Birilerine hediye alırken kriterleriniz nelerdir??

evlenirken herkes borcam alma çok hediye gelir dedi. Bana sadece 1 kişi borcam getirdi. Geri kalanını kendim aldım. Bana gelene kadar borcamlarını tüketmişler demek ki
Ben de aynısını düşünmüştüm, size yine bir tane gelmiş bana o da gelmedi
Ben hediye almayı çok severim. Hiçbir yere elim boş gitmemisimdir, giderken de bütçeme uygun ama kaliteli(genelde indirimleri takip ederim) ve işe yarar bir şey götürmeye çalışıyorum. Ev hediyesi olarak benim de favorim nevresim ya da pike takımıdır. Ama bazen orjinal ama kullanışlı bir mutfak eşyası da olabiliyor. Yakınımsa mutlaka sorarım.
Bebek eşyası da çok sevdiğim birkaç marka var kesinlikle oralardan bakarım, onların indirimlerini takip ederim. Kendim kullanmayacağım hiçbir şeyi hediye olarak götürmem.

Aha biri beni anlatmis) okadar ozenir bezenirim kendime sira geldiginde de ole olmasini umarim ama yok insanlar bi ilginc yani. Borcamdan biblodan hee bide yeni moda su ayakli pastaliklar var ya onlardan 2 katli sekerlikten nefret ettim ya. Her gelen ayni seyi mi getirir al bi havlu gel daha mantikli kullanirsin en azindan. Simdi bikac ay sonra bebek mevlidi yapilcak walla aynen elbise aldim demek icin abidik gubidik hediyeler gelicek. Ne bilim demekki cogu insan bunu gorev zihniyetiyle yapıyor

Ben kullanılır olup olmamasına bakarım. Bir de klasik değil de farklı bir şeyler olsun isterim.
Konuda okudum ve çok hayret ettim açıkçası. Hediyeler niçin çöpe atılıyor? Kullanmasanız da birine verirsiniz. Bu ne israflık, okurken ben rahatsız oldum. Yazık günah eşyalara. Çöpe atılacağını bilen zaten getirmezdi.
Konuda geçen borcam kelimesinin anlamını bile bilmiyorum. Şimdi google'dan bakacağım neye benzediğine.

Bir tek bana gelmedi sanırım Borcam,çerezlik. Şu an şaşırdım okuyunca. Kızım doğduğunda gelen hediyelerinde değiştirme kartı vardı,giydiremeyeceklerimi değişirdim genelde.
Ben ev hediyesi alacaksam sorarım samimiysem neye ihtiyacın var diye, değilsem değiştirme kartı koydururum,beğenmezse değiştirebilir yada ihtiyacı yoksa.
Bende biblo,süs eşyası tarzı şeyler götürmem genelde,işe yaraması önceligimdir.

Hımm herkes hediyelesmeyi seviyor burada.
Ben hiç hediye almam iki saat başında dusunemem çok sıkılırım mecburiyet gibi algılarım .
Hediye alinmasini da sevmem çünkü hiç begenmem sonra git değiştir filan.onu dahi gidemiyorum.
İllaha birsey alinacaksa 1 kutu tatlı,pasta,cukulata.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…