Hanımlar merhaba.Adettenmiş,bireysel derece alanlar tüyolarını yazıyorlarmış,memnuniyetle yazarım Bu hafta 2.7 kg verdim.Bunun için hiçbir şok diyet uygulamadım.Ender Saraç vesilesi ile tanıştığım müsliyi,kendi tasarladığım kalorilerini hesapladığım bir listeye uyarladım.Ramazan başından beri bu diyeti uyguluyorum.Diyet keyifli,sağlıklı ve tok tutucu.Sanırım ramazan için ideal olmasının sebebi bu.Öncelikle listemi yazıyım,sonra gerisini anlatırım.
30 gün boyu:SAHUR:
Başlamadan 500 ml ılık su,limon damlatılmış
*30 gr müsli+100 gr süt
*1 dilim kepekli ekmek yanında kahvaltılık ya da haşlanmış yumurta,ya da omlet.
*Domates,salatalık
İFTAR:
Başlamadan 500 ml ılık su,limon damlatılmış
*30 gr müsli+100 gr süt
*Günün çorbası ya da 1 porsiyon sebze yemeği ya da bir porsiyon et
İFTAR İLE SAHUR ARASI:
*1 koca porsiyon meyve,2 galeta ya da galeta yerine 2 parça bitter.
İşte uyguladığım diyetin kaba hali bu.Müsli zaten içerdiği yulaf,fındık,badem ve kara üzüm içeriği ile hem tatlı ihtiyacını fazlası ile karşılıyor,hem de muhteşem bir enerji veriyor.Yani tam ramazanda ihtiyaç duyulan enerjiyi.Ayrıca yulaf sayesinde iftara kadar açlık duygusu engellenmiş oluyor.Tasarladığım bu diyetle en az 3-4 kiloya garanti veriyor ve en az 7 cm incelme vadediyorum Düşünün canlarım,ramazan nerdeyse tüm insanların kilo alma ayı iken,biz bu düzenli ve az yeme saatlerini lehimize çevirip en az 3 kilo atıp incelicez.Ben kefilim.Ayrıca müslinin muhteşem antioksidan etkisi,zaten herşeyin önünde bir güzellik.Takım arkadaşlarımdan üçü ile birlikte bu diyeti uyguladık ve bı hafta üçümüz toplam 5.2 kg attık. Ayrıca ben 21 günlük daha sıkı bir müsli programını nisan ayında uygulamış ve bel,kalça ve göğüsten 7'şer cm incelmiştim.Ramazanda bu diyeti seçmemin sebebi bu oldu.
Ve ayrıca,iftar ile sahur arası 3 lt suyumu mutlaka tükettim.Birden değil,çünkü hızlı içilen su vücuda dağılmadan hızla atılıyor.Çay içer gibi,yudum yudum 5 saate yaydım ve soğuk olarak tükettim.Bir de iftarda tercih ettiğim eti ya da sebzeyi soğan rendesi ve domates rendesi ile birlikte haşladım,kesinlikle yağ kullanmıyorum 5 gündür ve olumlu etkisini hissediyorum.7. takımdayım,uygulamak isteyen kafasına sorular takılan arkadaşlar olursa beklerim,her zaman başımızın üzerinde yeriniz var.
Sporu ise ramazan rehavetinden eski tempomda yapamasam da düzenli olarak günde 20-30 dakika kol-bacak ve bel-kalça egzersizleri yapıyorum.Bireysel birinciliğimden çok takımımın bu haftaki 1. liğini öncelikle kutluyor ve hayatımda oldukları için çok teşekkür ediyorum.Sözlerimi sevgili Püsküüt'ün güzel temennisi ile noktalıyorum,hepinize sağlıklı,kalıcı ve keyifli kilo vermeler diliyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=37798&p=20384796#post20384796