- 25 Mayıs 2013
- 13.879
- 20.176
-
- Konu Sahibi karanfilce
- #10.881
Eve gelis saatiniz oldukca erken aslinda
Eve gelirken markete ugrayip tek cesit sebze alip gunluk pisirebilirsiniz
Hergun de sebze yemeyeceginize gore hafta 2 kez bu sekilde yapilabilir
Yemek piserken ev islerini toplasaniz 7 gibi yemeginizi yiyemez misiniz
Once dolabi kileri bi gozden gecirin
Ne var ne yok bozulan curuyen vs
Hem temizlik olur hemde mutfaktaki kontrolu kaybetmemis olursunuz
Ben evde oldugum halde zaman zaman unutuyorum ne vardi ne yoktu
Olan seyi yine alabiliyorum
O kadar olur napalim artik
hayırlı cumalar kızlar
ciceklientari geçen geldiğinde bende kahvaltılıklardan almıştım,renkleri pek güzel cıvıl cıvıl ama boyama olanların boyası çıkacak gibi duruyor.üzüldüm o yüzden.korka korka kullanıyorum.ama bardaklarında şimdilik birşey yok
Sahihuban evde yemek düzeni oturtmak çok önemli.maalesef bende oturtamadım ama dikkat ediyorum,en azından meyve-sebze alıp israf etmiyorum. bir ara haftalık alıyordum,pişiremediğim zaman ziyan oluyordu. şimdi eve geçerken alıyorum ,dolapta bekletmeden pişiriyorum hemen. o yüzden genelde pazara değil markete gidip çok az alıyorum.
_sekerpare_ bizim oralarda hep öyle,makineyle kurutuyorlar.vardır muhakkak,eşin falan araştırsın. bende mutfağın halısını falan topladım ama birtürlü veremedik. gündüz çalıştığım için evde kalamıyorum,hafta sonu da kv .ye gidiyoruz,2 haftadır bekliyor halılarım
Hayırlı sabahlar arkadaşlar.Elim kolum kalkmıyor bugünlerde.Evim çok kirlendi ama temizlik yapacak hiç gücüm yok.Kadın tutmask için ayıracak param da yok.Böyle sihirli bir değnek bekliyoruz.kayacan ne güzel annenden Allah razı olsun.Halılarımin bazilarini ben de vermek istiyorum ama 15 günnden önce getirmiyolar.Ev buz gibi olur diye veremiyorum.Makineyle kurutanlar varmış ama bulamadım öyle biyer.Benim derdim de bugün bu kızlar.Cumanız mübarek olsun.[/QUOT
Orda hava nasil geztapo
Burasi gunlerdir baya baya sicak
Hele dun bugun yaz gibi
15 derler ama belki daha cabuk getirirler
Bende 20 gun falan oldu yikatip sereli
Selam canlar,nasilsiniz.coktandir ugrayamadim burada.Hepiniz iyidinizdir insallah.Ben bi ara hep kosturmaca pesindeyim.Bugun biraz üzgun ve cikmazdayim.nasil yapariz HIc bilmiyorum.Ev almaya niyetlendik ama pesinatsiz Banka para vermeyiz dedi.Ben calismaya basladim ama,cok bir Parada kazanmiyorum.Pesinati baska bankadan ceksem ,onun faizleride yuksek oluyor.ve odemesinide kücuk taksit yapsak,öde öde bitmicek.Anneme sorayim diyorum,onlarda zannetmem Versin.Gecenlerde köydeki evi yapicagiz diye kendisi benden istedi.kocamin ailesinden hic istemem,gerci istesem vermezler verseler bile borc aldigimiz halde ,evi biz aldik,paramizi vermiyorlar diye,bir dunya dedikodu yaparlar.Tek yol birikim.Ama zaten az olan parayla ,kucuk birikim ler yapabilirim.o parada 10. -15senede Anca birikir.Tabi para durdugu yerde durabilirse,harcanmazsa.Biz ne yapicaz HIc bilmiyorum .Her ay bi dunya kira oduyorum....offf nasil yapicam.....
Ben daha once zuccaciyeden almistim pembeli bisey
Biraz elde yikadim simdi makineye koyuyorum daha cikmadi boyasi
Cikana kadar kirilir dokulur zaten
Tatili nasil gecti sta
Begendinmi oralari
sagolasin canim.onu baska bankadan cekmek lazim.ayni bankadan ayrica pesinat icin kredi vermiyoruz dedi.Bilmiyorum ki,pesinati bankadancekmek mantikli olur mu?Bu sefer iki ayri kredi olacak.Tecrubeli arkadaslarin fikirlrini bekliyorum.Royem Allah yardimciniz olsun
İnsallah bi kapi acilir sizde ev sahibi olursunuz
Pesinat kismini ayrica kredi olarak vermiyomu bankalar
hayırlı cumalar kızlar
ciceklientari geçen geldiğinde bende kahvaltılıklardan almıştım,renkleri pek güzel cıvıl cıvıl ama boyama olanların boyası çıkacak gibi duruyor.üzüldüm o yüzden.korka korka kullanıyorum.ama bardaklarında şimdilik birşey yok
Sahihuban evde yemek düzeni oturtmak çok önemli.maalesef bende oturtamadım ama dikkat ediyorum,en azından meyve-sebze alıp israf etmiyorum. bir ara haftalık alıyordum,pişiremediğim zaman ziyan oluyordu. şimdi eve geçerken alıyorum ,dolapta bekletmeden pişiriyorum hemen. o yüzden genelde pazara değil markete gidip çok az alıyorum.
_sekerpare_ bizim oralarda hep öyle,makineyle kurutuyorlar.vardır muhakkak,eşin falan araştırsın. bende mutfağın halısını falan topladım ama birtürlü veremedik. gündüz çalıştığım için evde kalamıyorum,hafta sonu da kv .ye gidiyoruz,2 haftadır bekliyor halılarım
Günaydın kızlar
Bugün boş günüm, size yazayım azcık fırsat varken
Aslında bugün kadın gelcekti temizliğe
Ama oğlu hastalanmis
Başka zamana kaldı artık
İzne ayrılınca alabilirim sanırım
Çünkü haftaya Çarşamba da boş günüm
Ama teog sınavı var
Kadının 3 oğlu var
Üçü de evde olur
Yalnız bırakıp çıkamaz
Haftaya cuma da izne ayrilcam inşallah
Dogum yapmazsam, gelir temizler
Yaparsam da nasip artık
Cok düşününce beynim yoruluyor
Çünkü dünya işi bitmiyor
Bugün pazar var
Kac zamandır karnabahar brokoli yok
Neden acaba kızlar
Henüz erken mi
Etli yemeklere karşı cok soğudum
Bunları seviyorum ama bi denk gelemedim
Belki vardır bugün
Meyve zaten vazgeçilmezim
Bi de doğumdan sonra kullanmak üzere kendime yelek ve eşofman altı alcam pazardan
Bi de tuhafiyeye uğramam lazım
Çorap çamaşır vs.alcam
Dün akşam kayinvalidemlere gidecektik
Her zaman gittiğim kuaför de onlara çok yakın
Saçlarımı da kestirdim fırsat bulmuşken
Maddi olarak düze çıkamadık hâlen
Sizlerde ne var ne yok
Niye yazmiyorsunuz yav
Hoşgeldiniz..Bizim pazarda 3 haftadır karnıbahar ve brokoli var hem de fiyatı uygun. Kapış kapış gidiyor. Nerdesiniz?