın da adını yazdığını,ama bugün yarım çözüleceğini söyledi..ve bu sürenin üzerinden neredeyse 2 hafta geçti..eğer böleyse bu sitenin bilişim kısmıyla ilgilenen yetkilileri vardır elbette.

ha eğer yinede dediğiniz gibi site ayakta durmak için bu reklamı alıyorsa,daha usturuplusunu seçsin mümkünse..

konuyla alakasız olcak ama bişey sormak istiyorum,konumu kapattırmıstım,şimdide kapattıgım konunun baslıgından rahatsız oluyorum ,sildirtmek gibi şansım varmı :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…