birinin ölmesini dilemek sizce günah mı

Canım yazını görünce dikkatimi çekdi vakti zamanında babamda git mafya adamından para al kumarda ye aradan zaman geçince adam babamdan parayı alamıyor benim mert özü sözü anacığımı bulup şu kadar borcunuz var diyor annem rezil olmamak adına adama parayı veriyor adam bugün şu kadar faiz diye diye yoluncak kaz buluyor bırakırmı annemden epey paraa alıyor hiç unutmuyorum bir cuma saati adam yine geldi annem bugün git birkaç güne veririm dedi yeminle annem namazını kıldı şöyle dua etti allahım bu adamdan bıkdım çoluk çoçuğumu rezil etmemek için buna evet diyorum benim gücüm yetmiyor birşey yapmaya çoluk çoçuğumun rızkını daha fazla yemesine izin verme dedi sen ver rabbim cezasını bu adamdan kurtar beni dedi adam akşama yine faizi deyip parayı alıp içki almış fındık fıstık yerken boğazına kaçmış fıstık hastaneye gitmeden ölmüş biz şooookkk olmuşduk konu sahibi kim canını yakarsa yaksın en güzel şey allaha havale edip sabırla beklemek rabbim herşeyi gören bilen

ALLAH anacığınızın sesini duymuş. inş benimkini de duyar yemin ederim bıktım artık

ALLAH anacığınızın sesini duymuş. inş benimkini de duyar yemin ederim bıktım artık
Aynen çok canı yanarak etmişti o duayı adamın annemden aldığı parayla çerez yerken ölmesi bizi resmen şokaaa uğrattı annem iki hafta kimseyle tek kelime konuşmadı canım ben bu erkekleri anlamıyorum zaten yanındayken gözleri görmez kaçan treni peşinden koşarlar en kısa zamanda kurtulursun inşaallah rabbim yardımcın olsun

Allah yardimcin olsun cidden. Kesinlikle torpile karsiyim ama sen bulursan git ya. Meslegin tam olarak ne demistin????

Allah yardimcin olsun cidden. Kesinlikle torpile karsiyim ama sen bulursan git ya. Meslegin tam olarak ne demistin????

ithalat ihracat okudum ama malum adalet bakanlığının alımlarına başvuruyorum 1,5 yıldır iş yerime otoparktan girip çıkıyorum. bir gün trenle bir gün vapurla bir gün otobüsle gidip farklı farklı duraklardan inip biniyorum. korkunun ecele faydası yok ama benim ki bir umut kaçış

Ayy yaa cidden cok korkunç. Allah yardimcin olsun. Ne diyecegimi bilemiyorum. Kucuk bir kasabaya gitseniz diyeceğim ama iş imkani lazım.
Polise hic sikayet etmediniz mi??
Ne belali bir tipmis. Pislik herif.

hem günah hem de hiçbir işe yaramaz. biri ölse diye dilemenle,o kişinin ölüm tarihini değiştiremezsin

evet insan farkında aslında tabiki herşey Allah'ın takdiri ilahi.ama insan bundan nefret etse de bazen sinirlerine hakim olamıyo kötü şeyler düşünüyo söylüyo yada yapıyo.benim tek bi duam var tamam ölmesin ama gitsin başka evde yaşasın yada biz yaşayalım. evlendiğinizden beri evli aile olamadık yaaaaa yatak odalarımız bile yan yana şaka gibi hiç aklıma gelmeyen Başıma geldi..bu yüzden kocamdan da nefret ediyorum bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…