Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

Simdi sana civenim mi diyelim çiçeğim mi :)
Canım benim kürdan kebabı zoruna gider biliyor musun. Ama çok severim:kk77:

Gel bize yapıverem sana

çok kolay bi yemek değil, el oyalıyo birde peşinden mutfağı temizlemek gerekiyor.
Hepimiz çok sevince mecbur yapıyorum ben canları istiyo
yapmazsam maaşının hakkını vermeyen memur gibi hissediyorum kendimi, vicdanım sızlıyo yaaa

Benım ıcımde çanta canavarı var bayanlar ayakkabıya takıktır..benım cok ayakkabım yok..ama delı gibi çanta seviyorum alıyorum..sonum ne olcak

Bende çantayı çok severim. İhtiyacım olmasa da çantacıları gezer bakarım.
Kaliteli çantayı tek bakışta tanırım, mağaza da en pahalı çantayı tek atışta bulurum.

Geçmişi anca okudum.Karnıyarık için kesmeden kızartıyodum ben bide öyle deniyim karanfilim bakalim.Çiçeğim hayırli olsun yeni nickin .Hele bir para gelsinde sanirım koltuklari yüzleticem.2. El fikrini eşime dedim temiz olsa bile yüzlettirmek lzım dedi o zamanda ne manası var evdekini yüzletirim daha iyi.İşte bazi konularda eşler farklı düşününce işler sekteye uğruyor.

Bu hafta yapmam gereken işleri halledemedim iş yerinde, eve iş getirmek de istemedim akşamları keyif yaptım. Şimdi nolacak bakalım bilmiyorum. Pazar günü de sınav görevim var. Yine de cuma neşesi var tabi :KK36:

Benn geziyoorumm kapı kapı
:)
Sabah yuruyus yaptim sonra arkadasimda kahvalti yaptim öglen baska arkadasima gittim ordada karnimi doyurdum yolumu buldum ben ohh miss hazir onume geliyo
Yarin basket maci izlemeye gidiciz ogleden sonra sinemaya
Pazar dernekteyim
Pazartesi arkadas ziyareti var yine
Salı kime gitsem? Hanginize gelsem durun ben bu aksam onu dusunim.
sta sta özledim be gel suraya bak sana gelirim yoksa yakinsın şuncak yer.
@geztapom ben olsam yenisini alirdim.
2bine gayette guzel koltuklar var.
KIZLARIMCANLARIM KIZLARIMCANLARIM gozumun önunden ayrılma sen:KK66:
karanfilce karanfilce nisan kosturmacasinda herhal
royem royem nereyesunnn??
L lisa cumayi bagrina bagrina bas bakim
S Sevimli nasil gidiyo durumlar net bellimi tam senin bebis isi merak ettim

Aa bugun okulda reklam.oldum ya
Ben oglusa sinav onceleri kagit hazirliyorum ya hani
Hani ben deli gibi calisiyorum onceden ,kitabi yutuyorum,tek tek yaziyorum
Arkadas bize fotokopisini cektirsene dediler
Cektirdim.bi kirtasiyedekiler guldu bana önce sen gir sinava dediler
Neyse efeyle yolladim okula bugun arkadaslarina ver dedim
Tenefuste vermis
Derste de ogretmen birinin elinde gormus o ne? Demis.
Kizda ogretmenim yigitin annesi bizim calismamiz icin hazirladi bunu demis
Getir bakim buraya demis
Okumus annesi akilli kadin demis
Gulsem mi aglasam mi
1.adam akilli oldugumu saniyo yazik gunah.
2.butun hepsini gordu ya ordan sormazsa
3.rezil olmadim ins
4.adam taktigimi ogrendi ya olmadi bu.

Kv yüzünden mahvolmaya başlamış, eşimle kavga ederek karşıladığım nurtopu gibi bir hafta sonum var benim de...:KK1::mad:

Kv yüzünden mahvolmaya başlamış, eşimle kavga ederek karşıladığım nurtopu gibi bir hafta sonum var benim de...:KK1::mad:
Ahhh bu kotu k.vler.
Bizim evde k.vnin adi gectigi an bizde direk savasma moduna giriyoruz.
Gecen gun sevmiyorum var mi otesi ya dedim.
Sevmek bi duygudur be ben senin aileni sevmiyorum dedim.
Biz hic o konularda konusamiyoruz direk savunmaya geciyo
Valla ben diyorum ki cok sviyosan ordalar gidebilirsin
Seni zorla tutmuyorum.
Esim gidiyorum dese hic dur demem
Cunku bıktım savasmaktan artik gucum yok.
Onlarin yaninda olmak istiyosa gitsin valla kafam rahat olur en azindan.

Ahhh bu kotu k.vler.
Bizim evde k.vnin adi gectigi an bizde direk savasma moduna giriyoruz.
Gecen gun sevmiyorum var mi otesi ya dedim.
Sevmek bi duygudur be ben senin aileni sevmiyorum dedim.
Biz hic o konularda konusamiyoruz direk savunmaya geciyo
Valla ben diyorum ki cok sviyosan ordalar gidebilirsin
Seni zorla tutmuyorum.
Esim gidiyorum dese hic dur demem
Cunku bıktım savasmaktan artik gucum yok.
Onlarin yaninda olmak istiyosa gitsin valla kafam rahat olur en azindan.
Mecburiyetten savunuyor ne yapsın adamcağız, boşver salla gitsin. İstemiyorsun görmüyorsun iyi yanından bak :KK66:

Lisacım lellicim eşimle pazara gidecektik. O pazar kv nin evine yakın. Dedim şimdi babanı falan görürüz sen git. Bu önce annesine uğramış. Sıkıntı yok.
Ben kv ve kp in evine 3.5 yıldır sadece bayramlarda gidiyorum. Ve sordukları sorulara kısa cevaplar vercek kadar konuşuyorum. Eskiden kv bize yiyecek falan yollamadı hatta bi kere bi kavanoz salça yolladı ama parasını istedi. Şimdi beni minnet altında bırakmak için yolluyor. Eşime benim istemediğimi söyle dedim.
Anneannesi ceviz yollamıştı bir kaç yıl önce. Çetin ceviz çıktı. Ceviz kırılmıyor. Zorla kırsam da parçalanıyor. Ve nedense hep o cevizden geliyor bize ev doldu taştı. Yine ceviz ve biraz zeytin yağı yollamış. Dedim neden getiriyorsun. Bana verdiler sana değil dedi. Sen ne yapacan bu yağı. Senin Yemeğin ayrı mı pişecek. Beni zan altında bırakıyorsun. Bak hem konuşmuyor hem de gönderdiğimizi yiyor diyecekler dedim. Sen de yeme diyor. Zaten yemem de onlar nereden bilecek. Mesele bu kızlar. Oysa bu hafta sonu için ne planlar kurmuştum. Bu akşam canlı müzik yapan bi yere gidelim diyecektim. Yeni açılmış. Yarın da bize yakın deniz Kıyısında bi şehir var. Oraya gidelim diyecektim. Ancak ananı ara bu hafta sonumuda mahvetti KINA yaksın diyebildim. Muhtemelen pazar biz geleceğiz diye arar zaten.

Lisacım lellicim eşimle pazara gidecektik. O pazar kv nin evine yakın. Dedim şimdi babanı falan görürüz sen git. Bu önce annesine uğramış. Sıkıntı yok.
Ben kv ve kp in evine 3.5 yıldır sadece bayramlarda gidiyorum. Ve sordukları sorulara kısa cevaplar vercek kadar konuşuyorum. Eskiden kv bize yiyecek falan yollamadı hatta bi kere bi kavanoz salça yolladı ama parasını istedi. Şimdi beni minnet altında bırakmak için yolluyor. Eşime benim istemediğimi söyle dedim.
Anneannesi ceviz yollamıştı bir kaç yıl önce. Çetin ceviz çıktı. Ceviz kırılmıyor. Zorla kırsam da parçalanıyor. Ve nedense hep o cevizden geliyor bize ev doldu taştı. Yine ceviz ve biraz zeytin yağı yollamış. Dedim neden getiriyorsun. Bana verdiler sana değil dedi. Sen ne yapacan bu yağı. Senin Yemeğin ayrı mı pişecek. Beni zan altında bırakıyorsun. Bak hem konuşmuyor hem de gönderdiğimizi yiyor diyecekler dedim. Sen de yeme diyor. Zaten yemem de onlar nereden bilecek. Mesele bu kızlar. Oysa bu hafta sonu için ne planlar kurmuştum. Bu akşam canlı müzik yapan bi yere gidelim diyecektim. Yeni açılmış. Yarın da bize yakın deniz Kıyısında bi şehir var. Oraya gidelim diyecektim. Ancak ananı ara bu hafta sonumuda mahvetti KINA yaksın diyebildim. Muhtemelen pazar biz geleceğiz diye arar zaten.
Papatyacım eşin reddedemiyor hayır diyemiyor ne yapsın, sen söylesen istemiyorum, göndermeyin işime yaramıyor,kullanmıyorum falan diye?

X