- 16 Ağustos 2011
- 2.784
- 3.124
- 248
- Konu Sahibi karanfilce
-
- #8.021
Şuan evde olmak için bir maaşımı feda edebilirimYok ya ben de vazgeçtim. Evde yapacağım sporumu.
Anliyorum canim seni cok.. seni resmen varlik icinde yokkuk cekiyirsun.. senin isinde zor be canim.. Ama suda varki herseyin basi once saglik sonra huzur.. Ben size en basindan kendimi anlatsam sayfalar yetmez ki..Ayyy napcaz bende bilmiyorum
Benim diger evim guzel sıcak,büyük, ferah,asansörlü falan ama iste rahat vermediler
Allah görüyo ne diyim
0 dı evim ben girdigimde
Ama simdi elalem oturuyo buraya gelince yıl agladım alısamadım boguldum sanki
Bildigim buyudugum bina ama ev basıyo benim
Ben asla,! Oturmam burda diyodum basima geldi
O evden de hevesim gecti suan
Cunku baskalari oturdu
İcim eskisi gibi istemiyo
Esime cok kızyorum ailesi yuzunden senin yuzunden ben burda surunuyorum diyorum
Ben burda yaslanamam ya
Yani hep umudum var hicbisi olmasa kentsel dönusumde umudum suan
Her an hersey olabilir
İste boyle bide benim gibiler var yani evim var oturamıyorum
Niyyee?
Huzur vermiyolar.
Şaka gibi
Bana inadina otururdum!
Eve gelirse almazdım!
Diyenler oldu
Ben savasamadım gucum yetmedi yetseydi orda durup savasirdim
Artik binayada rezil olmaya baslamistik
Surekli kavga kavga
Boylesi kurtulusumdu
Orda oturup ,onlarla gorusmeyip oturmaya devam etseydim aynı seyler devam etcekti
Annesi gelecekti, esim bise diyemeyecek banada sus idare et dicekti
K.v gelince gorumce,elti,kayin tiri viri hadii be sende kim oluyosun biz annemizin yanina geldik diyip hatta inadina daha sık gelceklerdi
Bayılirlar inat olayina
Helede sinir oluyosan biliyolarsa daha cok yaparlar.
Öyle mutlu oluyolar cunku kendileride mutsuz.
Sabretcez
Sabır cekicez,
Sayılır canım eğitim,motivasyon görüşmeleri,maaş zammı hazırlıkları falan..benim kendi alanım değil aslında ama 2 senedir bu işi yapıyorum..senin görevin neydi canım.?senin içinde uygunsa tecrübelerinden,tavsiyelerinden faydalanmak isterim
Merhaba kızlar
Sporu evde yapyım. Duşumu aldım. Çay içeceğim az sonra
Sta işini yazmışsın ama hiç bildiğim bi dal değil.
Ama Planlı bi şekilde olursan işleri de yetiştirirsin.
Bi ara yazmaya çalışırım aklımda Olanları.
Krew hemen yazıyorum.
IC green palace
Turan Prince residence
Sunis kumköy beach
Bunlar side de yanlış hatırlamıyorsam.
Biz hepsinden memnun kaldık. Yemekleri falan da çok güzeldi. Denize Sıfır.
Biraz daha ucuz olsun dersen denize Sıfır olmayan ama yemeklerini beğendiğimi bi otel daha var. Narcia RESORT.
Biz hiç erken rezervasyon yapmıyorum. ETS tur yqZ döneminde tatil fırsatları şeklinde insirimler yapıyor. Erken rezervasyondan daha ucuza geliyor.
Bence tur Şirketine gitmene hiç gerek yok.
Net üzerinden alabilirsin tatilini.
Booking comdan otel puanlarına ve değerlendirmelerine bakabilirsin.
kundu da ramada resortu tavsiye ederim, çoğu alman ve rus oluyor kimse karışmaz zannımcaSenin tatil kültürün epey iyi sanırım canım..bizde geçen sene Alanya da 4 yıldızlı bir otele gittik memnun kaldık ama ben daha farklı yerler de görmek istiyorum,tek yerde takılı kalmak istemiyorum..bu bahsettiğin oteller tesettürlü olanları çok rahatsız eder mi? muhafazakar kesim otelleri çok pahalı oluyor o kadar para vermek istemiyorum açıkçası,normal bir otel benim için uygun ama göze çok batar mıyım,rahatsız edilir miyim diye çekincelerim var
Biz gezmeyi çok seviyoruz ama eşim de bende otel sevmiyoruz aslında.Senin tatil kültürün epey iyi sanırım canım..bizde geçen sene Alanya da 4 yıldızlı bir otele gittik memnun kaldık ama ben daha farklı yerler de görmek istiyorum,tek yerde takılı kalmak istemiyorum..bu bahsettiğin oteller tesettürlü olanları çok rahatsız eder mi? muhafazakar kesim otelleri çok pahalı oluyor o kadar para vermek istemiyorum açıkçası,normal bir otel benim için uygun ama göze çok batar mıyım,rahatsız edilir miyim diye çekincelerim var
kundu da ramada resortu tavsiye ederim, çoğu alman ve rus oluyor kimse karışmaz zannımca
Teşekkür ediyorum kızlar listeme ekleyeceğim özellikle Turan oteli..Biz gezmeyi çok seviyoruz ama eşim de bende otel sevmiyoruz aslında.
Otelde yapılan tatil bana çok saçma geliyor. Ama bu otellere biz sırf oğlum kaydırak falan istiyor diye gidiyoruz. Yaz aylarında genelde 2 kere tatil yapıyoruz. Biri kafa nereye biz oraya şeklinde. Diğeri de otel.
Turan otelde Araplar vardı biz gittiğimizde ve kimse tuhaf bakmıyordu. Orası olabilir bence.
Gezerek geçirilecek kısmı bemim her zaman daha çok Hoşuma gider.Teşekkür ediyorum kızlar listeme ekleyeceğim özellikle Turan oteli..
Bizde iki haftalık tatilin bir haftasını otelde,diğerini gezerek geçirelim diyoruz.. Bu sene ilkbahar da Karadeniz türü planımız var yaz sonunda da Antalya tarafına gidelim dedik.bakalım o güne kadar kim öle kim kala
Gezerek geçirilecek kısmı bemim her zaman daha çok Hoşuma gider.
Iyi tatiller dilerim.
Ayyy napcaz bende bilmiyorum
Benim diger evim guzel sıcak,büyük, ferah,asansörlü falan ama iste rahat vermediler
Allah görüyo ne diyim
0 dı evim ben girdigimde
Ama simdi elalem oturuyo buraya gelince yıl agladım alısamadım boguldum sanki
Bildigim buyudugum bina ama ev basıyo benim
Ben asla,! Oturmam burda diyodum basima geldi
O evden de hevesim gecti suan
Cunku baskalari oturdu
İcim eskisi gibi istemiyo
Esime cok kızyorum ailesi yuzunden senin yuzunden ben burda surunuyorum diyorum
Ben burda yaslanamam ya
Yani hep umudum var hicbisi olmasa kentsel dönusumde umudum suan
Her an hersey olabilir
İste boyle bide benim gibiler var yani evim var oturamıyorum
Niyyee?
Huzur vermiyolar.
Şaka gibi
Bana inadina otururdum!
Eve gelirse almazdım!
Diyenler oldu
Ben savasamadım gucum yetmedi yetseydi orda durup savasirdim
Artik binayada rezil olmaya baslamistik
Surekli kavga kavga
Boylesi kurtulusumdu
Orda oturup ,onlarla gorusmeyip oturmaya devam etseydim aynı seyler devam etcekti
Annesi gelecekti, esim bise diyemeyecek banada sus idare et dicekti
K.v gelince gorumce,elti,kayin tiri viri hadii be sende kim oluyosun biz annemizin yanina geldik diyip hatta inadina daha sık gelceklerdi
Bayılirlar inat olayina
Helede sinir oluyosan biliyolarsa daha cok yaparlar.
Öyle mutlu oluyolar cunku kendileride mutsuz.
Sabretcez
Sabır cekicez,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?