- 1 Mart 2010
- 44.662
- 113.568
-
- Konu Sahibi karanfilce
- #9.941
Canim btasi bnm evim die gelmiyolarKırılmasın canım boşver, ne güzel yüzlerini görmüyorsun ya yüzsüz yüzsüz evine damlasalardı
Canim btasi bnm evim die gelmiyolar
Ciksam ertesi gun gelir k.v adim gibi eminim
Evet farkındayım reddedemiyor ama onlar zaten inadına yapıyorlar.Papatyacım eşin reddedemiyor hayır diyemiyor ne yapsın, sen söylesen istemiyorum, göndermeyin işime yaramıyor,kullanmıyorum falan diye?
O zaman bırak göndersin dursun. Zaten kullanmıyorum ben bilmem ne markadan başka kullanmam falan diye laf çarparsın inadına. Nispet yap öyleyse sen de, gönderdiklerini beğenmiyorum gibisinden. Gıcık olsunEvet farkındayım reddedemiyor ama onlar zaten inadına yapıyorlar.
Sonuçta ben onlarla konuşmuyorum. Beni çok sevdikleri için mi gönderiyorlar. Eşim diyor ya bi de sana değil bana gönderdiler. Pasta Börek olsa anlarım eşim otursun yesin. Yağı ne yapacak eşim.
Bi de o ceviz yok mu kırılmayan cevizi gönderiyor kadın ya.
Ben bu cümleleri kuracak kadar konuşmuyorum.
Daha önce şeftali kompostosu yolluyordu. Biz de pek yemiyoruz. Açıyorduk kavanozu bitmiyordu küfleniyordu. Anlattım bu şekilde. Günah çöpe gidiyor diye. Kadın Gönderdiği kavanoz sayısını artırdı. Ben de evdeki yardımcıma verdim hepsini.
Zaten Gönderdiği marka falan değil ki.O zaman bırak göndersin dursun. Zaten kullanmıyorum ben bilmem ne markadan başka kullanmam falan diye laf çarparsın inadına. Nispet yap öyleyse sen de, gönderdiklerini beğenmiyorum gibisinden. Gıcık olsun
Ee bu saatte uyuyunca gecenin bir yarısı kalkmazmı canım?sen nasıl oldun yaran iyileştimi .ev işi yapptım filan dediğine göre iyisin sanırım.Allah bidaha göstermesin.selamm,nerdesiniz sahiden yahu,pek bir sessiz buralar.Ben cok yorgunum bugun.kizim beni cok yordu,uyumak istemedi butun gun,ev isi,yemek,cocuk,rrandevular derken simdide uyku vakti.kucuk hanim cok yorgun ama uyumasi ,dalmasi bir saati bulur.
Sagol canim benim,yok butun gun uyumadigi Icin,gece ıyi Uyuyor,ama erken kalkıyor tabi :).ıyiyim cok sukur,aminn Allah birdaha gosternesin Insallah.Ee bu saatte uyuyunca gecenin bir yarısı kalkmazmı canım?sen nasıl oldun yaran iyileştimi .ev işi yapptım filan dediğine göre iyisin sanırım.Allah bidaha göstermesin.
Eee bu kadarmı anlatsana biraz detay ver kuzu yaaMerhaba kızlar yol ve nişançok yordu anca kendime geldim.
Nasılsınız?
Bizim nişan güzel geçti şükür. Yani bi aksilik çıkmadı manasında.
Sağ salim de geldik şükür.
Anladım şimdi canım hakkında hayırlısı olsun o zaman .İnşallah sıkıntısız atlatırsın bu dönemi._sekerpare_ ben ultrasonda bakilmak istiyorum
O yüzden bekliyorum
Belli ki hamileyim
Ama sağlıklı bir oluşum mu değil mi bilmiyorum
Geçen oğlumu sağlık ocağından çağırdılar
Bana da sordular gebelik var mı diye
Galiba var dedim
Kan testi yapalim dediler
Yok gerek yok dedim
Yani orda da pozitif çıkardı büyük ihtimalle
Ama bilemem ki kese oluştu mu dogru yerde
Şimdi gitsem 7 ya da 8.haftada kalp atışı için çağırcaklar
Ultrasonun zararı var diye duymuştum