Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

Sta benzer seyler yasamisiz

Bende iki gelinlik arasinda kalmistim
Birini tercih etmis ama dantel olanda aklim kalmisti

Hep hayalim yazin en kotu eylul ekimde evlenmekti ocak ayinin sonunda evlendim

Dugunumden 3 ay kadar oncede cenazemiz vardi bisey anlamamis cok tat alamamistik

Saglik olsun mutluyuz hayattayiz cok sukur...

Belki senden sonra bende bi cilginlik yaparim...

Selam canlar,nasilsiniz.kimsecikler yok.Bu ay bayagi yuklu masaraflar,ekstra faturalar.Esime ve kizima birseyler aldik .yemekti benzindi derken toplamda 300 ekstra harcamisim.
Bi ayki butcem 350 ,butun aya yettirmem lazim bakalim insallah ekstra birsey cikmaz.
Bu arada grip oldum ,cok Zor hem hasta hem cocukla ilgilenmek.

Royem sen yurtdisinda oldugundan para birimide tl olmadigi icin kafam karisiyo benim
Anca sen az cok gibi yazinca anliyorum
İnsallah yetirirsin bol bereketli olsun paran

Royem sen yurtdisinda oldugundan para birimide tl olmadigi icin kafam karisiyo benim
Anca sen az cok gibi yazinca anliyorum
İnsallah yetirirsin bol bereketli olsun paran
Canim ,300lira ,300euro gibi dusun.Tamam bundan sonea lira diye yazarim.ayni hesaba cikiyor zaten :).
Sagolasin ,Amin insallah canim.Hepimizin ,bereketli olsun insallah.

Selam canlar,nasilsiniz .niye kimse ugramiyor buralara?
Size bir soru.Havucun yesil yapraklarini kullananlar var Mi?yabanci kaynaklarda kullananlar var ama Türkce aratinca birsey bulamadim.Bi kere maydonoz gibi ,dograYip corbaya eklemistim.Bunum harici duyan,bilen,onerisi olan var Mi?

Ben hic yaprakli havuc gormedim buralarda
Kereviz yapragi gibi kullanilir gibi geldi aklima

İyiyiz cok sukur sen nasilsin
Oglunun sinavi nasil gecti
Kis geldi valla ama hava hala iyi sayilir
Bu yil kış gec gelicek ama sert gelicek efsanesi dogru galiba
Seviyorum ben bu havalari
Sararan yapraklari ruzgari
Ogleden sonra yuruyus yapmayi
Montumun kapsonunu kafama gecirip ince belli cam bardakla cay icmeyi
Vapuru martiyi dalgalari balikcilari
Aksam pazarini....

Merhaba kızlar
Çiçekli Nasıl da güzel anlattın sonbaharı.
Sevimsiz bebiş ne durumda...
Ev kredimizin bitmesine 2 ay kaldı. Araba da haziran da bitecek.
Yeni araba bakıyoruz bi taraftan. Bizim ciddi anlamda 2 arabaya ihtiyacımız var. Şimdiye dek idare ettik bi şekilde. Arabalar acayip pahalı. İnşallah istediğimiz gibi birşey bulabiliriz.

Kizlar bugun uzun bir aradan sonra tek basima pazara gittim
Hep ctesi esimle giderdik
Evde zottirik bi pazar arabasi vardi onu da aldim yanima
Epey bi yol var
Neyse once markete ugradim
2 lt zyagi bir kucuk krem kasar peynir aldim
Ordan pazara
Yesil domates
Salatalik
Normal domates
Havuc
Yesillik
Mandalina
Elma
Misir
Hurma
Biber
O bu derken kendimi kaybetmisim
Pazar arabam doldu diger elim doldu
Pazarda gurultuden farketmemisim arabanin tekerlekleri feci ses yapiyomus
Pazardan ciktim mahalle arasindan gecerken Allahim o nasil bi gurultu
Utancimdan yavas yuruyorum ama bu seferde yol bitmiyo
Bi taksi bulsam binicem o da gecmedi
Gelene kadar ellerim koptu
Ustune birde kosede arabanin tekerlegi cikmasinmi
Yeminle ne varsa savurup kosa kosa eve gelesim geldi
Gulcem gulemiyorum cunku bi gulmeye baslasam daha kimse tutamaz beni
Yanimda kimse de yok
Tek basima gulemed deli sanarlar diye
Sitede cok sessiz aksi gibi el ayak cekilmis
Benim kollar iflas
Artik sirtima vurucam cantayi cuval gibi o haldeyim
Ses yapmasin diye kaldiriyorum ama buyuk oldugu icin boyum yetmiyo
Omzum yukarda bu sefer yuruyemiyorum
Can havliyle kendimi binaya attim
Tovbeler olsun daha gitmem
Gitsemde 4 kilodan fazla almam

Kollarima can yeni geliyo

Ayy hiç gülesim yoktu çiçekli kız sende bencileyin bir sıkımlık canın var ne diye tek başına pazara gidersin gittin ne diye doldurursun kıtlıkmı var?neyse afiyetle yiyin aldıklarını canım.valla uzun zamandır pazara gitmiyorum .Ismarlıyorum eşime ne getirirse artık.hiç cgüzelini alamıyor.papatyacım inşallah bulursunuz gönlünüze ve kesenize göre bir araba.şimdi uygun olur arabalar.

Merhaba kızlar ben iyiyim elhamdülillah,
Size bugünümü anlatayım.
Sabah 7 de ders başlıyor. Bindim arabama gittim. Okul ev arası 2 km yok. 2 ders işledim sonra 2 dersim boştu. Eve kahvaltıya geldim. Eşim evdeydi birlikte kahvaltı yaptık.
Bugün taa 4 buçuğa toplantı koymuş müdür. Sabahçı öğretmenler mecburen bekleyecekti malum benim ev yakın davet ederim gelen olur diye düşündüm. O iki ders arasında hem kahvaltı hem ufak tefek toparlamalar yaptım. Eşime de dedim ki sen evdesin ben 2 de gelcem nolur evi süpür toparla.
Eve geldim evlendikten evleneli daha eşime hiç süpermen gözüyle bakmamıştım. Ama bugün süper kahramanımdı kendisi. Evi toplamış sağolsun.
Arkadaşlar yemeği dışarda yiyelim sana kahveye gelelim dediler. Geldiler kahve içtik sonra toplantıya gittik.
Müdür yaptı toplantısını eve geldim. Akşam karanlığı.Eşim yoktu annesigile uğrayacaktı. Ben de kurt gibi açım. Yan apartmanda bekar arkadaş var gel de birlikte yiyelim dedi. Gıda öğretmeni kendisi
Ohh mis gibi çorba yapmıştı.
Az önce geldim ondan.
Bizim bu sitelerde okuldan en az 20 ögretmen oturuyordur.
Velhasıl hergünüm en az bugünüm kadar yoğun geçiyor.
Geztapom dediğin gibi ömür de geçiyor..
Sonumuz hayrolur inşallah..

Geztapo,oglusunun sinavi nasil gecti canim?
Papaya,hayirlisi olsun ,buöursunuz elbet butcenize gore bir araba .
Ciceklientari,hersey ustuste gelmis canim ,bazen banada olur,bir de tepende miyavliyan bir velet oldu mu :) gerisini Sen dusun.
Canlar,havucun yaprakli kismini kullanan cok varmis,Ben corbalara denedim.salataya koyan varmis,pestosu yapiliyormus..kurutup baharat miyetine yemeklere kullaniliyormus.smoothilere katilabilirmis.Hatta hazir corbalarin icine baharat miyetine koyuluxormus,aromatik bir tadi oldugu icin .Daha bir suru sey.
Ben daha hastayim iyilesemedim,onceden HIc olmadi bunlan kac seferdir,Griple beraber Kulak iltihabi oluyor.insan bunyesi degiyor,helle cocuk sahibi olduktan sonra ,bunyesi daha dami zayifliyor anlamadim ki...

Aman royem dikkat et.
Annem 2 ay önce boğaz enfeksiyonu geçirdi arkasından kulakları duymadı tıkandı.
Doktora gitti ağır bi enfeksiyon oluşmuş kulağında temizletti. Sonra mantara dönüştü.

1 hafta önce de aynısı görümcemin başına geldi. Ama görümcemin kulak zarı da delinmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…