Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sadece sevgili olduğum çocuk beni gerçekten seviyor onu kaybedersem pişman olacağımı biliyorum ama bu çocuğa sanirim bir şekilde bir şeyler hissediyorum ne olduğunu anlayamıyorum sanki o unutamadığım çocuk gibi olmaktan korkuyorum
sadece sevgili olduğum çocuk beni gerçekten seviyor onu kaybedersem pişman olacağımı biliyorum ama bu çocuğa sanirim bir şekilde bir şeyler hissediyorum ne olduğunu anlayamıyorum sanki o unutamadığım çocuk gibi olmaktan korkuyorum
Normalde bu cocuga sans verin derdim, ama o cocuga haksizlik olur gibi geliyor. Bence sizin diger cocuga olan baginiz saglikli degil. Travma bagi bile olabilir, bilemiyorum, bunun icin iliskiyi bilmek gerekir. Öyle veya böyle kafanizi toparlamaya calisin. Sizi düsünmeyen insanlar icin geleceginizi engellemeyi birakin. Diger cocugu mutlu olunca aldatmis olmuyorsunuz. O yok cünkü