- 1 Ocak 2015
- 366
- 581
-
- Konu Sahibi karanfilce
- #9.901
canım bız turla gıtmıyoruz. floransa,mılano, venedık, roma,rapollo. Tren ıstasyonlarına yakın otellerden almaya calıstım. Iste pasaport vıze harıc tren, otel ve ulasım 3600 sımdlık. 10 gun ne yıyıp ne ıcce bakalım:)Canım oteli aldık. Hatta bu ay kartımızın 4400 tl gelmesine sebebtir otel ve uçak parası.
6 gece 3 Kişi şehir vergiside dahil 1500 tl ödedik.
Uçak ta 2700 şimdiden 4200 tuttu. Gerçi bir kısmını ben işyerinden alacağım ama bakalım artık.
ozka82 siz turla mı gidiyorsunuz. 5 şejir nereleri. @tr_lelli bir gün sen de gidersin canım ya. Allah neler nasip eder insana.
hıh işte o yeme içme benim en büyük problemim yurtdışında. hadi bir bi şekilde hallediyoruz da çocuk olunca o herşeyi yemiyor. ben buradan birşeyler götürüyorum. orada da mc donals dan yiyoruz genelde. tavuk burger. patates kızartması falan.canım bız turla gıtmıyoruz. floransa,mılano, venedık, roma,rapollo. Tren ıstasyonlarına yakın otellerden almaya calıstım. Iste pasaport vıze harıc tren, otel ve ulasım 3600 sımdlık. 10 gun ne yıyıp ne ıcce bakalım:)
Canım kumas degıstırmek de pahalı aslında. Ben olsa ıkıncı el bir siteden bakardım koltuk takımı. Bazen ınsanlar sehır degısıklıgı vs gıbı zorunlu durumlardan yesyenı esyalarını ılana koyuyor canım. O esyalar tertemız cıkabılıyor. Tabı herkesın hayat gorusu farklıdır ama ben bu sekılde yapardım sanırım. Bazısı evıme ıkıncı el sokmam dıyebılır ama cok az kullanılmıs esya denk gelırse cok guzel takımlarda olabılıyorGünaydın hanimlar.Attalara gidecek arkadaşlar bizim içinde eğlenin bide bize de burdan gösterebileceğiniz fotolar istiyoruz ha.Lisacım konuştum alıcağınız parayı helal ettirmeniz lazım filan dedim bakalım görcez.kızlar sanırım elime 1000 -1500 arası ekstra bir para geçicek nerelere boyayacağımı bilemedim.Bizde bir laf var amiyane tabirle ,delik büyük yama küçükbanyo seti, banyo halısı,mutfağa küçük çöp sıvı sabunluk,mutfağa altı jel halıfleks tarzı bisey,tablo çerçeve ayna abajur gibi dekoratif şeyleri saymıyorum bile zaten lükse giriyor şu anda.İki tane koltuk takımı var evde ikisi birbirinden kötü .Acaba bir tanesini bu parayla kumaslarını değiştirteyimmi diye düşünuyorum karar veremiyorum.Süngerleri baya sert iyi durumda.Yeni ve biraz kaliteli koltuk takımları 4-5 bin lira civarı ,böyle bakınca uyguna geliyor.Ama ne kadar dayanır bilmiyorum.işte böyle tez canlı bir insanım ben.
Günaydın hanimlar.Attalara gidecek arkadaşlar bizim içinde eğlenin bide bize de burdan gösterebileceğiniz fotolar istiyoruz ha.Lisacım konuştum alıcağınız parayı helal ettirmeniz lazım filan dedim bakalım görcez.kızlar sanırım elime 1000 -1500 arası ekstra bir para geçicek nerelere boyayacağımı bilemedim.Bizde bir laf var amiyane tabirle ,delik büyük yama küçükbanyo seti, banyo halısı,mutfağa küçük çöp sıvı sabunluk,mutfağa altı jel halıfleks tarzı bisey,tablo çerçeve ayna abajur gibi dekoratif şeyleri saymıyorum bile zaten lükse giriyor şu anda.İki tane koltuk takımı var evde ikisi birbirinden kötü .Acaba bir tanesini bu parayla kumaslarını değiştirteyimmi diye düşünuyorum karar veremiyorum.Süngerleri baya sert iyi durumda.Yeni ve biraz kaliteli koltuk takımları 4-5 bin lira civarı ,böyle bakınca uyguna geliyor.Ama ne kadar dayanır bilmiyorum.işte böyle tez canlı bir insanım ben.
İsme hiç bakmamışım fotodan direk atladım, sen demesen isim değiştirdiğini farketmeyecektimAvm ye gittim. Ayakkabı,çanta, gömlek, pantolon almak istedim.
Ayakkabı ve pantolonu buldum ama çok yoruldum.
gömlek ve çanta için yarın başka bir yere gitmem gerek.
Alışveriş yaparken yorulmayan kadınları alkışlıyorum.
Gözlerim kapanıyo şuanda.
Yemek yapıcam, ütü yapıcam.
Patlıcan yemeklerinden bahsetmişsiniz bende dün patlıcan almıştım.
kürdan kebabı yapıcam ( yazarken ben bile inanmıyorum öyle yorgunum)
Eşimin ütülü gömleği kalmadı gömlek ütülemem lazım.
Ayakkabılarımı Bambi den aldım 90 liraya.
pantolon,eşime gömlek lcw 70 lira.
torku banada buldum 3liradan (küçük kavanoz) 4 tane aldım.
bu arada kullanıcı adını değiştirme hakkımız varmış değiştirdim bende.
Ben artık çiçeklientariyim. Neler neler denedim olmadı.
Yok bu isim kullanılmış, yok uygun değil yok bilmem ne.
En son üstteki reklamda çiçekli bi kıyafet gördüm.
çiçeklientari yazdım oldu. Demek sitenin de hoşuna gittiyse
bende dun çanta beğendim..birazdan almaya gitcem:))Avm ye gittim. Ayakkabı,çanta, gömlek, pantolon almak istedim.
Ayakkabı ve pantolonu buldum ama çok yoruldum.
gömlek ve çanta için yarın başka bir yere gitmem gerek.
Alışveriş yaparken yorulmayan kadınları alkışlıyorum.
Gözlerim kapanıyo şuanda.
Yemek yapıcam, ütü yapıcam.
Patlıcan yemeklerinden bahsetmişsiniz bende dün patlıcan almıştım.
kürdan kebabı yapıcam ( yazarken ben bile inanmıyorum öyle yorgunum)
Eşimin ütülü gömleği kalmadı gömlek ütülemem lazım.
Ayakkabılarımı Bambi den aldım 90 liraya.
pantolon,eşime gömlek lcw 70 lira.
torku banada buldum 3liradan (küçük kavanoz) 4 tane aldım.
bu arada kullanıcı adını değiştirme hakkımız varmış değiştirdim bende.
Ben artık çiçeklientariyim. Neler neler denedim olmadı.
Yok bu isim kullanılmış, yok uygun değil yok bilmem ne.
En son üstteki reklamda çiçekli bi kıyafet gördüm.
çiçeklientari yazdım oldu. Demek sitenin de hoşuna gittiyse
bu yemeğe su koyuyormusun cnm..cok güzel gorunuyorAy bi de annem patlıcanları düz düz dizerdi açlıktan göxüm dönmüş döküvermişim :)
Tek isteğim umreye gidebilmek...Rabbım herkese isteği yerleri gezmeyi nasıp etsin.papatyacım bu yaz için kafamız karışık bir balkanlar turu diyoruz, bir italya. Bir de çılgın bir projemiz var sonbaharda amerikaya gitmek gibi. Eğer o gerçekleşirse yazın hiç tatil yapmayacağız çünkü amerika çok masraflı olacak.
Eşim amerika'yı çok istiyor, avrupa ülkeleri ona göre cazip değil. Geçende saydık işi sebebiyle avrupada 20 küsür yere gitmiş
Hayırlısı olur inşallah ben de kararsızım bir sürü para gidecekama eşim de çocuk yokken gidelim diyor.
Amin inşallah herkese nasip olur.Tek isteğim umreye gidebilmek...Rabbım herkese isteği yerleri gezmeyi nasıp etsin.
Evet koyuyorum canım ama az.bu yemeğe su koyuyormusun cnm..cok güzel gorunuyor