Teşekkür ederim ..Püsküütüm inanın bunda sizlerinde payı çok büyük .......opuyorumnanaktan
Bu yazıyı yazmak ıÇıN kendime ve size sözüm vardı . bireyselde derece yapmak biraz hayal banada öyle bir bünyem asla olmadı ...kaydirigubbakcemile3 O yüzden bir hileye başvurdum .sırnaşık şeyaçıklayım haksızlık olmasın ...a.s.
Öncelikle bu verdigim kilo 1 haftalık deyil sizinde anladıgınız üzere yaklaşık 1 sene önce ayrıldım takımdan .
fakat bundan 1 ay kadar öncede 66 kilodaydım .... yani bu verdigin yüzde 3.4 .haftanın kilo yüzdesi... bunuda belirmek istedim ....a.s
AZ ÇOK BENı TANIYANLAR MONTıCı OLDUGUMU BıLıYOR .... adi MONTıGNAC olsada biz sağlıklı beslenme diyoruz buna ... ve gerçekten böyle .netteki olur olmaz ,bilmeden kitabı okumadan yapılan yorumlar gibi deyil bu monti beslenmesi ....a.s
.. burda bulundugum 2 sene içerisinde bir çok diyet ve beslenme Şok diyet vs 'yle karşılaştım ve denedigimde çok oldu ...:1ninca:
ama bu beslenme gibi ;
hem kilo verdiren
hem karnımı doyuran
hemde sağlımımı bana geri veren ..(hipoglisemiyim ..). bir beslenme yapmadım a.s
bu beslenme kan şekeri degeri yani GL. endeks üzerinden yapılıyor ....
ve küçük ayrıntılarla bagdaşıyor ...
daha ayrıntı linkinde var okumak isterseniz ...
Bu beslenme 2 aşamalı 1. de istenilen kiloya iniliyor 2. dede o kiloda sağlıklı biçinde kalmayı sağlıyor .olumunekankayizsmile
BU AÇIDAN 2. AŞAMA KıLO VERMEDEN DAHA ÖNDE GeLıYOR BENıM BAKIŞ AÇIMDAN .(mezun olup fazlasıyla geri dönen arkadaşlarımı gördükçe)
çok yazıp kafanınız şişirmeden menü örneklerinden vereyim ...
kavlatımda genelde ekmek yerim.. benim için ekmek vaz geçilmez ama sadece
kavaltıda ....
2-3 dl kız. ekmek ..
peynir .. şekersiz marmelatlar
. zeytin . domates. salt.maydonoz vs .
veya ...
.yumurta ..peynir.. yeşilik .....
veya.
sütle yulaf ezmasi......
öglende evde ne olusa
sebze.. et türü
yada baklagil
yada az hş spagetti....
yanına yogurt ve salata mutlaka ekleyerek ...
akşamda aynı ;
yalnız öğleye ve kavaltıya oranla daha az yiyerek ....
Bir önemli tavsiyede aç kalmamak ögün atlamamak ..bu çok önemli . yemediginiz her ögün diger ögünü depo eder...a.s
Aralar yapıyorum tabi ; sadece ögün arkasından en az 3 saat geçtinten sonra ...
, meyve .veya .süt ürünü.. veya fındık ceviz vs..
SUYU VE SPORUDA ZATEN SÖYLEMEME BıLE GEREK YOK .....kaydirigubbakcemile5
UMARIM ÖNERıLERıMıN BıR FAYDASI DOKUNUR SıZLERE .:1hug:
DAHA AYRINTI ıÇıN MONTı LıNKıNE BEKLERıM ...HER ZAMAN YARDIMA HAZIRIZ ..YETERKı SıZ ıSTEYıN ...a.s.