Birilerinin beni dinlemesine ihtiyacım var.

Hala seviyor olmak çok berbat bir his. Bir an önce geçsin gitsin istiyorum.
Sevgi değil o alışkanlık..
Bazen karıştırabiliyoruz.
İlk günler bu sancılar hep yaşanır zaten normal olanı bu ama biraz zaman geçince iyi ki diyeceksin.
Gerçekten gönülden diliyorum inşaALLAH kurtulursunuz o adamdan.

Mutlaka gelip yaptıklarından özür dileyip değişeceğim diyecek aman sakın kanma hayatını heba edersin, geçip giden zamanına yazık..

Her seferinde gelip gelip beni manipüle ediyor.. bu kez kanmayacağım. Sürekli aynı döngüyü yaşamaktan çok sıkıldım, yoruldum, tükendim.

Toksik ilişki tam olarak bizim ilişkimizdi. Evlilik olsaydı düşünemiyorum bile

Evet büyük bi yas büyük bi yıkım içerisindeyim. Beni öyle yalnızlaştırdı ki kimse kalmadı çevremde. Herkes birlikte yemek yerken ben hep başka yerlerde yedim düşünebiliyor musunuz
Düşünmesi bile içimi karartıyor siz bizzat yaşadınız ama umudunuzu kaybetmeyin yeniden ve daha mutlu bir hayat mümkün çabalarsanız

3 yıl sizi yalanlarıyla kandırmış sürekli manipule etmiş. Siz de onu sevdiğiniz için konduramamıssınız inanmak istemissiniz. Aslında başta sizi kısıtlamaya başladığı an anlamanız gerekirdi bir insanın bu kadar kısıtlamasının nedeni herkesi kendi gibi sanmasıdır. Ben sizin adınıza sevindim böyle bir insandan kurtulmussunuz umarım bundan sonra hayatınıza alacağınız insana net şekilde sınırlarınızı belli edersiniz.

yanı benim anladığım şu biri sizi neyden kısıtlıyorsa o kat ve kat fazlasını yapıyordur ben bu konudan bunu çıkardım konu sahibi uzak mesafe ilişkisi genelde aldatmalar çok oluyor umarım kendine laik yakışan düzgün birini bulursun kurtulmuşsun o pislikten

Canım benim ne güzel güçlü, güzel, okumuş insansın. Mesleğini eline almışsın. Hanzonun biri gelmiş haddi bile olmayan konularda günlerce canını sıkmayı başarmış. Pes.
Böyle davranan insanlar genelde her poku yiyip karşısındakini suçlu hissettirme çabasına giriyor. Aslında bir çok şey gözünün önündedir eminim
Ama sen öyle kendini suçlu hissetmekle meşgulsün ki apaçık duran şeyleri görmüyorsun. Geçmiş olsun. Hayat karşına gerçekten senin kıymetini bilen insanlar çıkarsın.

Hayatıma asla almayacağım erkek tipi. Öyle sapıkça öyle edepsizce kısıtlıyor ki seni gerçekten iğrenç. Bilimsel aktivitelerde bile herifin aklına cinsellik geliyor bu nasıl bir ezikliktir gerçekten.. isterse ölümüne sevsin seni, böyle saçma sapan bir erkeği koluna takıp gezme lütfen ya koskoca doktor olmuşsun takıldığın adama bak. Yarın evlen de ömrünü hayatını zindan etsin sana, kendisi de keyif çatsın, sana kısıtladığı hayatı yaşarken yakaladığında da “aa unutmuşum yaa” desin. Böyle kısıtlayıcı, sapık zihniyetli, kendini geliştirememiş, hep banacı adamlardan uzak dur lütfen. Böyle biriyle olmaktansa yalnız kalmayı tercih ederim

Öyle bi ele geçiriyorlar ki insanı .. basireti bağlanmak tam olarak bu. İyi olacağım inşallah.. Benim gibi olan herkes umarım bi gün bu illüzyondan kurtulur ve kendine gelir.

Aynen öyle.. O kadar güzel bi söz ki " Kişi kendinden bilir işi." İnsan bi daha asla mutlu olamam kimse beni mutlu edemez sanıyor. Ama aslında hiç ama hiç mutlu olmadığını çok geç fark ediyor.

O kadar yavaş yavaş oluyor ki bu.. Önce - çok utanç verici ama - hoşuna gidiyor insanın. Daha sonra fark ediyorsun. Ama çok geç olmuş oluyor işte.

Bir insan kiskancsa ya kendine ya partnerine guvenmiyordur bu adamdaki guvensizlikse tamamen kisi kendinden bilir işi olayi kendine güvenmediği icin size de guvenmemis ve size hayati dar etmis
Ayrılmaniz iyi olmuş kimse için kendinizi kisitlamaya değmez genç meslegi olan bir kadinsiniz illa ki daha iyi ilişki yaşayacaginiz biri cikar buna bir tecrube olarak bakin ve geride birakin

sevmeyi sevilmeyi asla bilmeyen bir insana denk gelmişsiniz ne yazık ki sizin adınıza çok üzüldüm ama sizi sevmeyen, sizi her an silebilecek olan biri ancak bu tür kıskançlıklar yapar çünkü herkes karşısındakini kendinden bilir ne acı...

c

burda asıl sorun senin ona ihtiyacı olduğunda onun senin yanında olmaması.bu kişi bencil ve sağlıklı bir kişi diyil.kurtul ve asla ilgilenme zamanını boşa geçiyor.sadece boş olsa iyi olumsuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…