Değerli olman için birinim sana değer vermesine gerek yok. Sen kendi başına çok değerlisin önce kendine değer ver lütfen. Biri gider bir gelir. Olmuyorsa vardır hayır hiç zorlamaMerhaba arkadaşlar benim 3 yıllık bir ilişkim vardı ve terk edildim 2 aydır ayrıyız ilk zamanlar ben iletisim kurdum ama hep kavga ettik birbirimize ağır konuştuk şimdi 2 ay oldu hala aklıma geliyor kendime gelemiyorum onu nasıl unutucam bir de benim için çabalamadigi için biraz ozguvenim zedelendi ve çok zoruma gitti nasil pisman ederim onu hayliyle benim için çabalamadigi içinde çok zoruma gidiyor
Tabi ki de öyle ama insan cidden böyle bir anda sevdigi insanın böyle yapması çok zormuşDeğerli olman için birinim sana değer vermesine gerek yok. Sen kendi başına çok değerlisin önce kendine değer ver lütfen. Biri gider bir gelir. Olmuyorsa vardır hayır hiç zorlama
Maalesef yazdım ettim önceden ama kavga eder şekilde iletişime geçtim hep kaldırdım bir kere bir yerlerini bende de varDaha çok yeni.
Kendine zaman tani. Akisina birak. Hic bisey yapma. Zaman herseyin ilacidir. It gibi giden at gibi donuyor ztn. Sakin mesaj atma. Arama. Ortadan kaybol. Kendini oyalamak icin biseyler bul. Bol aglamali ve aci cekmeyle gecer bu aylar sabir et gulum. Ama sakin PESINDEN KOSUPTA GOTUNU KALDIRMA lutfen. Simdiden bol sabirlar diliyorum ama gecicek. Gecmiyor gibi hissetirsede geciyor.
YapmiyorumHiçbir şey yapma.
Seni terk eden biriyle iletisime gecme bundan sonra. Toparlanmaya bak. Simdi zorlanirsin sonra derin bir oh cekersin.Maalesef yazdım ettim önceden ama kavga eder şekilde iletişime geçtim hep kaldırdım bir kere bir yerlerini bende de var
Zor olmaz olur mu. Ama böyle böyle sevmeyi sevilmeyi öğreneceğizTabi ki de öyle ama insan cidden böyle bir anda sevdigi insanın böyle yapması çok zormuş
Cok teşekkür ederimSeni terk eden biriyle iletisime gecme bundan sonra. Toparlanmaya bak. Simdi zorlanirsin sonra derin bir oh cekersin.
Evet umarım atlatırım dua edin banaZor olmaz olur mu. Ama böyle böyle sevmeyi sevilmeyi öğreneceğiz
Boşver yavrum unutursun . Kendimden biliyorum Salya sümük ağladım yağmur altında canım çıkıyor sandım ama Mal kaybıymışMerhaba arkadaşlar benim 3 yıllık bir ilişkim vardı ve terk edildim 2 aydır ayrıyız ilk zamanlar ben iletisim kurdum ama hep kavga ettik birbirimize ağır konuştuk şimdi 2 ay oldu hala aklıma geliyor kendime gelemiyorum onu nasıl unutucam bir de benim için çabalamadigi için biraz ozguvenim zedelendi ve çok zoruma gitti nasil pisman ederim onu hayliyle benim için çabalamadigi içinde çok zoruma gidiyor
Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallahBoşver yavrum unutursun . Kendimden biliyorum Salya sümük ağladım yağmur altında canım çıkıyor sandım ama Mal kaybıymışZaman sonra eşimle tanıştım benim için çabalayan birini ilk defa gördüm ve Şimdi 5 yıllık evliyim 3 yaşında oğlum var :) önüne bak emin ol geçiyor
Amin canım sende kendine değer ver ve önceliğin seni önceliği yapan olsun :)Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah
Umarım:)Amin canım sende kendine değer ver ve önceliğin seni önceliği yapan olsun :)
İlk zamanlar cok güzeldi son aylarda kavga çok etmeye başladık bana tahammülü kalmamışBirini pişman etme, peşinden koşturma çabaları, istememesine rağmen iletişim kurmaya çalışmak kişinin kendini değersizleştirmesinden başka bir şey değil. Karşı tarafa göre epey "ezik" gözükebilirsiniz, kaba tabirle, kusura bakmayın. Sizi istemeyeni siz hiç istemeyin. Ayrıca bu saatten sonra pişman olsa ne olacak, saygı olmayan bi ilişkiye yeniden mi başlayacaksınız?
Kendinize vakit ayırın, kendinizle ilgilenin. Unutmak diye bi şey olduğunu düşünmüyorum ama geçmişde kalacak bi zaman sonra. Size gerçekten değer veren, saygı ve sevgili bir ilişki yaşayacağınız birine denk geldiğinizde, bu zamanlarınızı hatırlamak bile istemezsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?