- 1 Ocak 2015
- 366
- 581
- Konu Sahibi karanfilce
- #9.881
Sen hergün geziyorsun trlellicim, senin hızına yetişemeyiz atom karıncasın senBende iste salona gitcem ordan mutfak arada atraksiyon icin balkona falanda cikarim
Gezin anacım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen hergün geziyorsun trlellicim, senin hızına yetişemeyiz atom karıncasın senBende iste salona gitcem ordan mutfak arada atraksiyon icin balkona falanda cikarim
Gezin anacım
evet papatyacım ya geçen uç uç günlerinde bi kişi gidiş dönüş 250 liraya bir sürü ülkeye uçuş vardı pegasusta. İçim gitti ama alamadık önümüz biraz belirsiz şu an. 10 temmuza kadar ki biletler içn geçerliydi.lelliii sen daqha çok geziyon. biz işte yılda bi kere gezecez diye uğraşıyorz kuzum be
lisacım hakkında hayırlısı. Amerikayı hiç düşünmedim ben şimdiye dek. ama özellikle de istanbulda yurtdışına hafta sonu için bile gidilir. bizim burada en büyük sıkıntımız o. aktarmalı uçuşlar arabayı havalimanında nereye bırakacağız vs.
benim yaşadığım yeri biliyorsun.evet papatyacım ya geçen uç uç günlerinde bi kişi gidiş dönüş 250 liraya bir sürü ülkeye uçuş vardı pegasusta. İçim gitti ama alamadık önümüz biraz belirsiz şu an. 10 temmuza kadar ki biletler içn geçerliydi.
Bizim evimiz havaalanına çok yakın. Taksi çok az yazıyor, bazen de görümcemlere falan rica ediyoruz onlar bırakıyorlar ve karşılıyorlar. Yoksa onlar da hep masraf yani haklısın.
benim yaşadığım yeri biliyorsun.
havalimanının olduğu şehire 1,5 saat uzaklıkta. orada bi otoparktan günlüğü 10 tl ye rezervasyon yaptırıp arabamızı oraya koyuyoruz. dönüşte onlar bizi havalimanından alıyor. arabamızı alıp eve geliyoruz.
ben thy 2700 e aldım. pegasus daha pahalı idi. aman biz ağustosta gideceğiz belki de ondan.
İyi tatiller canım, baharda da ne güzel olur gezmek. Ben de bu sene italya'ya gitmek istiyorum ara sıra biletlere bakıyorum. Eşim italya'ya 2 kez gitti iş için, roma ve floransaya gitmişti ama beni götürmedi zalım yar. İnşallah ben de gidebilirim bir ara venedik ve milanoya da beraber gitmiş oluruz
İnşallah gidebilirsin canım.
Biletini almaya çalış hemen.
Ben bir ay önce 2700 e almıştım. Şimdi aynı uçuşlar 4000oldu. 3 Kişi tabi bu fiyat.
Canım oteli aldık. Hatta bu ay kartımızın 4400 tl gelmesine sebebtir otel ve uçak parası.Thy genelde daha pahalı oluyor iyi denk gelmiş. Plan yapabilme esnekliği çok önemli, hem uçak bilete hem otel rezervasyonu ne kadar erken yaparsan o kadar ucuz oluyor. Ayrıca 10 tl günlük çok değilmiş burada da var o olay ama hiç bırakmadık günlük kaç tl bilmiyorum. Oteli ayarlamış mıydın papatyacım, ben sizin gideceğiniz şehirde de oteli epey uygun almıştım. Şimdiden bak da inşallah düşeş bi yer bulursun.
Ayy senin k v kıskanmasında naapsın ayolYurt dışı demişken benim kp Fransa da şu an..
Eyfelin önünde fotoğraf çektirmeyi bilemiycem de kp geçen yıl gittiğinde eyfelde 2-3 kişi cemaatle namaz kılmışlar :)
Çok farklı bir deneyim.
Bakalım bu yıl ne anılarla gelecek.
Parfüm gecen yılki güzeldi.
Anıların yanına yine birer parfüm eklese hiç fena olmaz :)
Kv fransalara kadar nasıl yetişecek yazık kadına Ne için gidiyor kp karanfilcecim, kv nasıl bırakıyor onu?Yurt dışı demişken benim kp Fransa da şu an..
Eyfelin önünde fotoğraf çektirmeyi bilemiycem de kp geçen yıl gittiğinde eyfelde 2-3 kişi cemaatle namaz kılmışlar :)
Çok farklı bir deneyim.
Bakalım bu yıl ne anılarla gelecek.
Parfüm gecen yılki güzeldi.
Anıların yanına yine birer parfüm eklese hiç fena olmaz :)
Kısmen iş diyelim.Kv fraKV yine kalara kadar nasıl yetişecek yazık kadına Ne için gidiyor kp karanfilcecim, kv nasıl bırakıyor onu?
Bende iste salona gitcem ordan mutfak arada atraksiyon icin balkona falanda cikarim
Gezin anacım
Tatlı telaşlar bunlar tereyağından kıl çeker gibi hallolur inşallah canim.Orda olâydim tutardım bi işin ucundanÇalışmak mı??
Şu an insan üstü efor harcıyorum.
anlatmaya bile mecalim yok.
Az önce kardeşiyle çikolata aldık geldik.
Öğle arası arkadaşlar geldi bohçaları süsleyiverdiler.
Kahvaltı yaptık kursa gittik.
Sabah pazara girmiştimçok güzel patlıcan aalmıştım inan canım nasıl çekti. Değilse yapmazdım. Yılın ilk patlıcanını aldım.