Birilerinin beni dinlemesine ihtiyacım var.

Konuyu okuyamadım gerildim. Bir doktor kendi hayatından bu kadar vazgeçip, başkasının eline teslim ediyorsa, kariyerini düşünmeden çöpe atabiliyorsa, kendisine saygısı yoksa eğer ben okumamış/okuyamamış ayaklarının üstünde duramayan kadınlarımıza kızmıyorum artık. Çünkü ben bir doktor nasıl hayatını, kariyerini hiç eder adlı konuyu okudum.

Bu yorumunuz için çok teşekkür ediyorum. Tüm bu yorumlar o kadar değerli ki. Yorumlarınızla beni kendime getirdiniz ben sandığımdam daha da büyük yanlışlar yapmışım meğer.

Narsist olduğunu ben de çok kez düşündüm fakat başlarda lowe bombing olayı hiç olmadı bizde.

Sirf bu yok diye narsist degil diyemeyiz ama narsist veya degil yasadiklarinizin aynisini yasadim..Bu kisiyle mutsuz olursunuz o kadar yazdim ama doneceksiniz bu kisiye sanirim bitek narsist degile takilmissiniz ve yazdigim gercekler hosunuza gitmemis

Narsist bagimliligi bu bence ve meslek hic farketmez

Asla dönmeyeceğim. Kendimden tiksinir duruma döndüm. Ve ben de narsist olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden sürekli mutsuz sürekli memnuniyetsiz sürekli hayatla bi derdi var. Kendisine bile söyledim sen narsistsin diye aman allahım ne hakaretler yedim sonra. Bu kişiyi ben asla memnun ya da mutlu edemedim. Giden benden gitti. Annemi babamı ve bana verdikleri emekleri düşününce bu adam için kendimi düşürdüğüm durumlar yüzünden kendimden tiksiniyorum.

Keşke ağzının ortasına bir tane sopayla yapıştırabilseydin. “Sono oş gordom oş olonlor boylo koçmozmoş” hey Allahım yarabbim ya

Hahaha çok teşekkür ederim güldürdünüz beni.
Unutma sen yıllarca eğitim almış çabalamış doktorluğu didine didine hak etmiş bir kadınsın. Sana saygısı olmayan değer vermeyen bir zavallıya harcatma ne kendini ne mesleğini. Kısmetin en güzeli bulucaktır seni gerekirse destek al ama kurtul ondan:)

Çok teşekkür ederim... hayatımda ilk kez aşk acısı çekiyorum. Hoş bi şey olduğu söylenemez. Elbet hepsi geçecek bunların..

Sevgiliniz kompleksli ve ezik. Kendisi eski sevgilisiyle görüşmeye devam ettiği için size karşı bu kadar kısıtlamacı zaten. Çünkü kişi kendinden bilir işi. Her şeyi geçtim de hiç düşündünüz mü, bu adam gerçekten bir ömür yanınızda olmasını istediğiniz adam mı? Etrafınızdaki insanlara, ilişkilere bir bakın, kendi ilişkinizin normal olduğunu düşünüyor musunuz? Gerçekten hak ettiğiniz, yaşamak istediğiniz ilişki bu mu? Silkelenip kendinize gelin ve sakın şunu unutmayın: sevgiliniz bir barzo.

Kendi ilişkimin normal olmadığının çook uzun süredir farkındaydım. Şu an tuttuğum yas ayrılık için değil. Kendimi nasıl küçültebildim bu kadar.. nasıl bu kadar aptal yerine konulabildim.. bana yapılan haksızlıklara, eziyetlere nasıl katlandım... Ben bu adamı nasıl sevdim...

Bir musibet bin nasihatten iyidir.
Profesyonel manipülasyoncudan kurtarmışsınız yakanızı ama emin olun sizi tekrar tekrar yoklamaya çalışacak. Sakın geri dönmeyin bu adamdan bi halt olmaz.

Böyle düşünüp kendinize yüklenmeyin. İnsan hataya bağışık, diyor bir şair. Dilerim bu hata gelecek güzel günlerinizin kefareti olsun. Geçen yıllarınıza üzülmeyin, kurtardığınız yıllarınıza sevinin.

Bir musibet bin nasihatten iyidir.
Profesyonel manipülasyoncudan kurtarmışsınız yakanızı ama emin olun sizi tekrar tekrar yoklamaya çalışacak. Sakın geri dönmeyin bu adamdan bi halt olmaz.
İlk defa bu kadar kararlıyım. Değer görmediğim , mal olarak görüldüğüm bi ilişkiye devam etmek kendime yaptığım en büyük saygısızlık.

İlk defa bu kadar kararlıyım. Değer görmediğim , mal olarak görüldüğüm bi ilişkiye devam etmek kendime yaptığım en büyük saygısızlık.
Kendinize bu kadar öfke duymanıza inanın gerek yok. İnsanız ve hatalar yapabiliriz. Bilmediğimiz şeylerden sınanabiliriz. Yasınızı sağlıklı bir şekilde tutup arkanızda bırakmaya çalışın bir an önce derim.

konuyu detaylıca yazmışsınız ama eminim ki bir o kadarda fazlası sizde ve hafızanızda vardır. yani insan yaşamı detaylar ve olan biten ile dolu. siz özel birisiniz bu adama katlanmak bu gibi şeyleri alttan almak kendinize yapacağınız en büyük kötülük. ne olmuş ise olsun ister aldatılmış olun ister olmayın artık herşeyi geride bırakın. asla ne oldu neden oldu oldu mu olmadı mı diye düşünmeyin.. önünüze bakın. herkesin bu gibi tecrübeleri illaki olmuştur yaşadım deneyimledim geçtim deyin düşünmeyin. geçin gitsin. kendiniz için yapacağınız en büyük iyilik unutmak ve ileriye bakmak

Hala seviyor olmak çok berbat bir his. Bir an önce geçsin gitsin istiyorum.

Bi bilseniz neler neler var... uzun bi süre kendime gelemeyeceğim sanırım.

tamam yapmışsınız hatalar
sizi punduna getirmesine izin vermişsiniz
kurtulmuşsunuz bitmiş gitmiş.. sakınnnnn barışmayın sakın ne derse desin

adi ş...siz kendi fingirdiyor ya onda yapıyor bunları

Onu bunu beğenmesi, eski sevgilisini takip etmesi vs gerçekten bunlar hiç önemli değil de sana saygısızca davranması ve her öfkelendiğinde sarf ettiği o iğrenç sözler.. koşarak kaç yavrum ne güzel okumuş etmiş fıstık gibi doktor olmuşsun. Bu adamdan çok çok daha iyilerini hak ediyorsun. sevgililiğinde bunu yapan adam evlendiğinde sana hayatı dâr eder.. Toksik, hazımsız, hala kişiliğini geliştirememiş bir dağ adamı bu. Arkana bile bakma koşarak kaç...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…