• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birimiz Hepimiz Hepimiz Birimiz İçin Diyenlerin Deneyimleri

Merhaba kızlar ara ara girip yaziyrm ama diyete devam bilginiz olsun biraktim sanmayin herkez çok güzel ilerlemiş dünkü resimler beni kendime getirdi birde spora baslayabilsem
Biliyrm spor olmazsa zayıflamak zor önceden bisiklete biniyordm şimdi oda yok

Menumude yazayim
sabah
has. Yum
4 zeytin biraz peynir
biraz maydanoz
1 dilim tahilli ekmek

Tatlandiriciyla yaptığım şeftali kompostosu 3 yk
1 portakal

Yarm tabak nohut
Yrm dilim tahilli ekmek
salata

1 mandalina

Firinda tavuk ve pirzola
Salata
Ayran

1portakal yerim hepsi bu
su 2 lt olmak üzere yeşilçay 2 fincan

Son düzenleme:
menüm

sabah
sucuklu tost
çay

ara
15 tane olabilir badem
1 dl portakal

öğlen
4 köfte
salata
ayran

ara
1 muz

akşam
ıspanak yemeği
yoğurt

Günaydınnn sevgili arkadaşlarımmm sizi özledimmmmm geçmişim okudum herkeste bikaç kilo artışş olmuşşş korkmayın ya çabuk alınan kilo çabuk gider canınızı sıkmayınnn bende dukanı bıraktım sıkıldım hergün tavuk et falan yemekten insanın bütçesini sarsıo bu light ürünler şimdilik kilomu koruyup sabitlemeye çalışıorum sonrasında sağlık beslenme diyeti yaparım.Buaralar diyeti kafama takıp psikolojimi bozmak istemiyorum.Ayrıcada dukanı bırakınca ayı gibi yedim bi dünya kurabiye yedim sadece 1 2 kilo fazla cıktım sonrasındada düzenli beslenince o şişliklerde gitti sonuç olarak 54 kiloyumm

Günaydınnn sevgili arkadaşlarımmm sizi özledimmmmm geçmişim okudum herkeste bikaç kilo artışş olmuşşş korkmayın ya çabuk alınan kilo çabuk gider canınızı sıkmayınnn bende dukanı bıraktım sıkıldım hergün tavuk et falan yemekten insanın bütçesini sarsıo bu light ürünler şimdilik kilomu koruyup sabitlemeye çalışıorum sonrasında sağlık beslenme diyeti yaparım.Buaralar diyeti kafama takıp psikolojimi bozmak istemiyorum.Ayrıcada dukanı bırakınca ayı gibi yedim bi dünya kurabiye yedim sadece 1 2 kilo fazla cıktım sonrasındada düzenli beslenince o şişliklerde gitti sonuç olarak 54 kiloyumm
Merhaba cnm
dukan iyi hoşda çabuk biktiriyor
sende iyi korumussun dukani bırakınca acaip istahim açılmıştı sınır tanımıyordum benim kötü sonuclandi inşallah sen dikkat eder ve fazlasıyla almazsin

Bugünkü menum
sabah
1dilim tahilli ekmek
Azpeynir 4 zeytin
yeşillik az yumurta
domates

2 parça bitter
1 turkkahvesi

firinda tavuk ve pirzola
salata az yoğurt
1dilim ekmek

2 ceviz 1 yaş hurma

Lorlu salata
1 has patates
soda

ilerleyen saatlerde süt içerim
30dk yürüyüş 3 fincan yeşilçay 2 lt su

Selam Kızlar,

Gripte 2.günüm :) Allahım'a çok şükür bugün daha iyiyim.

Yalnız boğazım kötü diye çok bişey yiyemedim.

Sabah 1 dilim dukan ekmeği, 1 dilim peynir, 1 fincan çay, 1 bardak süt, 1 kaç dilim domates

Ara 1 fincan yeşil çay

Öğle yok

Akşam dukan usulü lahmacun (dukandiyetitarfilerinden) kesinlikle öneririm süper, 1 bardak ayran

1 litre kadar su içtim, daha da içerim

Kızlar azminize hayranım ya tebrikler valla..bende hiç azim kalmadı daha vermem gereken 8 kilom var 66 ya düşmüştüm tekrar 68 aoldum dur demem lazım yoksa kilolar yavaş yavaş geri geliyor ben 1 aydır sallıyorum bu işi ne tam salladım ne tam devam ediyorum bazen kıtlıktan çıkmış gibi ne bulsam yıyorum sonrada pişman olutyorum..çıkarmaya çalışıyorum oda çok zor olmuyor piskolojım bozuk nolur bana yardım edermisınız irade kazabnmam için tavsiyeleriniz varmı.....
aynen bende aynı durumdayım .ama burda arkadaşların yazdıklarını okuyunca kendime geliyorum
Selam Bayanlar,

Bugünkü menüme geçmeden önce reglimin gecikmesinden dolayı çatlamak üzere olduğumu belirtmek isterim. Karnım şişti 2 gündür ve bu sabah 500 gram fazla çıktım ama biliyorum ki bu normal bir durum.

Şimdi menüme geçmek istiyorum:

Sabah 2 adet yulaf kepeğinden yaptığım dereotlu mufinimsi şey ve 1 bardak çay

ara 1 yeşil çay

öğle 5 adet ızgara köfte, 1 bardak ayran

ara 1 fincan biberiye çayı

akşam 1 kase yoğurtlu köfte çorbası, 2 tane tavuk şiş, 1 kase yoğurt

ara 1 fincan yeşil çay, 1 bardak çay

3 tane gofret yedim yalnız. yapacak bişey yok adet öncesi arada sapıtıyorum.
menün çok iyi belirtmek isterim
Selam Bayanlar,

Hem regl oldum hem de klasik öğretmen hastalığı olan faranjit, yutkunamıyorum.

Sabah bişey yok

Öğle 3-4 kaşık yoğurt

Ara 1 fincan yeşil çay

Akşam 1 kase yoğurtlu köfteli çorba, kıymalı yumurta, 1 kase yoğurt, 2-3 kornişon turşu

1 litre kadar su içtim

keyfim yok boğazıma iyi gelsin diye bitki çayı da içerim belki.
geçmiş olsun ama gribin kilo verdiricek sana:34:
Kızlar bana ödem attırıcı biseler lazım en basitinden:))
yeşil çay die biliyorum
menüm

sabah
sucuklu tost
çay

ara
15 tane olabilir badem
1 dl portakal

öğlen
4 köfte
salata
ayran

ara
1 muz

akşam
ıspanak yemeği
yoğurt
menün güzel ama badem 15 tane yiyilebiliyomu yiyilebiliyosa dalıcamda:51:
Bugünkü menum
sabah
1dilim tahilli ekmek
Azpeynir 4 zeytin
yeşillik az yumurta
domates

2 parça bitter
1 turkkahvesi

firinda tavuk ve pirzola
salata az yoğurt
1dilim ekmek

2 ceviz 1 yaş hurma

Lorlu salata
1 has patates
soda

ilerleyen saatlerde süt içerim
30dk yürüyüş 3 fincan yeşilçay 2 lt su
menün süper bence
Selam Kızlar,

Gripte 2.günüm :) Allahım'a çok şükür bugün daha iyiyim.

Yalnız boğazım kötü diye çok bişey yiyemedim.

Sabah 1 dilim dukan ekmeği, 1 dilim peynir, 1 fincan çay, 1 bardak süt, 1 kaç dilim domates

Ara 1 fincan yeşil çay

Öğle yok

Akşam dukan usulü lahmacun (dukandiyetitarfilerinden) kesinlikle öneririm süper, 1 bardak ayran

1 litre kadar su içtim, daha da içerim

:nazar:

ben şimdilik yorum yapsam olurmu
diyete ara verdim de :8::8:
ama söz reglm bitince dönüşüm muhteşem olacak:10:
muhteşem olmazsa tutun kolumdan çekin kendinize :4:

Günaydın
kacgundur dikkat ettiğim halde gram oynamiyordu sonunda dususe geçti dün yarım saat yurumustum sanırım onun faydasi oldu şimdi yesilcayimi demleyip evi toparlayıp esofmanlarimi giyip oğlumla kendimi sokağa atcam o sokak senin bu sokak benim dolaşırım:))

4 Kasım 2012 89,600
15 Aralık 2012 80,600

GİDEN tam 9 kiloooooooooooooooo :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

çıldırmamak elde mi

sağolun kızlar desteğiniz için

dukan forumundaki arkadaşların ve sizin desteğinizle oldu bunlar

umarım devamı da gelecektir

durmak yok dukana devam :)

selam kızlar

haftaya güzel başlamıştım ama sonunda regl oldum ve oyun bozuldu :)

bu arada size bi tatlı krizleri için bir çözümle geldim. annem demet şener'in ağzından dinlemiş bu tarifi. çok da basit bişey. dukancılara uymaz sanırım ama ben gene de anlatayım.

500 gr kadar ramazan hurmasının çekirdeklerini çıkarıp sıcak suda yumuşatıyoruz. sonra onları rondonun içine alıyoruz. içine 3 yk kadar kakao ekliyoruz. varsa biraz da vanilya aroması koyuyoruz. yoksa da önemli değil. bu şekilde rondoluyoruz ve alın size çikolataaaaa :)

ben bu karışımı yapıp folyoya yaydım ve şekil verdim buzdolabına koydum.

demet şener anlatmış bunu. tatlı krizlerini bununla geçiştiriyomuş. ben zaten hurmayı çok severim.

Back
X