Herkese günaydın.
Bu etap'ın birincisi ben olduğum için, sevgili kaptanım Maibeyaz sizlerle bu başarımın sırrını paylaşmamı istedi. Forumda acemiyim buyüzden beni yönlendirği için kaptanıma çok teşekkür ederim.
Takıma ilk katıldığım hafta böle bi başarı yakalamak süper bişi. Nasıl oldu derseniz hemen anlatayım, öncelikle bir diyetistenden yardım alıyorum ama öyle o yasak bu yasak olan listeler doğrultusunda değil. dr.um sadece bana doğru beslenmeyi öğretti o kadar. Burdaki herkes zaten yeterince bilinçli şekilde kilolar veriyor, emin olun burdaki paylaşımlar sayesinde, bir çok diyetisyendan daha fazla bilgi birimine sahipsiniz hepiniz. Ama özel olarak yaptığım şeyleri sorarsanız, abur cuburu ve beyaz ekmeği hayatımdan çıkardım, ama tek tip ekmekte yemiyorum kesinlikle. Dönüşümlü kepek, çavdar, çok tahıllı v.s. Kahvaltıda siyah çay içmiyorum, onun yerine bitki çayı içiyorum. Gün içinde muhakkak yoğurt yedim.6 öğün beslendim, aralarda meyva, beyaz leblebi, galeta,fındık yedim. Öğün atlamadım ki dr.um bunu şiddetle söledi. Bir öğünde çok yesen bile diğerini asla atla dedi. Bol su içtim ( günde 5-6 bardak ki bana göre bol ama diyet yapan birine göre az ) tatlı, hamur işi v.s. yemedimmi yooo yedimm ama doyana kadar değil tadını alana kadar. 1 tepsi baklava yerine 2 dilim yedim.
Bunların üzerine hergün olmasada haftada 3-4 kez leslie ile 3 mil yürüdüm. Sonuç bu şekilde oldu.
Kiloların çoğu yağdan gitti, bundan sonrasını bu kadar hızlı veremiyeceğimi biliyorum ama pes etmek yok. Mezun olana kadar istikrarlı bi şekilde devam...
Bu yolculukta yanımda olan tüm 1.takım arkadaşlarıma teşekkür ederim.
Veee unutmayın bir bayanın isteyipte yapamıyacağı hiç birşey yoktur, yeterki gerçekten istesin.
Sevgiler,
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=37798&p=19777947#post19777947