- 2 Ekim 2010
- 125
- 90
Ahahahhahahaha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahahahhahahaha
hahaha zorla sevap isletecek kadina yanihahaha iyi olurdu dimi, o misafiri bende agirlamak isterim :))
benim babam o konuda cok basit, nereye bisey götürecek olsak genelde para verelim der
ev hediyesi oluncada cicek alalim icine para koyalim der hahaha ay yazarken bile gülüyorum
bebek görmeye felan öyle yapiyoruzda, bizim millet o inceligi herzaman anlamiyor malesef
babamin en güzel fikirlerinden biri, ramazanda iftara davetliydik kardesimin müstakbel kayinvalidesine
ne götürelim muhabbeti dönüyordu evin icinde, bi yere bagis yapalim kadinin adina, üstüne ismini yazdirip sertifikasini götürelim hem sevap olur demisti
anasinin getirdigi posetin icine hayrina 6 tane fincan koy tabaklariyla goturEn son gelen ev hediyesini söylüyorum
poşette sarılı olmak üzere
ayağıma 5 numara küçük bi yün patik
Sıfır kol,en az 2 beden büyük bi fanila
6 adet kahve fincanı alt tabağı
Bunlari getiren eşimin halasi, yani şimdi onun kızı doğum yapıcak ne goturucem bilemiyorum ama feci gıcık oldum poşeti açarken...yüzümü bozmamak için yüz kaslarım gerildi resmen
Senin kızın çuval elbiselerinden yollasna bana hayrina
Valla o kadar sinir oldum ki...hiçbir şey getirmeseydi daha iyiydi..anasinin getirdigi posetin icine hayrina 6 tane fincan koy tabaklariyla gotur
hem alakayi cozmek icin biraz beyin jimnastigi yapmis olurlar..
hahaha hakkin var oyle yapsanda...boyle insanlara gelde icinden gelerek birsey yap...gozunde degerin yokki..insan onu yegenine getirmeye utanir, da utanmayada yüz lazim tabii..böyle insanlardada ne arasin...Valla o kadar sinir oldum ki...hiçbir şey getirmeseydi daha iyiydi..
sanırım tuvalet terligi alıp goturucem ben de
hahaha hak etmisler...koysunlar trilyonluk evlerinin en güzel kösesineEv aldigimiz vakit gelen hediyeleri gormeniz lazimdi insan biraz cekinir onlari getirmeye, gelenlerin durumu olmasa anliycam hepsi trilyonluk evlerde oturan insanlar ve bunlar en yakinimiz yani. Bir tanesi tekli gece lambasi almisti, sanki yatak odasinda tek komodin var hayatimda boyle bir lamba daha gormedim. Digeri 3 lu biblo almis pazarda heryerde satilan simli olanlar varya onlardan digerlerini saymakla bitmez. Bende hediye alirken titizlenir dikkat ederim. Ama benden sonra bu iki hediyeyi saydigim insanlar evlerini degistirdiler biri 2 trilyona biri 700 milyara daire aldi. Ne aldilarsa aynilarinin benzerini goturdum suratlarindaki hosnutsuzlugu gormeniz lazimdi ohh cokta sevindim. İyi gunlerde kullansinlar:))
hahaha zorla sevap isletecek kadina yani
O günün şartlarında gücüm neye yetiyorsa karşı tarafında işine yarayabilecek bir şey almaya çalışırım. Hepiniz borcamdan dert yanmışsınız ama bizim evde hiç borcam yoktu yahu birkaç yıl öncesine kadar.
O markette ürünle beraber verilen borcamları seviyorum ben açıkçası Fırında şunu pişiririm vs deyip sevinerek alıyorum , tamam vurmayın yahu