Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

Kuzu nerdesin ya arada cızıktırıver iki satır zaten bunalıyorum bak ihmal ediyosun beni :)

Trlellicim şu yaz geliyor diye tutuşanlardan biri de sen misin
Hadi ünlüleri filan anlıyom da sen ben gibi hanımlar niye tutuşuyor ayol

Ünlü degiliz diye salalım mı yahu
Bunun havuzu var denizi var ayvası var seluliti var atamizdan yadigar bizde atabari var heyy
Ayy alemsin güldürdün yine beni :) okul kapanınca gidiyonmu hemen memlekete?Ben de ne kadar isterdim kaçmak biyerlere âma imkansız imkansız ....

Salonda olacak canım.
Biz gitcez o şehre ortalama bi 6-7 saat uzaklıkta. İki arabayla gitcez inşallah.

Hakikaten şu sıra ne çok uğramayan var. Kendi yoğunlugumdan takip de edemiyorum.
Siz yazınca fark ediyorum

Merhana Hanımlar nasılsınız,

Ben yazamıyorum pek ıs yogunlugundan, ama takıp etmeye yanı arada da olsa okumaya calısıyorum

1.5 aydır da ehlıyete yazılmıstım, aksam dıreksıyon derslerıne gıdıyordum. Malum calısınca vakıt kısıtlı, kalan vaktımde de esımle bıraz calıstık. Dıreksıyon sınavı cok zorlastı hatta en son 10 gun once tekrar tönetmelik değişmiş ve paralel parkda sar cızgının ustunde olmazsa bırakıyorlar. Ben cumartesı gırdım ve tum gun gecenler ıcınde 2.cıydım. Herkes kalmıs anlıyacagınız.

mayısın ılk haftası ılk defa yurtdısına cıkıyoruz esımle. 3 ay once ıtalyaya bılet almıstık ıkı kısı gıdıs gelıs 800e. Otellerı de ben aldım ınternetten. Toplam otel ve ucak 3100e maloldu ama tabı vıze, pasaport hariç:) Hayatımızda kac kere gıdebılıcezı dıye dusunuyorum, umarım bu tatıl ıyı gelır 10 gun kalıcaz.

İyi tatiller canım, baharda da ne güzel olur gezmek. Ben de bu sene italya'ya gitmek istiyorum ara sıra biletlere bakıyorum. Eşim italya'ya 2 kez gitti iş için, roma ve floransaya gitmişti ama beni götürmedi zalım yar. İnşallah ben de gidebilirim bir ara venedik ve milanoya da beraber gitmiş oluruz

İyi tatiller canım. Ben de bu sene italya'ya gitmek istiyorum ara sıra biletlere bakıyorum. Eşim italya'ya 2 kez gitti iş için ama beni götürmedi zalım yar İnşallah ben de gidebilirim bir ara
İnşallah gidebilirsin canım.
Biletini almaya çalış hemen.
Ben bir ay önce 2700 e almıştım. Şimdi aynı uçuşlar 4000oldu. 3 Kişi tabi bu fiyat.

İnşallah gidebilirsin canım.
Biletini almaya çalış hemen.
Ben bir ay önce 2700 e almıştım. Şimdi aynı uçuşlar 4000oldu. 3 Kişi tabi bu fiyat.

papatyacım bu yaz için kafamız karışık bir balkanlar turu diyoruz, bir italya. Bir de çılgın bir projemiz var sonbaharda amerikaya gitmek gibi. Eğer o gerçekleşirse yazın hiç tatil yapmayacağız çünkü amerika çok masraflı olacak.
Eşim amerika'yı çok istiyor, avrupa ülkeleri ona göre cazip değil. Geçende saydık işi sebebiyle avrupada 20 küsür yere gitmiş
Hayırlısı olur inşallah ben de kararsızım bir sürü para gidecek ama eşim de çocuk yokken gidelim diyor.

Evet Amerika da çok cazip ama ben nedense pek merak etmiyorum Amerika'yı. Daha çok Avrupa isterim. Ya da Rusya. Amerika şu anda hiç planlarımda yok benim. Eşin Avrupa'nın pek çok yerini gezdiği için olabilir tabi. Ben önce Avrupa derim hep.
Sen ne düşünüyorsun peki Lisa Simpson

bu sıralar evimizi
Ben çok merak ediyorum aslında amerikayı ama oraya vereceğim para ile avrupa da 2-3 tatil yaparım ve bir sürü ülke şehir görürüm diyorum. Eşimse avrupaya paran vaktin varsa haftasonu bile atlayıp gidilir ama amerika öyle değil diyor. Gençken gdip görelim sonra 10 saat uçak yolculuğu yapmak bize zor gelebilir, çocukla olursa inşallah çocukla zor olur falan diyor.
Ben kararsızım biraz ama eşime neden olmasın dedm o da heveslendi epey. Benim gitmediğim ama eşimin gittiği yerlerden gitmek sitediğim yerler var benim ama bir yandan da ikimiz için de ilk olacak birşeyler de istiyorum. Hayırlısı olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…