kızlarrr...acil fikirleriniz ihtiyacım var..lütfen bu gece görüp cevap verin bana
cuma günü bizim 4.evlilik yıldönümümüz,bu saate kadar ne yapacağımı netleştirememiştim..
şimdi önce kendi düğünümde içimde kalanları söyleyeyim,sonra yapmak istediğimi söyleyeyim.siz de çok saçma olur mu fikir verin bana olur mu
1-bizim düğün malum sonbahar ve yağmurlu olduğu için dış çekim yapamadık,benim çok içimde kaldı dönem dönem gelinliğimi tekrar giyip fotoğraf çekilme hevesim oldu ama bir türlü cesaret edemedim...bir de malum gelinbaşıydı makyajdı derken epey pahalı olacağı için kıyamadım..
2-düğünümden 3 gün önce dedem vefat etti,çok stresli bir 3-4 gün geçirdik.düğünü de pek anlayamadık açıkcası.düğün çıkışı yemeğe falan gitmedik,kv.ye gittik dini nikahım yapıldı sonra kendi evimize geldik.. eve geldiğimzde ikimizde üzgün ve stresliydik,ufacık birşey için birbirimizin kalbini kırdık.afedersiniz yatağa küs girdik,ama sonrasında barıştık çok şükür.
bugün burda denk geldim,bir arkadaş krem rengi abiyesini satıyor.çok şık gelinliğe benzeyen bir abiye..onu almaya niyetlendim..onu alsam,cuma günü eşimi eve göndersem,takım elbisesini yatağın üstüne koyup,beni x yerden al desem.bende onu beklesem.beraber bir yemeğe çıksak,sonra da sanki yeni evlenmişiz gibi evimize gelsek nasıl olur?
ayrıca çok ani olduğu için ayarlayamadım ama önümüzdeki hafta bir tanıdığımızdan rica edip,dış mekanda boool boool fotoğraf çekilsek nasıl olur? bana çok özel ve güzel olurmuş gibi geldi ama kendi heyecanımdan saçmalıyor da olabilirim..
bu arada elbise 150 TL,üzerine pudra pembe ya da mor şal alıcam.. bir de fotoğraf çekimi için renkli gelin buketi alırım diye düşündüm.max 200-225 tl tutar muhtemelen.siz ne dersiniz,nasıl olur ?
bu arada eşime hediye olarak da ingilizce kur paketi ve kumaş pant.alıcam. daha doğrusun kur paketini ikimize de alıcam..geleceğimiz için yatırım yapalım istiyorum