- 24 Kasım 2008
- 2.033
- 2.223
-
- Konu Sahibi karanfilce
- #10.901
Kızlar iyi akşamlar.Ne haberler ne var ne yok?Bizde teog stresi ve hazırlığı var tam gaz.Onun dışında haftada 3 gün kuran kursuna gidiyorum tecvid öğrenmek için.Mealde okuyoruz çok mutlu oluyorum rahatlıyorum.Bazen eski komşularımı görmeye gidiyorum.öylece geçiyor günler .Bugün bir tane fermuarlı dize kadar yelek aldım 80 lira . Valla biçok şeyle kombinlerim artık onu .Kursa giderken de giyerim.İnsan kendine aldığı bisey için bu kadar savunmaya geçermi?Borç olunca böyle oluyor.Gerçi oğlanın seneye dersane masrafı olmayacak ufak borçlar bitmiş olacak inşallah daha iyi olacak.Birde zamanla taksitler sabit kalacak gelir artacak inşallah.işte böyle.Allah yeterki sağlık versin .Bu arada sevimli az günün kaldı Allah yardımcın olsun inşallah.Tersalfabe hoşgeldin aramıza.
Bugün pazarda vardı ama bi tezgahta gördüm
Pazarimiz cok büyük değil zaten
Karnabaharin kilosu 3.5
Brokoli 4tü
Aldım ama
Çünkü başka sebze de yok pek
Meyve aldım
Polar yelek ve iki eşofman altı ve corap aldım
80 gibi bişey tuttu hepsi
Tuhafiyedeki kadından birkaç sey sipariş ettim
Çamaşır, tayt, korse falan
O da 30 civarı
Eksikler bitmiyor
Bebek çantası almam lazım
Oglaninki pert oldu
Öyle bişey almam lazım ki içinde iki gözü olsun
Yani öyle çuval gibi olmasa iyi olur
Hem kızın hem de oğlanın eşyalarini koyabileyim
Hoşgeldiniz..
Maşallah çok azimli gördüm sizi yeni evli birine göre..
Ev ekonomisi adına yaptıkarınız çok başarılı.
Royemim sağol canım. Müdür de gıcık iki yüzlü, Allaha havale ediyorum hepsini. Bu yıl takmıycam en azından takmamaya çalışcam. Başarabilirim inşallah.
Kayacan kesinlikle katılıyorum. Ömür geçipp gidiyor.
Ben 1-2 ay civarında almaya başladım bu yıl. Eskiden senede iki kere alırdım.
Kadından memnunum elhamdülillah, ihtiyacı da var. Ayda bir hem ben mutlu oluyorum hem o.
Bugün çağırdım temizledi gitti sağolsun.
Ben de yarım gün alıyorum 50 TL ye.
Her gelişinde bi odayı bıraktırıp diğerlerini yüzden temizletiyorum.
Dolap işlerini de 4-5 ayda bi temizleteyim diyorum.
Hoşgeldin :)Bugün dolapta ne zamandir duran 7-8 köy biberini doğrayıp buzluğa attım. 6 tane buruşmaya yakın patlıcanı da fırında közledim. Doğrayıp 2 poşet halinde buzluğa attım.
Hosgeldin deyip hemen konuya gireyimKaranfilce alıntı yapmaya çalıştım ama yapamadım, öğrenecem inşallah. Bende de yarım çuval patates var balkonda duruyor. Bizim balkon soğuk baya dayanır o yüzden.
Bugün çürümekten kurtardıklarıma gelirsek, 6 tane portakal vardı 3 haftalık filandı. Birini eşim yedi, bir tane daha yiyecekmiş :) Kalan 4 tanesini de sıktım 2 bardak çıktı. İçtik onu da :):)
Evde 2 kilo filanda elma var. Eşim hergün bir tane işe götürüyor ama bitmiyor çürüyecekler2 tanesiyle kek yaptım bugün.
Gerisini ne yapsam ki??
Sevimsiz islerinde kolayliklar dilerim cnmMerhaba kızlar
Bugün de boş günüm
Iyi ki ders saatim azaldı
Haftada üç gün dersim var
Yoksa bu halimle çooook zorlanırdim
Belki de çalışamayip izne ayrılırdim
Dün üst mutfak dolaplarinin içini temizledim
Yıkanması gerekenleri makineye koydum
Iclerini silip yerleştirdim bi daha
Bi buçuk saatimi falan aldı
Sonra tuhafiye ve pazara da gidince yoruldum
Hava da o kadar soğuk ki
Tam kış
Biraz hasta gibiyim
Sabahtan beri meyve yiyorum
Az önce kahvaltı yaptım
Öğleden sonra bi arkadasa davetliyiz
Evi yakın
Bi yandan da sınav okuyorum
E okul işlerimi de halletmem lazım
Malum, haftaya son haftam
İnşallah erken dogurmam da izne ayrılınca biraz dinlenebilirim
Oğlanın kreşe gitmesi benim için çok iyi oldu
Tabi aylık 500 oraya ödüyoruz
Ama olsun, bu rahatlığı nerden bulcaktim
Dün akşam çarşıya da çıktık
Çamaşır alışverişimi de tamamladım
Bebek çantası da aldım
Tam istediğim gibi
Hem de 20 liraya
Cok mutlu oldum
Eksikler tamamlandı gibi
Dogalgaz kullaninca tup fiyatini unutmusuztüp bitti
65 tl gittttiii akşam akşam
Doğru bi karar vermissinkızlar artık kesin karar verdim eve haftalık yarım gün temizlik için bayan çağıracağım :)
sanırım 50-tl imiş..aylık 3-4 kere gelse 150-200tl arası...
en azından kendime eşime vakit ayırırım...
maaşlı çalışıyoruz yoruluyoruz bir de ev il euğraşiıp iki 3 kat çabalıoyoruz..
yıllar geçip gidiyor..
dün mezun oldm gibi bugun bakıyorum 3,5 senedir çalıışıyorum...
birikime bakıorum hiç yok...
kazanım maddi manevi çok ..
hayat standardı artıyor insanın ...ama dinen manen ailen zaman ayırmak istiyorum inanın
O R nasi R arkadas bi rahat durmadi yaMerhaba kızlar
Uzun zamandır okulda huzurum yerindeydi müdürle uzun zamandır karşılaşmıyordum.
Gıcık R nin yüzünden bütün zümreyi çağırdı. Müdüre bi laf göndermiş öğrenciyle, öğrenci de b.öğretmenleri dedi demiş bana bulaştı ucu. Çocuğu buldum yüzleştirdim R yi gösterdi.
Ben bıktım bu adamdan.
Müdür desen kıvırtma ustası.
Aman bana uzak olsun müdürün de zümremin de huyunu hiç sevmiyorum
Kursun hayirli olsun cnmKızlar iyi akşamlar.Ne haberler ne var ne yok?Bizde teog stresi ve hazırlığı var tam gaz.Onun dışında haftada 3 gün kuran kursuna gidiyorum tecvid öğrenmek için.Mealde okuyoruz çok mutlu oluyorum rahatlıyorum.Bazen eski komşularımı görmeye gidiyorum.öylece geçiyor günler .Bugün bir tane fermuarlı dize kadar yelek aldım 80 lira . Valla biçok şeyle kombinlerim artık onu .Kursa giderken de giyerim.İnsan kendine aldığı bisey için bu kadar savunmaya geçermi?Borç olunca böyle oluyor.Gerçi oğlanın seneye dersane masrafı olmayacak ufak borçlar bitmiş olacak inşallah daha iyi olacak.Birde zamanla taksitler sabit kalacak gelir artacak inşallah.işte böyle.Allah yeterki sağlık versin .Bu arada sevimli az günün kaldı Allah yardımcın olsun inşallah.Tersalfabe hoşgeldin aramıza.