- 4 Eylül 2018
- 18.764
- 72.076
- 598
- Konu Sahibi Bluegreenworld
Haklısın hemen gidip bırakmıştı notu sahiBenim numarasını bıraktığına dair bile inancım yok sen yine iyisin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklısın hemen gidip bırakmıştı notu sahiBenim numarasını bıraktığına dair bile inancım yok sen yine iyisin![]()
Bi de hep buraya yazdı . Araba kullanırken yazdıysa tabiHaklısın hemen gidip bırakmıştı notu sahihastane evinin dibinde olmalı eğer öyleyse neden arabayla gitti
sırrıyla gitti işte bu üye de
![]()
Biz tutmayız, tutamayız.dün bizim arabaya sadece dokundurmuş trafikte bir araç. Adam çekip gitmeye kalkmış özür dilemeden. eşim diyor ki zor tuttum kendimi![]()
Hasarlı arabayı hasarsız göstermek de doğru değil amaYa gittiyse.
Ben çok kızıyorum böyle insanlara.
En başında cama bir not bırakmalıydınız,sizde yoksa illaki bulurdunuz birilerinden. Nasıl bırakıp gidebiliyorsunuz pes.
2 kez başıma geldi, araçlarımıza çarpıp kacma konusu,eşimin ve benim,ben baya beddua ediyorum bilin bunu da. Ki esimin farı kırılmıştı,çarpanla tutamak tutsaydık onun sigortası karşılayacaktı,kaçtığı için hasarsızlık bozulmasın diyerek cebimizden ödedik. Az buz bir meblağ da değildi, umarım çarpıp kaçandan çıkmıştır acisi.
Bakın olabilir kazalar,kimse kusursuz kullanmıyor araba,adı üstünde kaza bu ama sonrasında yaşananlar önemli. Ehliyet alıp o koltuğa oturup trafiğe çıkıyorsanız,kaza yaparsanız çizik ,göçük her ne olursa olsun bu kısmı önemsiz,sorumlu davranmak zorundasınız.
Benim çocuklarım bile dikkat eder binerken arabaya,kapıyı yavaş açın diye uyarıyorum her seferinde yanda araba parketmisse,kapısına minicikte olsa dokunsun istemem,hatta çok darsa kendim tutarım kapıyı ki zarar vermeyelim. Sonuçta birinin malı bu,para ödemiş,emeğiyle almış. Ha aynı dikkati asla görmüyorum ama hala umudum var. Belki bir gün başkalarına saygılı olmayı öğreniriz.
Hasarlı araba hasarsız gösterilmez, tramere işletilmemiş kaza olmadığı için.Hasarlı arabayı hasarsız göstermek de doğru değil ama
Hasarsizligi bozulmasın diye kendimiz ödedik demiş.Satarken hasar kaydında birinin gelip çarptığı çıkmayacak yani.. he experde çıkar o ayrı bir seyHasarlı araba hasarsız gösterilmez, tramere işletilmemiş kaza olmadığı için.
Expertizde yapılan müdahale ortaya çıkar.
Birde konuşmaktan korkuyorYa her şeyi geçtim de,bir tırstım. Düşünsenize trafikte böyle psikolojileri pamuk ipliğine bağlı insanlar var. Sanalda bile bu konu üzerinde eleştirildim diye hesabını kapattı gittiyani zayıf bir karakter.Aracı çizdim diye girdiği dramlara ikna olmak üzereyim.
Kasko sigorta primi yükselmesin diye yapılan bir şey bu. Hasarsızlık indiriminden yararlanmak için bir sonraki kasko ödeme tarihinde. Arabayı alıcıya hasarsız göstermek için değil.Hasarsizligi bozulmasın diye kendimiz ödedik demiş.Satarken hasar kaydında birinin gelip çarptığı çıkmayacak yani.. he experde çıkar o ayrı bir sey
Yaşadığım yerde erkekler sert ve kaba dedi. Ee babası da eşi de o memleketten değil mi.Konuyu kendileri de pekala çözebilirlrdi gönülleri yoktu. Ne gerek var durduk yere masrafa.Çarptığı araç da garabin aracı. Bir mersoyı çizsin bakalım kendi araçlarını verip anca kurtulurlardıBirde konuşmaktan korkuyoraraba sürebiliyor trafiğe çıkabiliyor ama şu kadar basit meseleyi konuşup çözebileceğini bilmiyor
![]()
Ben konuştuğuna hiç inanmıyorum ama neyse yani günahını almayayım adam onu mu bekledi gelene kadar çıkmadı falan değişik gerçekten.Yaşadığım yerde erkekler sert ve kaba dedi. Ee babası da eşi de o memleketten değil mi.Konuyu kendileri de pekala çözebilirlrdi gönülleri yoktu. Ne gerek var durduk yere masrafa.Çarptığı araç da garabin aracı. Bir mersoyı çizsin bakalım kendi araçlarını verip anca kurtulurlardı
Amaç kaskoyu deldirmemek ise mantıklıKasko sigorta primi yükselmesin diye yapılan bir şey bu. Hasarsızlık indiriminden yararlanmak için bir sonraki kasko ödeme tarihinde. Arabayı alıcıya hasarsız göstermek için değil.
Tramere her kazanın işlenmesi mümkün değil ki gider sanayideki tırıvırı dükkanda da arabayı tamir ettirir insanlar.
Kaskoya çuval dolusu para ödeyip sonra hasarsızlık indirimi kaybolmasın diye bütün tamirat tadilatı cebinden yaptıran dünyada sadece bizim millettir heralde.Amaç kaskoyu deldirmemek ise mantıklı
Aynı şeyi düşündüm.Kaskoya çuval dolusu para ödeyip sonra hasarsızlık indirimi kaybolmasın diye bütün tamirat tadilatı cebinden yaptıran dünyada sadece bizim millettir heralde.![]()
neden? kadın sağır ve dilsiz mi?eşinizin veya ailenizden bi erkeğin numarasını bırakın.
neden? kadın sağır ve dilsiz mi?
Yav he he. Kadin neden arasin diye kadinin aracina yakin parketsin. Her seye bir kilifiniz bahaneniz var di mi?Keşke bukadar önyargılı olmasanız.
Kadın tabiki sağır ve dilsiz değil.
Sanırım etrafımızda olanlardan habersiz yaşıyorsunuz.
Bu ülkede ve dünyada binbir çeşit sapık var.
Ben sırf kadınlar arasın rahatsız ediyim diye arabasını kadın sürücülerin aracına yakın park edip not bırakana bile rastladım.
Böyle bi ihtimal varken neden kendini böyle birşeyin olabilme ihtimaline maruz bıraksın?
Yav he he. Kadin neden arasin diye kadinin aracina yakin parketsin. Her seye bir kilifiniz bahaneniz var di mi?İ