birinin ölmesini dilemek sizce günah mı

evet zarar verebilecek biri. istesin yeter. şikayetçi olmak çözüm değil ki. koruma kararı falan fıs. 1,5 yıldır korkarak yaşıyorum. ölmekten daha zor böyle yaşamak...

Yanında her zaman biber gazı ve manyakça gelebilir ama çakı gibi bıçak bulundur. Çok zor durum..

Valla ölmesini dilediğin kişinin sana ne yaptığıyla alakalı.Sana veya sevdiklerinin canına kastettiyse,ırızna namusuna halel getirdiyse,sakat bıraktıysa...bunlar birinin ölümünü isteyecek kadar geçerli nedenlerdir.Ama sadece sitersin.Eyleme geçmez.

ben son zamanlarda eski kocamın ölmesini istiyorum. çünkü peşimi bırakmıyor ve bana zarar vermesinden korkuyorum. bugün cuma. duam şöyle: rabbim onun bana zarar verebilmesine izin verme,ve ne bu dünya da ne öbür dünya da karşıma çıkarma inşallah.

Allah Allah ya cok uzuldum. Baska bir sehre gitseniz? Onun bulamayacagi bir sehre? Cidden boyle yasamak cok daha zor.. Allah firsat vermesin insallah..

Bence de ne yaptığına bağlı. Masum, küçücük çocuklara ciddi manada zarar veren pislikler ölsün mesela. Düşünsene 3-5 yaşında bir çocuğu kaçırıp, hayatını karartan yaratıklar var. Ölsünde cehennem azabı yaşasınlar; bu dünya da hiçbir ceza kafi değil bence.

Tabii ki Rabbim bilir, hükmü verecek o, ama ben böyle haberler alınca ölsünler, gebersinler istiyorum.

Valla uyuyamam.. söylesene ne yaptı sana ben orada takıldım
valla şöyle söylim benim bildiğim yaşlı kadınlar veya kaynana neyse artık oturur kendi halinde hatta genelde bişeyler beklerler bizimki benden hamarat bi iş yapıyorum Peşimde dolanıyo yemek için mutfağa gidiyorum mutlaka gelir kontrol eder ne yapıyorum diye.kendimi mahkum onuda gardiyan gibi görüyorum.ben ona uyuzolduğumu hareketlerimle belli ediyorum ama aynı değişen bişey yok.bazen de bi şey söylüyorum hemen ağlamaya başlıyo bu sefer daha çok sinir oluyorum.

ayrıca eşim bi senedir çalışmıyodu ve sinirli bi yapısı var.o kadına uyuz oldukça eşime de kötü davranır oldum ve her Allah'ın günü kavga ediyorduk.bu kavgaların Bazısı malesef ki birbirimize zarar verme boyuta ulaşmıştı.anneside güya beni savunuyor falan ama benim için önemli olan o an savunmak değil ki adam gibi oğlunu al konuş sen artık evlisin hayatına çeki düzen ver de dimi.ona gelen parayla geçiniyoruz ve bu yüzden Kölesi gibiyiz resmen.ben hayatımda kimseden para istemedim hala daha öyle ama eşimin umrunda değil çocuk gibi hala ondan para istiyo.bide kadının 5 tane kızı var ben olsam haftada bir bile olsa birine giderim kalırım falan ama bu evden çıkmıyo yada benle gitmek istiyo.çok ama çok ilginç bi aile işte sinirlerim yıprandı ama çok

Beddua etmeyin, dönüp dolaşıp sizi bulur. Allah'a havale edin. Canınızı çok yakmış belli. Biliyorum çok zor ama ne zaman ki affedebilirseniz onu, ilahi adalet başlıyor. Merak etmeyin her ne yaptı bilmiyorum ama kimse yaptıklarını etmeden bu dünyadan gitmeyecekmiş. Şu an çok zor affetmeniz ama affetmeyi deneyin. ne kadar çabuk bunu başarabilirseniz o kadar çabuk o kişi ettiğini çeker. Merak etmeyin sizin affetmeniz onun cezasını çekmeyeceği demek değil. Sadece sırtınızdaki o koca kamburu atmanız için affetmeniz gerekiyor. Yoka kendi cehenneminizi kendiniz yaratmış olursunuz, şu an olduğu gibi. Başka güzel şeylere odaklanmak varken şuan o kişiye odaklanıp kendinizi cehenneme sokmayın.

Yanında her zaman biber gazı ve manyakça gelebilir ama çakı gibi bıçak bulundur. Çok zor durum..
yo estağfirullah ama inanın bana ne biber gazı ne çakı. onu hiç bir şey yıldıramaz. tek duam bana musallat olmaması yönünde. çünkü içeceği 3 kadeh rakı - votka onu erkek yapar :KK43: tabi erkeklikse... biber gazı çok taşıdım. ama nereye kadar? yemin ederim psikolojim bozuldu :KK43:

Allah Allah ya cok uzuldum. Baska bir sehre gitseniz? Onun bulamayacagi bir sehre? Cidden boyle yasamak cok daha zor.. Allah firsat vermesin insallah..

amin. inşallah. ALLAH herkesin yardımcısı olsun. benim de.

başka şehir çözüm olabilir belki. ama annem ve babamla gitmek kaydıyla. çünkü ona göre ayrılmamızın tek sorumlusu annem. içtiği alkol veya kullandığı uyuşturucu olağan şeyler ona göre. hatta beni sayısız defa dövmesi bile normal.

kpss ye girdim. devamlı alımları takip ediyorum. son olarak yargıtay alımları için 5 haziranda mülhakata gidicem. bu da olmazsa torpil bulup bi yerlere yerleşip bu şehri terketmeyi düşünüyorum.

inanın çok direndim. olacaksa helalinden olsun diye ama olmuyor işte. kaç kez girdim. sorulara doğru cevap verdim. giyim kuşam düzgün. şive düzgün. ama olmuyor işte olmuyor :KK43: isimler belli mülhakat oluyor bu ülkede :KK43: merkezi atama da bu puanla çok zor. ( 83 puan ) bölümümden alım olmuyor.

beddua döner dolaşır seni bulur derler...

elbette iyi bir şey değil birinin ölmesini dilemek beklemek..
bir kere içinizde kötü duygular barındırarak en başta zararı kendinize veriyorsunuz.

oturup düşünmek, ama şöyle yaptı ama böyle yaptı diye kafanızda kurmak düşünmek, ölsün gebersin gibi kelimeler kullanmak; bunlar hep sizi karartır.
karşı taraf etki edeceğini sanmam.

zaten Allah katında haklı olan sizseniz, siz ister dileyin ister dilemeyin Allah gerekeni yapacaktır.
hakkınızı kimsede bırakmayacaktır...

o yüzden siz boştan yere kalbinizi kötü şeylerle doldurmayın... nefret dolu bir insan olup çıkmayın...
sabrınızı iyi niyetinizi boşuna değmeyecek insanlar uğruna tüketmeyin.
nefret dolu kötü kalpli bir kadın olmaktan vazgeçin...

Allah yardımcınız olsun..

X