- 5 Haziran 2014
- 3.114
- 6.048
-
- Konu Sahibi karanfilce
- #9.921
Simdi sana civenim mi diyelim çiçeğim mi :)
Canım benim kürdan kebabı zoruna gider biliyor musun. Ama çok severim
Benım ıcımde çanta canavarı var bayanlar ayakkabıya takıktır..benım cok ayakkabım yok..ama delı gibi çanta seviyorum alıyorum..sonum ne olcak
Ahhh bu kotu k.vler.Kv yüzünden mahvolmaya başlamış, eşimle kavga ederek karşıladığım nurtopu gibi bir hafta sonum var benim de...
Papatyacım yine ne yumurtladı senin kv, size gelmek mi istiyor yine emrivaki mi yapıyor?Kv yüzünden mahvolmaya başlamış, eşimle kavga ederek karşıladığım nurtopu gibi bir hafta sonum var benim de...
Mecburiyetten savunuyor ne yapsın adamcağız, boşver salla gitsin. İstemiyorsun görmüyorsun iyi yanından bakAhhh bu kotu k.vler.
Bizim evde k.vnin adi gectigi an bizde direk savasma moduna giriyoruz.
Gecen gun sevmiyorum var mi otesi ya dedim.
Sevmek bi duygudur be ben senin aileni sevmiyorum dedim.
Biz hic o konularda konusamiyoruz direk savunmaya geciyo
Valla ben diyorum ki cok sviyosan ordalar gidebilirsin
Seni zorla tutmuyorum.
Esim gidiyorum dese hic dur demem
Cunku bıktım savasmaktan artik gucum yok.
Onlarin yaninda olmak istiyosa gitsin valla kafam rahat olur en azindan.
Orasi oylede benim kalbimi kiriyo amaMecburiyetten savunuyor ne yapsın adamcağız, boşver salla gitsin. İstemiyorsun görmüyorsun iyi yanından bak
Papatyacım eşin reddedemiyor hayır diyemiyor ne yapsın, sen söylesen istemiyorum, göndermeyin işime yaramıyor,kullanmıyorum falan diye?Lisacım lellicim eşimle pazara gidecektik. O pazar kv nin evine yakın. Dedim şimdi babanı falan görürüz sen git. Bu önce annesine uğramış. Sıkıntı yok.
Ben kv ve kp in evine 3.5 yıldır sadece bayramlarda gidiyorum. Ve sordukları sorulara kısa cevaplar vercek kadar konuşuyorum. Eskiden kv bize yiyecek falan yollamadı hatta bi kere bi kavanoz salça yolladı ama parasını istedi. Şimdi beni minnet altında bırakmak için yolluyor. Eşime benim istemediğimi söyle dedim.
Anneannesi ceviz yollamıştı bir kaç yıl önce. Çetin ceviz çıktı. Ceviz kırılmıyor. Zorla kırsam da parçalanıyor. Ve nedense hep o cevizden geliyor bize ev doldu taştı. Yine ceviz ve biraz zeytin yağı yollamış. Dedim neden getiriyorsun. Bana verdiler sana değil dedi. Sen ne yapacan bu yağı. Senin Yemeğin ayrı mı pişecek. Beni zan altında bırakıyorsun. Bak hem konuşmuyor hem de gönderdiğimizi yiyor diyecekler dedim. Sen de yeme diyor. Zaten yemem de onlar nereden bilecek. Mesele bu kızlar. Oysa bu hafta sonu için ne planlar kurmuştum. Bu akşam canlı müzik yapan bi yere gidelim diyecektim. Yeni açılmış. Yarın da bize yakın deniz Kıyısında bi şehir var. Oraya gidelim diyecektim. Ancak ananı ara bu hafta sonumuda mahvetti KINA yaksın diyebildim. Muhtemelen pazar biz geleceğiz diye arar zaten.
Kırılmasın canım boşver, ne güzel yüzlerini görmüyorsun ya yüzsüz yüzsüz evine damlasalardıOrasi oylede benim kalbimi kiriyo ama