Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

Günaydın canım .evet bir kaşık yoğurt koydum.Biz kurabiyeyi kıtır seviyoruz istediğim gibi olmadı sebep yoğurt demekki.

aslında o da ihtiyaçtı, 1 yıldır bir hediye alacağım diyordum diyordum, bir türlü alamıyorum. Ama asıl alacaklarımı unutmam biraz tuhaf oldu

kızlarrr...acil fikirleriniz ihtiyacım var..lütfen bu gece görüp cevap verin bana

cuma günü bizim 4.evlilik yıldönümümüz,bu saate kadar ne yapacağımı netleştirememiştim..

şimdi önce kendi düğünümde içimde kalanları söyleyeyim,sonra yapmak istediğimi söyleyeyim.siz de çok saçma olur mu fikir verin bana olur mu

1-bizim düğün malum sonbahar ve yağmurlu olduğu için dış çekim yapamadık,benim çok içimde kaldı dönem dönem gelinliğimi tekrar giyip fotoğraf çekilme hevesim oldu ama bir türlü cesaret edemedim...bir de malum gelinbaşıydı makyajdı derken epey pahalı olacağı için kıyamadım..

2-düğünümden 3 gün önce dedem vefat etti,çok stresli bir 3-4 gün geçirdik.düğünü de pek anlayamadık açıkcası.düğün çıkışı yemeğe falan gitmedik,kv.ye gittik dini nikahım yapıldı sonra kendi evimize geldik.. eve geldiğimzde ikimizde üzgün ve stresliydik,ufacık birşey için birbirimizin kalbini kırdık.afedersiniz yatağa küs girdik,ama sonrasında barıştık çok şükür.

bugün burda denk geldim,bir arkadaş krem rengi abiyesini satıyor.çok şık gelinliğe benzeyen bir abiye..onu almaya niyetlendim..onu alsam,cuma günü eşimi eve göndersem,takım elbisesini yatağın üstüne koyup,beni x yerden al desem.bende onu beklesem.beraber bir yemeğe çıksak,sonra da sanki yeni evlenmişiz gibi evimize gelsek nasıl olur?

ayrıca çok ani olduğu için ayarlayamadım ama önümüzdeki hafta bir tanıdığımızdan rica edip,dış mekanda boool boool fotoğraf çekilsek nasıl olur? bana çok özel ve güzel olurmuş gibi geldi ama kendi heyecanımdan saçmalıyor da olabilirim..

bu arada elbise 150 TL,üzerine pudra pembe ya da mor şal alıcam.. bir de fotoğraf çekimi için renkli gelin buketi alırım diye düşündüm.max 200-225 tl tutar muhtemelen.siz ne dersiniz,nasıl olur ?

bu arada eşime hediye olarak da ingilizce kur paketi ve kumaş pant.alıcam. daha doğrusun kur paketini ikimize de alıcam..geleceğimiz için yatırım yapalım istiyorum

Canim nasil olduysa senin mesajin icine yazmisim malum yeniyim burlarda
Ben senin fikrini çok begendim güzel bir anı olur

Sta, durumun musaitse ve bu imkan simdi elindeyse yapmalisin.Hemm etrafinizda stres yapicak kimsede olmaz.Her an Size ozel olur.Guzel ve anlamli olur.Benim de icimde kalan cok sey oldu,bizim studyo resimlerimiz bile yok,her gordugumde cok ozenirim.Ben onuncu yilimizda yapmayi istedim ama ayarlayamadim,cok pahali gelmisti.Belki detayli arastirsam,ayarlanirdi.Bak aklima Gene dustu simdi :).yapmalisin bence.Hatta illede surpriz olsun da deme,bence butun planlarini esinle yapsin cok guzel olabilir.Bakarsin duruma gäre :)

tencerekapakmisali ben anlamam pek böyle şeylerden
Bizim evin odun ihtiyacını ben karşılıyorun
Ama sen çok heves etmişsin
Yap bence de

Eşim dün okula öğretmenler Günü dolayısıyla bi demet gül yollamis
Hoş tabi
Ama bi sepet mandalina da olabilirdi
Yerdik ne güzel
Ben böyle düşünüyorum işte ne bileyim
Seneye ben mi yollasam acaba
Gerçi eşimin meyveyle arası pek yok

Bugün kadin gelip evi temizledi
Yarım gün canla başla çalıştı
Hem temiz hem pratikti
İçime sindi

Bana da ufak tefek işler kaldı
Cuma izne ayrilcam inşallah
Yavaş yavaş hallederim artık

_sekerpare_ o bi kaşık yoğurt yumuşatmaz bence
Elma yumuşatmış olabilir
Lohusaligimda komsum getirmişti bi elmalı kurabiye
Tam senin istediğin gibi
O da süperdi valla
Bak aklıma düştü

statistician .!.:
okudum,teşekkür ederim yorumun için..işte bize güzel gelen erkeklere nasıl gelir bilemiyoruz,nihayetinde belli bir bütçe de ayırıcam. o yüzden tereddütlerim var..

Stacım, eğer seni mutlu edecekse yap hayatınızda bir renk olur.
Ben olaylara biraz erkeklerin baktığı açıdan bakıyorum galiba, bütün bunları yapmaya üşenirdim.
Sevimli yazını eşime okudum sen ruh eşini bulmuşsun diyor bana.
Ben tespitlerime göre gayet duygusal bi insanım sadece romantik değilim bunu farkettim.
Geztapom Allah evladına hayırlı başarılar versin. Küçücük omuzlarında dünyanın yükü Rabbim yardımcıları olsun.

kızlarr bugün gittim elbiseyi aldım.
ama çok zahmetli oldu benim için karşıya gittim almaya,yağmur vardı 1,5 saat gidiş 1,5 saat dönüş 3 saatimi aldı.
karanfilce bende biara üşenip vazgeçecek gibi oldum ama karşıdaki arkadaşa haber verdiğim için sözümden dönmek istemedim. aslında romantiklikten ziyade içimde uhde kalanları kısmende olsa yapma hevesim var.
yarın eşim bursaya gidelim dedi,sanki bir planı varmış gibi geliyor ama bakalım,yarın sürprizi yapamazsam eşime anlatırım düşüncemi,beraber program yapıp yaparız belki

Sta cok iyi yapmissin

Benimde hep 10 yili devirince yeniden resim cektirmek dusuncem vardi

13 yil oldu daha yapamadik

Evlilik yildonumunuz kutlu mutlu olsun
Allah ayirmasin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…