• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

Ayy hepinizin yarasına tuz bastım galiba ben,kusura bakmayın kızlar :KK43:

Bugün hava acayip soğuk, -10 Muş şuan..burda hasta olmazsam bir daha da olmam herhalde..ayağımdaki rahatsızlıktan dolayı çizme Bot giyemiyorum,normal ayakkabı ince çorap var ayağımda..ayağımı hissetmiyorum,UFO da ısıtıyorum ayakkabıyı ama faydası yok yine de :KK43:

Ayyy napcaz bende bilmiyorum
Benim diger evim guzel sıcak,büyük, ferah,asansörlü falan ama iste rahat vermediler
Allah görüyo ne diyim
0 dı evim ben girdigimde
Ama simdi elalem oturuyo buraya gelince yıl agladım alısamadım boguldum sanki
Bildigim buyudugum bina ama ev basıyo benim
Ben asla,! Oturmam burda diyodum basima geldi

O evden de hevesim gecti suan
Cunku baskalari oturdu
İcim eskisi gibi istemiyo
Esime cok kızyorum ailesi yuzunden senin yuzunden ben burda surunuyorum diyorum

Ben burda yaslanamam ya
Yani hep umudum var hicbisi olmasa kentsel dönusumde umudum suan
Her an hersey olabilir

İste boyle bide benim gibiler var yani evim var oturamıyorum
Niyyee?
Huzur vermiyolar.

Şaka gibi

Bana inadina otururdum!
Eve gelirse almazdım!
Diyenler oldu
Ben savasamadım gucum yetmedi yetseydi orda durup savasirdim
Artik binayada rezil olmaya baslamistik
Surekli kavga kavga
Boylesi kurtulusumdu

Orda oturup ,onlarla gorusmeyip oturmaya devam etseydim aynı seyler devam etcekti
Annesi gelecekti, esim bise diyemeyecek banada sus idare et dicekti
K.v gelince gorumce,elti,kayin tiri viri hadii be sende kim oluyosun biz annemizin yanina geldik diyip hatta inadina daha sık gelceklerdi

Bayılirlar inat olayina
Helede sinir oluyosan biliyolarsa daha cok yaparlar.
Öyle mutlu oluyolar cunku kendileride mutsuz.

Sabretcez
Sabır cekicez,
Anliyorum canim seni cok.. seni resmen varlik icinde yokkuk cekiyirsun.. senin isinde zor be canim.. Ama suda varki herseyin basi once saglik sonra huzur.. Ben size en basindan kendimi anlatsam sayfalar yetmez ki..:(Benimde esimkn ailesinden cook sikkntilarim oldu.. Babasi paraya oara demez cinslerden.. Ama bize bir copu fecmesi bu yasima kadar.. ofoff neler yasadim.. Hepsini anlatsam sigdiramam buralara.. Annemlerin yardimiyla buralardayiz bizde.. Benim tutumlulugumu esim degerlendirebilsetdi simdi 2.ci evimizi bile almistikdaa..Esimde kismetsiz cok.. neye eliniz atsa kuruttu..:(Birikim yapmak istedikce batirdi..oyoyy.:( dedim ya hangi birink anlatayim..kismetsizlikmi kadermi bilmiyorum.. Insanin cekecek cilesi olunca ceiyor iste..:(

Sayılır canım eğitim,motivasyon görüşmeleri,maaş zammı hazırlıkları falan..benim kendi alanım değil aslında ama 2 senedir bu işi yapıyorum..senin görevin neydi canım.?senin içinde uygunsa tecrübelerinden,tavsiyelerinden faydalanmak isterim

Özelden atayım canım. İşim seninkiyle benzer.

Kızlar çocuklar şimdi gittiler. Yalnız ve hasta br kadın olarak evde kaldım. Aslında dışarıya çıkıp turlara bakmam lazım. Erken rezervasyon için son gün pazartesi. Bizde Antalya Side taraflarında bir otel bakıyoruz. Fikirleriniz varsa sevinirim. Kızım çok kaydırağı olan otellerden istiyormuş. Yeni nesil işte böyle.
Ben 33 yaşına kadar 5 yıldızlı otel bilmedim.. Neyse yardımlarınızı bekliyorum. Şimdi nasıl yapacağım onu düşünüyorum.

Bana özel ısıtıcı çözümler ve Toplantı arası kahve molamız :KK76:
Biraz önceki maaş feda etme sözümden vazgeçtim :KK53::KK53:

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    96 KB · Görüntüleme: 55
  • image.jpg
    image.jpg
    91,6 KB · Görüntüleme: 62
Ailelerimizin getirdiği bakliyat ve kurutulmuş yiyecekleri hiç yemediğimizden 3 sene öncesine ait yiyercekler vardı ve bazı fasulyeler filizlenmeye başlamıştı. yenecek durumda olduklarından henüz bu tip bakliyatları ayırdım ve 2 hafta boyunca kuru yiyecekleri yedik, sıkıldık bu nedenle şu an ara verdik ama haftaya devam edeceğim.

O kadar çok birikmişler ki... Bunun dışında buzdolabında eskiden kalan bir şey görürsem kullanmaya çalışıyorum. Eşimin babası hataylı olduğundan portakal bahçeleri var her sene kasa ile gönderiyorlar ve kalıyor 4 ay önceden kalan sağlam fakat iyice sulanmış portakalları sıktım.

1-5-10 krş gibi paraları kullanmayıp ve birazda küçümseyip oraya buraya koydğumuzdan bunları biriktiririm .Gayet işe yarıyorlar birikince :)

Merhaba kızlar
Sporu evde yapyım. Duşumu aldım. Çay içeceğim az sonra
Sta işini yazmışsın ama hiç bildiğim bi dal değil.
Ama Planlı bi şekilde olursan işleri de yetiştirirsin.
Bi ara yazmaya çalışırım aklımda Olanları.
Krew Krew hemen yazıyorum.
IC green palace
Turan Prince residence
Sunis kumköy beach
Bunlar side de yanlış hatırlamıyorsam.
Biz hepsinden memnun kaldık. Yemekleri falan da çok güzeldi. Denize Sıfır.
Biraz daha ucuz olsun dersen denize Sıfır olmayan ama yemeklerini beğendiğimi bi otel daha var. Narcia RESORT.
Biz hiç erken rezervasyon yapmıyorum. ETS tur yqZ döneminde tatil fırsatları şeklinde insirimler yapıyor. Erken rezervasyondan daha ucuza geliyor.
Bence tur Şirketine gitmene hiç gerek yok.
Net üzerinden alabilirsin tatilini.
Booking comdan otel puanlarına ve değerlendirmelerine bakabilirsin.

Merhaba kızlar
Sporu evde yapyım. Duşumu aldım. Çay içeceğim az sonra
Sta işini yazmışsın ama hiç bildiğim bi dal değil.
Ama Planlı bi şekilde olursan işleri de yetiştirirsin.
Bi ara yazmaya çalışırım aklımda Olanları.
Krew Krew hemen yazıyorum.
IC green palace
Turan Prince residence
Sunis kumköy beach
Bunlar side de yanlış hatırlamıyorsam.
Biz hepsinden memnun kaldık. Yemekleri falan da çok güzeldi. Denize Sıfır.
Biraz daha ucuz olsun dersen denize Sıfır olmayan ama yemeklerini beğendiğimi bi otel daha var. Narcia RESORT.
Biz hiç erken rezervasyon yapmıyorum. ETS tur yqZ döneminde tatil fırsatları şeklinde insirimler yapıyor. Erken rezervasyondan daha ucuza geliyor.
Bence tur Şirketine gitmene hiç gerek yok.
Net üzerinden alabilirsin tatilini.
Booking comdan otel puanlarına ve değerlendirmelerine bakabilirsin.

Senin tatil kültürün epey iyi sanırım canım..bizde geçen sene Alanya da 4 yıldızlı bir otele gittik memnun kaldık ama ben daha farklı yerler de görmek istiyorum,tek yerde takılı kalmak istemiyorum..bu bahsettiğin oteller tesettürlü olanları çok rahatsız eder mi? muhafazakar kesim otelleri çok pahalı oluyor o kadar para vermek istemiyorum açıkçası,normal bir otel benim için uygun ama göze çok batar mıyım,rahatsız edilir miyim diye çekincelerim var

Senin tatil kültürün epey iyi sanırım canım..bizde geçen sene Alanya da 4 yıldızlı bir otele gittik memnun kaldık ama ben daha farklı yerler de görmek istiyorum,tek yerde takılı kalmak istemiyorum..bu bahsettiğin oteller tesettürlü olanları çok rahatsız eder mi? muhafazakar kesim otelleri çok pahalı oluyor o kadar para vermek istemiyorum açıkçası,normal bir otel benim için uygun ama göze çok batar mıyım,rahatsız edilir miyim diye çekincelerim var
kundu da ramada resortu tavsiye ederim, çoğu alman ve rus oluyor kimse karışmaz zannımca

Biz gezmeyi çok seviyoruz ama eşim de bende otel sevmiyoruz aslında.
Otelde yapılan tatil bana çok saçma geliyor. Ama bu otellere biz sırf oğlum kaydırak falan istiyor diye gidiyoruz. Yaz aylarında genelde 2 kere tatil yapıyoruz. Biri kafa nereye biz oraya şeklinde. Diğeri de otel.
Turan otelde Araplar vardı biz gittiğimizde ve kimse tuhaf bakmıyordu. Orası olabilir bence.

kundu da ramada resortu tavsiye ederim, çoğu alman ve rus oluyor kimse karışmaz zannımca

Biz gezmeyi çok seviyoruz ama eşim de bende otel sevmiyoruz aslında.
Otelde yapılan tatil bana çok saçma geliyor. Ama bu otellere biz sırf oğlum kaydırak falan istiyor diye gidiyoruz. Yaz aylarında genelde 2 kere tatil yapıyoruz. Biri kafa nereye biz oraya şeklinde. Diğeri de otel.
Turan otelde Araplar vardı biz gittiğimizde ve kimse tuhaf bakmıyordu. Orası olabilir bence.
Teşekkür ediyorum kızlar listeme ekleyeceğim özellikle Turan oteli..
Bizde iki haftalık tatilin bir haftasını otelde,diğerini gezerek geçirelim diyoruz.. Bu sene ilkbahar da Karadeniz türü planımız var yaz sonunda da Antalya tarafına gidelim dedik.bakalım o güne kadar kim öle kim kala :KK51:

Teşekkür ediyorum kızlar listeme ekleyeceğim özellikle Turan oteli..
Bizde iki haftalık tatilin bir haftasını otelde,diğerini gezerek geçirelim diyoruz.. Bu sene ilkbahar da Karadeniz türü planımız var yaz sonunda da Antalya tarafına gidelim dedik.bakalım o güne kadar kim öle kim kala :KK51:
Gezerek geçirilecek kısmı bemim her zaman daha çok Hoşuma gider.
Iyi tatiller dilerim.

Gezerek geçirilecek kısmı bemim her zaman daha çok Hoşuma gider.
Iyi tatiller dilerim.

Sağol canım bakalım zaman ne getirecek..
Geçen sene de Alanya da otelde 4 gün kaldık ama giderken Isparta yı gezdik,orda Alanya kalesine falan çıktık..şelalelere de gidecektik ama heryeri sel götürdü o yüzden iptal etmek zorunda kaldık..bu sene için de güzel bir plan yapmak istiyorum,muhtemelen bebeksiz son tatilimiz olacak değerlendirmek lazım :KK53:

Ayyy napcaz bende bilmiyorum
Benim diger evim guzel sıcak,büyük, ferah,asansörlü falan ama iste rahat vermediler
Allah görüyo ne diyim
0 dı evim ben girdigimde
Ama simdi elalem oturuyo buraya gelince yıl agladım alısamadım boguldum sanki
Bildigim buyudugum bina ama ev basıyo benim
Ben asla,! Oturmam burda diyodum basima geldi

O evden de hevesim gecti suan
Cunku baskalari oturdu
İcim eskisi gibi istemiyo
Esime cok kızyorum ailesi yuzunden senin yuzunden ben burda surunuyorum diyorum

Ben burda yaslanamam ya
Yani hep umudum var hicbisi olmasa kentsel dönusumde umudum suan
Her an hersey olabilir

İste boyle bide benim gibiler var yani evim var oturamıyorum
Niyyee?
Huzur vermiyolar.

Şaka gibi

Bana inadina otururdum!
Eve gelirse almazdım!
Diyenler oldu
Ben savasamadım gucum yetmedi yetseydi orda durup savasirdim
Artik binayada rezil olmaya baslamistik
Surekli kavga kavga
Boylesi kurtulusumdu

Orda oturup ,onlarla gorusmeyip oturmaya devam etseydim aynı seyler devam etcekti
Annesi gelecekti, esim bise diyemeyecek banada sus idare et dicekti
K.v gelince gorumce,elti,kayin tiri viri hadii be sende kim oluyosun biz annemizin yanina geldik diyip hatta inadina daha sık gelceklerdi

Bayılirlar inat olayina
Helede sinir oluyosan biliyolarsa daha cok yaparlar.
Öyle mutlu oluyolar cunku kendileride mutsuz.

Sabretcez
Sabır cekicez,

En iyisini yapmışsın lelim. Bal olsa yenmezdi o ev.

Back