- Konu Sahibi karanfilce
-
- #8.041
Merhaba kızlar
Sporu evde yapyım. Duşumu aldım. Çay içeceğim az sonra
Sta işini yazmışsın ama hiç bildiğim bi dal değil.
Ama Planlı bi şekilde olursan işleri de yetiştirirsin.
Bi ara yazmaya çalışırım aklımda Olanları.
Krew hemen yazıyorum.
IC green palace
Turan Prince residence
Sunis kumköy beach
Bunlar side de yanlış hatırlamıyorsam.
Biz hepsinden memnun kaldık. Yemekleri falan da çok güzeldi. Denize Sıfır.
Biraz daha ucuz olsun dersen denize Sıfır olmayan ama yemeklerini beğendiğimi bi otel daha var. Narcia RESORT.
Biz hiç erken rezervasyon yapmıyorum. ETS tur yqZ döneminde tatil fırsatları şeklinde insirimler yapıyor. Erken rezervasyondan daha ucuza geliyor.
Bence tur Şirketine gitmene hiç gerek yok.
Net üzerinden alabilirsin tatilini.
Booking comdan otel puanlarına ve değerlendirmelerine bakabilirsin.
Biz gezmeyi çok seviyoruz ama eşim de bende otel sevmiyoruz aslında.
Otelde yapılan tatil bana çok saçma geliyor. Ama bu otellere biz sırf oğlum kaydırak falan istiyor diye gidiyoruz. Yaz aylarında genelde 2 kere tatil yapıyoruz. Biri kafa nereye biz oraya şeklinde. Diğeri de otel.
Turan otelde Araplar vardı biz gittiğimizde ve kimse tuhaf bakmıyordu. Orası olabilir bence.
Teşekkür ediyorum kızlar listeme ekleyeceğim özellikle Turan oteli..
Bizde iki haftalık tatilin bir haftasını otelde,diğerini gezerek geçirelim diyoruz.. Bu sene ilkbahar da Karadeniz türü planımız var yaz sonunda da Antalya tarafına gidelim dedik.bakalım o güne kadar kim öle kim kala
Canım huzurun olmayınca saray verseler neye yararın ın canlı örnegiyim benEn iyisini yapmışsın lelim. Bal olsa yenmezdi o ev.
Aynen.. bende 8 sene once hitmistim kremljne ozaman cok begenmistkm.. suan nasil bilmiyorjm tabi:)Ben antalya'da kremlin palace ve topkapı palace'a gitmiştim. Bizim gittiğimiz zamanlar oteller çok yeni ve popülerdi. Şu anda ne durumdadırlar bilmiyorum. havuzları çok büyüktü. çeşit çeşit kaydıraklar falan da vardı.
Beğenirsiniz diye düşünüyorum ama otel kendini yenilemeyip eski kaldıysa bilemeyeceğim. 7-8 sene önce lüks ve güzeldi. Özelikle kremlin palace'ın şekerden yapılmış gibi görüntüsü çok hoş. Topkapının havuzu kremline göre daha büyüktü. ikisi dip dibe zaten ben karar veremeyince 3 gün kremlin 3 gün topkapı yapmıştık.
Birinde çakma moskova olmuş diğeri çakma topkapı sarayı
Amin cnmBugun cok is yapamadimya.. gezmeye ciktik kicik kizimla..Dayisi yengesiyle bulustuk.. Anane ve dede de onlarda ? Takildi gitti onlarla..
P.Tesi gunu dedesi getirecek ins..o yokken ev cok sikici
Allahim eksikliklerini gostermesin ya
Oy oy ne yaparskn cnm ekmek parasi..Basım agrıyo bu aralar kafam tutuyo desem yeri hayırdır bakalım
Esim cekirdek faslında bizde oglusla yuvarlaniyoruz
Gunduz uydum ya uyku gelmez daha
Oglum zaten malûm uyumayan cocuk
Esim i bu aksam deli ettiler adam tlf vurdu yere bataryasini mutfak dolabının altından topladık
Cok stresli bi isi var
Ben esimi bic boyle gormemistim
Cok geriliyo bu is esimi cok yoruyo beyin olarak
Bu da bize yansıyo
Eski tahammulu yok
Eski sabrı yok
Bagırıyo bazen telefonda birilerine ama oyle boyle degil
Parası iyi diye idare etmeye calisiyo ama adam yuruyen bomba oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?