- 5 Haziran 2014
- 3.114
- 6.048
-
- Konu Sahibi karanfilce
- #10.921
Sali gunu 3 bucuktu kilosu brokolininBizim pazarda 3 haftadır karnıbahar ve brokoli var hem de fiyatı uygun. Kapış kapış gidiyor. Nerdesiniz?
çağlacığım ben büyük saksılarda biber, fasulye,domates,maydanoz,nane,dereotu,marul falan yetiştirecem hazırlıklarına başladım
en kısa zamanda topikimde paylaşıcammalesef taş duvarlar arasında hayatımız var ve biraz olsun yeşillendirmek bizim elimizde diye düşünüyorum
cnm benimde eşim hiç sevmiyor reçeli sadece ben yiyorumdün biraz surat astım hemen tadına baktı tatlıyla pek arası yok benimkinin malesef bende süper bir çikolata tarifi var onu yapayım yapabilirsem tadı güzel olursa paylaşırım ben ekmeğin üzerine sürüp yiyemiyorum kaşık kaşıkta bana pek yaramıyor eve nutella sokmuyoruz biz
Dogalgaz kullaninca tup fiyatini unutmusuz
Cok para ya
En son 10 15 lira arasiydi hatirladigim
Doğru bi karar vermissin
Hayirli olsun
Bir kadin hem ev hem is birarada cok cok zor yuruturki zaten
Yipranmanin bi anlami yok
Gucun yetmedigi yerde destek istemek gerek
Sevimsiz islerinde kolayliklar dilerim cnm
Dogumdan haberdar et bizi mutlaka
Hosgeldin deyip hemen konuya gireyim
Elmalari rendeleyip buzluga atabilirsin
Elmali tart yada kurabiye yaparken kullanmak icin
Az seker tarcin varsa findik ceviz ekleyip ocakta pisirip sogudugunda buZluga koyabilirsin
Tasarruf ettiğin zamanı ne ile değerlendirdiğin de önemli.calculator .!.:en büyük israf zaman israfıdır. yemek pişirmek ve bulaşık yıkamak zaman kaybı olduğuna göre en büyük israf yemek pişirmek ve bulaşık yıkamaktır.
konserve ve hazır yemekler için bim e teşekkürler...
Hayırlı sabahlar kızlar.Topik sahibi huuu nirdesiiinn ???Royem çiçekli kayacans sevimli sarıpisi nasılsınız?Sevimli kuzu az günün kaldı gecede yatamıyosundur sen şimdi .Bu günler zor Allah yardımcın olsun .kayacans yatılı misafir olunca insan oturamıyor hakkaten olsun gelir giderler.sevabıda senin olur.Papatya uğramıyomusun buralara cicim?
Gelelim bize.Biz bu ara teogla yatıp teogla kalkıyoruz .Çarşamba ve Perşembe oğlumun sınavı var.Ben rahatım önemli olan çalışıp emek vermesiydi bundan sonrası Allaha kalmış artık.Rabbim emeklerinin karşılığını versin inşallah.Tasarruf olarakda evde hapisiz o yüzden pek ekstra harcamıyoruzAma yarın oğlana moral olsun diye gezicez biraz gidecek .Bâzen ruh sağlığı için gerekli evde otur otur depresyon yapıyor.Dün elmalar vardı daolapta fi tarihinden kalan 5 tane filan.Hemen onlarla bir elmalı kurabiye yaptım.Ama yumusak oldu ağızda dağılan bir kurabiye olmadı niye ki ? Kuru ekmekleri de çektim robottan galeta unu yaptım.Kurabiye için pudra şekeri yaptım birazda rondodan toz sekeri çekmek suretiyle.işte böyle bugün bir pazara gitcem bakalım fiyatlar nasıl epeydir gitmedim.
Tasarruf ettiğin zamanı ne ile değerlendirdiğin de önemli.
En iyi tasarruf dışarı çıkmamakmış. Bittim ben maddi olarak. Markete gittim. Adem Güneş'in kitaplarından ve O Tabak Bitecek kitabını almak için. Ama hiç birini bulamadım. Ben de memleketteki komşumuza ev hediyesi olarak 59 tl'ye battaniye hediye aldım. Bi de taksiyle döndüm. 13 tl daha gitti
Ama tasarruf da yaptım. Marketten başka hiç bir şey almadım. Hatta roll on alacaktım. Onu bile unutmuşum. :)