Birilerinin beni dinlemesine ihtiyacım var.

İnanın mesleğine aşık bir insanım. Beni mesleğimdn bile soğuttu. Saygı o kadar önemli bi unsur ki çok çok haklısınız. En başında bunun sınırını çizmeliydim.
Siz taviz verdikçe egosu tatmin olmuş el altındanda karı kız kendi hayatına devam etmiş. Şu gördüğünüz muameleyi hayatında erkek görmemiş 16-17 yaşında cahil bir kız kabul eder okumuş doktor olmuş kadın s’ktr çeker yani. Size ne derse desin bi ezin onu bak gerçek yüzünü nasıl gösterecek sende şöyle yaptın böyle yaptın demeyin hiç hatra şuan muhattap bile olmamanız lazım

Doktor oldugunuza göre cok zeki birisiniz peki neden hala devam ediyorsunuz?? Bu adam kendi yapıyor ki senin yapmandan korkuyor ya hic mi akliniz yok diyr çıldırıyorum terk etmen icin daha ne yapmasi lazim

Haklısınız. Maalesef ilk kez aşık olmuştum. Bana kocaman bir hayat dersi oldu.

Doktor oldugunuza göre cok zeki birisiniz peki neden hala devam ediyorsunuz?? Bu adam kendi yapıyor ki senin yapmandan korkuyor ya hic mi akliniz yok diyr çıldırıyorum terk etmen icin daha ne yapmasi lazim
Çok saçma değil mi tüm bunlara katlanmam. Onun bana yaptıkları resmen zulüm.. resmen işkence... Her seferinde seni çok seviyorum çok özür dilerim çok güzel olacak her şey dedi dedi... Sanırım dürüst bi insan olması sebebiyle sabrettim. Ama bu son gördüklerimden sonra iyi bi sevgili zaten değildi de dürüst bi insan da olmadığını öğrendim. Ama ona bakarsanız bu son itirafıyla dürüstlük yapmış. 3 yıl boyunca söylememe sebebi de ondan ayrılmamdan korkmuş olmasıymış.

Ucuz atlatmissiniz bence donup hic arkaya bakmayin direk kacin sevgililik doneminde kisitlanmak sıksada bi yandanda insanin hosuna gidiyor.Ama evlendikten sonra ayni evin icinde hic hos olmuyor.Yalan var gizem var saygi yok sakin barismayin.Sonrasi daha beter oluyor.Karsiniza cok daha iyileri cikar.Ama evlenirseniz bu adamla omur degil bir yil bile gecmez

Adamin sorunlu olduğunu nasil anlamadiniz 3 sene boyunca sasirdim kaldim. Mesleginiz geregi bir suru hasta goruyosunuz ya da ne bileykm psikiyatri servisinde calismadiniz mi asistanken. Adamin anormal oldugunu anlamak zor degil ya
Ben hayatım boyunca böyle bi karakterle karşılaşmamıştım. Aslında ilişkinin başındayken de farklı birisi olması hoşuma gitmişti. Tüm tanıdıklarımdan farklıydı. Sanırım fazla farklıymış... Psikiyatrist bi dostum var o da aynı şeyleri söyledi...

Evlenseydim sonu boşanma olurdu kesinlikle buna eminim. Aslında her şeyi ben yapmışım onu fark ediyorum. Onun gibi mutsuz bi adamı ben mutlu ederim dedim. Çok neşeli, mutlu bi insandım. O da benim bu neşeli halimden pozitif halimden etkilendiğini söylemişti. Onu mutlu etmeye çabaladım hep ama ona hiçbir zaman yetmedi. En sonunda ben de ona benzedim ve mutsuz bi insan oldum depresyona girdim. Onun bana dediği şeyse " Bence sen önceden de mutlu bi insan değildin."
Çok yakın dostlarıma sordum ben gerçekten mutsuz negatif bir insan mıydım? Ben kendimi unuttum çünkü artık dedim. Bana dedikleri aramızda her zaman en pozitif en mutlu en neşeli olan kişi sendin. Bizi de sen keyiflendirirdin hep dediler.

Bu adam karisina camdan baktirmayip disarida milleti gozuyle soyan abaza yurdum davarı. Yaşınız küçük değil, hayati insanlari taniyorsunuz, bu muameleye neden maruz kaldiginizi inanin anlayamadim ben

Bu adam karisina camdan baktirmayip disarida milleti gozuyle soyan abaza yurdum davarı. Yaşınız küçük değil, hayati insanlari taniyorsunuz, bu muameleye neden maruz kaldiginizi inanin anlayamadim ben
Deneyimsizlik o kadar berbat bir şeymiş ki... Kendimi yiyip bitirdim artık ben nasıl katlanıyorum bunlara nasıl diye..
Kendisi 1.5 yıl sevgili olduğu bu yakın arkadaşıyla 5 ay aynı evde yaşamış. 17,18 yaşlarındayken. Dedim ki kesinlikle bi şeyler yaşamışsınızdır ve o kızı utanmadan bana kardeşim diye tanıtıyordun. Asla yaşamadık cinsel bi şeyler diyerek yeminler ediyor annesinin kardeşinin üzerine. Hala beni kandırma derdinde.

Gözünüz aydın kurtulmuşsunuz.
Yalnız şunu anlamıyorum ayrıldık diye sinirle uygulamadan 10 dk konuştum olayı nedir yani uygulama orda hazırda bekliyor mu hemen aklına böyle şeyler mi geliyor buraya çok takıldım ben. Kardeşim dediği insanla eskiden sevgiliymiş heralde o kısmı pek anlamadım ama gereksiz geldi bana eski sevgiliyle kardeş gibi de olmasın bir zahmet eski sevgili ile arkadaş kalınmasına zor alıştık bir de o çıkmasın başımıza
Ya ne güzel bir mesleğiniz var yerinizde olsam yeni bir sayfa açarım hayatımda o kongre senin bu etkinlik benim takılırım hayatıma bakarım belki hayat enerjinize denk saygılı ve sizi kafese kapatma emelleri olmayan sapkınlıktan uzak medeni ince ruhlu biri çıkar karşınıza sevmek sevilmek neymiş o zaman anlarsınız

Size karşı duyguları çok zayıf hatta hiç olmayan biriyle 3 sene birlikte olmak garip. Adam sevmediği için ne umursamış ne de saygı göstermiş. Birde sizi kıskandığı falan yok. kıskançlık adı altında egosunu tatmin ediyor.

Siz neden bununla hala iletişim halindesiniz ki.
Olay o kadın değil, olay bu herifin sizi kendi malı olarak görmesi.
"Sen kimsin, bana ne hakla karışırsın. Benim hayatımda olmaya hakkın yok" deyip kesip atmanız gerekir.
Konuştukça sizi kendinizden şüphe ettirecek.
Kendinize olan güveninizi nasıl oyduğunu görmüyor musunuz?
Koskoca 32 yaşındaki kadının, bir doktorun, her adımının hesabını vermesi nasıl bir şeydir.
Sevgili olduğu kişiye takılmayı bırakınü burada çok daha büyük bir tehlike var.
Bu adam sizin hayatınıza tecavüz ediyor, farkında değil misiniz?
"Senin gibi birine hayatımda yer yok" deyip kesip atıp.
Her yerden engelleyin, istiyorsa kendi kendine konuşmaya devam etsin.
Sizinle iletişime geçmeye kalkarsa şikayet edin.
Konuşmaya, bahanelerini dinlemeye devam ettiğiniz sürece hayatınızda hüküm sürmeye de devam edecel, farkında değil misiniz?

Niye kendinizden bu kadar nefret ediyorsunuz?

Bi şiir uygulaması mı dedi ne bi şey varmış. Orada paylaşım yapmış ve o biri ona yazmış. Konuşmuşlar. Bi kavgamızda da bak hemen şu an başkasını bulurum demişti defol git bul demiştim. Bi de kendisi çok komik bi şekilde işyerinde kadın görünce kafasını çevirdiğini iddia ediyor ama geçen gün bi kadın çalışan hakkında elinde sigara paketiyle geziyor hep demişti. Madem bakmıyorsun nasıl görüyorsun dediğimde de saydırmıştı bana. Gerçekten aklımla defalarca alay edip beni gerizekalı yerine koydu. Etkilendiğim yönlerinden biri de zekasıydı ama bunun çok iyi yalan söyleyebilme kabiliyetini de sağlayabileceğini düşünmemiştim.

Sizin çocukluktan kalma bir travmanız mı var? Neden kendinizi hiç sevmediniz?

Niye kendinizden bu kadar nefret ediyorsunuz?
Ben sanırım sadece insanları mutlu edince mutlu olabilen biriyim. Mesela kendime almam harcamam ama hayatımdaki kişiye neyim var neyim yok harcar her imkanımı önüne sererim. Doktorluğu da o yüzden çok seviyorum. İnsanlara yardım edip onları mutlu edebilmek hayatta beni mutlu eden tek şey.

Aslında çok zeki bir insan değilmiş zeki olsa sizi darlamaz ve eski sevgili konusunda sizi şüpheye düşürmeyecek şekilde profesyonel davranırdı. Bence sadece hanzonun biriymiş hayat çok kısa inanın ve yapamadığımız yaşayamadığımız her şey için zamanımız az oturup bir şeylerle üzülmek de hayatın gerekliliği ama fazla da üzülmeyin akışa katılın güzel yerlere sürüklenin inşallah

Her yerden engelledim.. Hastaneden aramaya başladı sonunda.. Çok haklısınız kendime zerre güvenim kalmadı. 3 yıldır nerede ne söyleyeceğimi, ne yapabileceğimi ne yapamayacağımı söyleyen biri vardı. Hani hiç sevgi görmedim desem ailem hep sevgisini fazlasıyla verdi hissettirdi. Bu şahıs bana çok mu sevgi gösterdi desem. Hayır. Malı gibi gördü sadece emirler verdi.

Ay aciklamalarini dinlemenize gerek bile yok ki. Soyledigi 10 seyin 9u yalan, 1i supheli vaziyette

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…