Acil Ferhansı araarkadaslar ben birini seviyordum ama onunla olmayacağını bildiğim için başkasına şans verdim ama aklım hep ondaydı.sevgili olduğum çocuğa bağlanamadım aramıza soğukluk girince ben de başkasıyla tanıştım 5 ay oldu o da artık adının konulmasını istiyordu sevgililik gibi bugün de ben belirsizlikle yaşayamam ozur dilerim demiş ne yapmalıyım lütfen söyleyin ne hissettiğimi nasıl anlarim
arkadaslar ben birini seviyordum ama onunla olmayacağını bildiğim için başkasına şans verdim ama aklım hep ondaydı.sevgili olduğum çocuğa bağlanamadım aramıza soğukluk girince ben de başkasıyla tanıştım 5 ay oldu o da artık adının konulmasını istiyordu sevgililik gibi bugün de ben belirsizlikle yaşayamam ozur dilerim demiş ne yapmalıyım lütfen söyleyin ne hissettiğimi nasıl anlarim
o kimAcil Ferhansı ara
maalesefYaşınız 20 görünüyor. gerçek yaşınız mı?
sadece yalnız kalmak istemedim mutlu olmak istedim bilmiyorumBiraz erkeksiz, ilişkisiz duramaz mısınız? Kendi kendinize unutsanıza aklınızdakini
Özetle çok erkek hiç erkektir,sonu hep yalnızlikla biter.
Herşeyden önemlisi birlikte olduğunuz kişiler sizi yeteri kadar güvenilir bulmuyor bence.
Bu satten sonra aklimdakini unutacağım diyerek önüneze gelene şans vermeyin ki sizin de bir duruşunuz olsun
Açıkçası bütün bu adamları kandirmissiniz.
Haklarina girmissiniz.
yalnız kalmaktan korkuyorum sanirim bilmiyorumBiraz erkeksiz, ilişkisiz duramaz mısınız? Kendi kendinize unutsanıza aklınızdakini
yalnız kalmak istemiyorum sanirim bir de gerçekten kendimi anlamak istiyorumÖzetle hepsini bırak kendi başına kal
Ne hissetiginiz belli, ama israrla baskalarina haksizlik etmeye devam ediyorsunuz. Gönlünüz doluyken baskalari ile görüsmek sans vermek olmuyor, onlari yara bandi olarak kullanmak oluyor. Önce digerini unu
biliyorum.. ama şimdi bu işin içinden nasil çıkacağımı bilmiyorum
maalesef
biliyorum olmamalı ben de istemiyorum ama bir şekilde kendimi hep bunun içinde buluyorum20 yaşındaki bir insanın önceliği karşı cinsle yaşadığı ilişkiler olmamalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?