• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

19.gif

Benimkide oyle bugun Canım cok cekti ya öyle böyle degil

Oda dan falanda diskalifiye eder beni sanırım, kırmızı kart bana direk.

Gitmiyoda kokusu anacumm anacumm
:KK70::KK70: smile a bak Allah'ım yaa..Sen ben güldürdün Allah seni de güldürsün inşallah :KK60:

tencerekapakmisali tencerekapakmisali bu Face ile ilgili ben bi topik açmıştım zamanında.
Hatta psikoloğuma sordum. Face yi çok kullananlar, herşeyi oraa paylaşanlar "mış" gibi Yaşar'lar eedi. Mutluymuş gibi mesela.
Sen ne iş yapıyorsun. Nasıl bir iş hayatın var. Yazarsan belki sana faydamız dokunur.
canım o konuda haklısın ama insan ister istemez imreniyor..
ben ik yöneticisiyim,sabah 8-akşam 6.30 çalışıyorum..Eşimle aynı yerde çalışıyoruz haliyle beraber gidip geliyoruz..hafta sonlarını genelde kv.de de geçiriyorum malum. ben evimde önce huzur,mutluluk olsun temizlik ikinci planda kalır mantığındayım.ama sanırım bunu fazla kaçırdım,evet çok mutlu ve huzurluyum ama temizlik olmadan da olmuyor işte :KK43:

ben şimdi kaçıyorum,eşim hadi diyor..müsait oldukça telefondan yazarım inşallah yine

Kızlar teşekkür ediyorum sağolun
aslına bakarsanız eşya olarak hiçbir sıkıntım yok çok şükür..ben evimde temizlik-yemek olaylarını tam anlamıyla oturtamadım.
ilk evlendim 1 sehiherşey çok güzeldi,sonra şehir değiştirdik buraya geldik 1 sene kendi eşyalarımdan uzak yaşadım..öğrenci evi gibiydi kaldığım ev..eşyalarımı çok büyük bir hevesle getirdim, getireli 6 ay oldu ama 6 aydır evin şıkır şıkır olduğu birgünü bile hatırlamıyorum.elimden geldiğince temiz tutmaya çalışıyorum ama heryerin aynı anda temiz olduğu tek bir gün bile yok.mutfak temizse,salon dağınık.salon dağınıksa yatak odası tozlu vs vs. en basitinden kendi ablama bakıyorum 2çocukla evi pırıl pırıl ama ben olamıyorum işte..şuan eve çat kapı biri gelse rezil olurum
yemek olarak da öyle..evde 3-4 öğün hiç pişirmedim son zamanlarda.ya da ne bileyim pasta-börek yapmadım..siz burda anlatınca heves ediyorum bi hışım eve gidiyorum,sonra yine psikolojim bozuluyor,hiçbirşey yapmıyorum..
amann öyle kısır bir döngü işte,umarım en kısa zamanda toparlarım
Bugün yan komşuma gittim sizin de tuvaletin duvarlarında ıslaklık var mı diye. Fayans duvarlar dış kapi da direk tuvalete bakıyor açt8 kapısını sonuna kadar gel bak dedi gittim baktım onlarda yoktu ama tuvaleti pırıl pırıldı ben sürekli öyle olamıyorum o ise hep öyle.
Napalım çalışıypruz hele sen daha çok mesaidesin bizlerin de öyle oluyor.
Tabi hem çalışıp hem tertemiz olanlar da vardır ama onlar azınlıkta.
Bugün iki işletmeye imza için gittim.
Adliyenin merdivenlerinin çıkarken kan ter içinde kaldım öncesinde de bi evrağı kaybettiğim için okula gittim müdür yardımcısı yokmuş yukarı öğretmenler odasına çıktım fotokopi çekeyim dedim kağıdı bitmiş işlerim ters gitti işte tam o an yani merdivenler deyken çalışmasam ne iyi olur dedim.
Biz enerjimizi oralarda harcıyoruz işte.

bugün ne kadar çok yazmışsınız, yayıldım koltuğa okuyorum. benim için yoğun bir gündü aslında çok birşey yapmadım ama zihnen yorgunum. hayırlısıyla şu pazartesiyi geçirsem sonra belki yıllık izin kullanırım 1 hafta.

Lisa Simpson" 39544099 .!.:
bugün ne kadar çok yazmışsınız, yayıldım koltuğa okuyorum. benim için yoğun bir gündü aslında çok birşey yapmadım ama zihnen yorgunum. hayırlısıyla şu pazartesiyi geçirsem sonra belki yıllık izin kullanırım 1 hafta.
Benim yerime de al.
Boğazım alarm veriyor:KK61:

Bugün yan komşuma gittim sizin de tuvaletin duvarlarında ıslaklık var mı diye. Fayans duvarlar dış kapi da direk tuvalete bakıyor açt8 kapısını sonuna kadar gel bak dedi gittim baktım onlarda yoktu ama tuvaleti pırıl pırıldı ben sürekli öyle olamıyorum o ise hep öyle.
Napalım çalışıypruz hele sen daha çok mesaidesin bizlerin de öyle oluyor.
Tabi hem çalışıp hem tertemiz olanlar da vardır ama onlar azınlıkta.
Bugün iki işletmeye imza için gittim.
Adliyenin merdivenlerinin çıkarken kan ter içinde kaldım öncesinde de bi evrağı kaybettiğim için okula gittim müdür yardımcısı yokmuş yukarı öğretmenler odasına çıktım fotokopi çekeyim dedim kağıdı bitmiş işlerim ters gitti işte tam o an yani merdivenler deyken çalışmasam ne iyi olur dedim.
Biz enerjimizi oralarda harcıyoruz işte.
Haklısın canim..bazen bende o duyguya kapiliyorum calismicam diyorum ama olmuyor işte

kizzz trlelli cok tatlisin sen :) demek bildirimlerden anliyon geldigimi :) canimsin...
calisan arkadaslar,hicc strese girmeyin,dort dortluk olacam diye.siz birkere disarda calisiyorsunuz,yoruluyirsunuz,eviniz size yetecek kadar temiz olsun yeter aksi halde insan cok yipraniyor.he simdi ben ev hanimiyimda ne oluyor? vallahiki evim daginik,oyle gun oluyorki ya kizimla ilgilenmekten ya gezmekten birsey yapamiyorum.Bazende delirmis gibi temizlik yapar,pisirir,kostururum ama genede mennuniyetsiz ve yorgunluktan asilesirim.tamam pis olmayin ama rahatta okun yani.
Ilk evlenfigimizde,esyalarimi kendim secememistim,evim kotu ve benim zevkim degildi.o zamanlar kkyi yeni kesfetmis,surekli evim guzel evim topigine bakar,ic gecirirdim.Ahh ahh ne gunlerdi,hem cok mutluyduk hemde birseylerin eksikligi vardi uzerimde.Hic ev dizme heyecanim olmadi evlenirken .Hatirliyorumda ,ilk paramiz oldugunda gidip ,bi yemek masasi ve orta sehpa almistik :) ne mutluydum,ilk defa kendi zevkime gore birsey almistim.yemek masam duruyor ama orta sehpam cam oldugu ve cocuk oldugu icin,bu eve tasinirken yeni evlenen bir arkadasimiza hediye ettik.ikinci évimizde cogu esyamizi yenilemistik,bu tabi bi légère olmadi.elimize para gectikce gidip parca parca her sefer birsey aldik.Bu yuzden evimizin ihtiyacini tamamlamak uzun surdu.Bu ucuncu evim,zaten cogu esyamla girdim bu eve,ufak tefek birseyler aldik gene.cok sukur herseyim var,hic birseyim luks degil ama benim zevkim benim begendiklerim.on senedir evliyim anca tamamladim cexizimi oyle diyim size :).Ben de hep gorurum cok luks dosenmis evleri,ic gecirdigimde olur ama gelir gecer.Ben en cok benim diyecegim bi evim olsun istiyorum.O eve bi kavussam varya,ne guzel olur.Simdiki esyalarimi da alirim belki bi kacini degistiririm ve belki bi on senede o evi duzmek surer ama olsun.Benim evim sonucta,mutluysam esim,evladim yanimdaysa,saglikliysak ve her ay evime ufakta olsa birseyler alabiliyorsam benden sanslisi yoktur.ve inaninki hala eksiklerim olsada cogu temel seye sahip oldugundan beri,evim gercek bir ev oldugundan beri,hic bakmiyorum dekorasyon sayfalarina.instagramdada gordugum cogu seydende midem bulandi,herkeste ayni mobilyalar,ayni esyalar,ayni dekorasyonlar,cok siradan gelmeye basladi artik.yada ben mi hevesimi aldim ??
Bugun tvde,catisi akan,on yedi senedir kapim yok,benim kapim su perde diyen kadindan cok etkilendim.Tamam bizde zor gunler gecirdik ama butcem daha kotu sartlarda yasayanlarda var,bacasi tutmeyen,catisi akanlar varken ne haddimize mutsuz olmak....

@royemim bende zaman zaman ic gecirsemde basımı sokuyorum,kira vermiyorum,sagligim yerinde, yavrum yanımda, istedigimi alıyorum diye diye avutuyorum kendimi
Bende esyalarımı kendim secmedim
Hic koltuguma gore hali halıma gore tül secmedim
Pek bilmiyodum ozaman yada okadar ince dusunemedim cahillik iste
Ev de almıstık borc ettirmek istemedim

Ama yatak odamı, oglusun odasını degistim
Bi koltuklarım kaldı.
Halı,tül avize zamanla hepsi degisiyo

Benimde icimden gecen 0 bir ev fransız camlı icinin malzemeleri en iyisinden olan.

Esimle onu konustuk hatta yemek yerken
300bine cok guzel evler var bizimde olurmu acaba dedim
Niye olmasın dedi
Diger evi satmak istemiyo esim sıkınti orda zaten
Hayal iste
Hayallerde olmasa yasanmaz be.

Sarımsak krizini atlattım galiba
Sarımsaklı gibi bise kokuyo dedi
Aiy sucuk kizarttim odur dedim
Normalde hemen anlar
İse yaradi yaptiklarim galiba

Sarimsak yedikden sonra hemen sut icmek
Karanfil cignemek
Maydanoz cignemek
Dis fircalamak ve naneli sakiz/seker

Oglusla dublaj yaptık su programla esime kuzene falan yolladik baya gulduk eglendik

Guzelmis ya

off trlelli hayalini bile kurmak ne guzel di mi :)
cok pahali evler yaaa,evini satmasanda olur gibi,duzenli kira gelirin varsa ikinci bir evin odemesini yaparken ,ek bi gelir,bi para olur elinde.Ben biraz pesinatim olsa elimi tasin altina koyucamda,hani nasil biriktiricen biriktirdigimde bi ihtiyac cikiyor ona gidiyor.
Ama sana birsey diyeyimmi,ben hayal edipte almak istedigim seylere bir bir kavustum.Bugune dek bu hayaller evimin esyalari ile ilgiliydi,ilk zamanlat parasizliktan imkansiz gibi gorunsede,zamani gelince bir bir aldik hepsini cok sukur.Hatta suanki arabamin ,kirmizi renkli olanina bi zamanlar bakmistik,ve esimin isi garanti olmadigi icin,vazgecmistik.Aradan uc sene gecmis ve biz o begendigimiz arabayi almisiz,sadece rengi farkli,zaten kirmizi olsun istememustik.Demekki. ilginc bir sekilde istekler dikeklere donusup gerceklesebiliyormus.
Insallah bir gun buraya,hayalimizdeki o guzel evi aldigimiz gunude not duseriz.Belki seneye degil ama bes sene sonra belki.olurda halen bu topikte yazisirsak biliriz o gerceklesen dileklerimizi insallah :)

off trlelli hayalini bile kurmak ne guzel di mi :)
cok pahali evler yaaa,evini satmasanda olur gibi,duzenli kira gelirin varsa ikinci bir evin odemesini yaparken ,ek bi gelir,bi para olur elinde.Ben biraz pesinatim olsa elimi tasin altina koyucamda,hani nasil biriktiricen biriktirdigimde bi ihtiyac cikiyor ona gidiyor.
Ama sana birsey diyeyimmi,ben hayal edipte almak istedigim seylere bir bir kavustum.Bugune dek bu hayaller evimin esyalari ile ilgiliydi,ilk zamanlat parasizliktan imkansiz gibi gorunsede,zamani gelince bir bir aldik hepsini cok sukur.Hatta suanki arabamin ,kirmizi renkli olanina bi zamanlar bakmistik,ve esimin isi garanti olmadigi icin,vazgecmistik.Aradan uc sene gecmis ve biz o begendigimiz arabayi almisiz,sadece rengi farkli,zaten kirmizi olsun istememustik.Demekki. ilginc bir sekilde istekler dikeklere donusup gerceklesebiliyormus.
Insallah bir gun buraya,hayalimizdeki o guzel evi aldigimiz gunude not duseriz.Belki seneye degil ama bes sene sonra belki.olurda halen bu topikte yazisirsak biliriz o gerceklesen dileklerimizi insallah :)
İnsAllah canım ya neden olmasın ki
Biz o evden cok fazla kar ettik
Evin konumu, yapısı,sekli cok guzel
5.kat asansorlu Salondan hafif adaları goruyo caddeye ve metroya yakin konumda

Yani esim satmak istemiyo
700tlkira alıyoruz
O da alicaksak o kiranin uzerine ekleyip alalim diyo kolay mi ya
300den assa ev yok burda
Cok degerlendiler
En buyuk adliye buraya yapildi
Metro dibimizde
Adalar manzarali projeler burda
Gelisiyo ondan fiyatlar uctu
Bakalım canım RAbbim gonlumuze gore verir elbet

canım o konuda haklısın ama insan ister istemez imreniyor..
ben ik yöneticisiyim,sabah 8-akşam 6.30 çalışıyorum..Eşimle aynı yerde çalışıyoruz haliyle beraber gidip geliyoruz..hafta sonlarını genelde kv.de de geçiriyorum malum. ben evimde önce huzur,mutluluk olsun temizlik ikinci planda kalır mantığındayım.ama sanırım bunu fazla kaçırdım,evet çok mutlu ve huzurluyum ama temizlik olmadan da olmuyor işte :KK43:

ben şimdi kaçıyorum,eşim hadi diyor..müsait oldukça telefondan yazarım inşallah yine

İşlerimiz yakınmış. İK'ya yakın bir işim var benim de. Diğer illere gitme nedenin eğitim vermek mi?

Ayy yanlışlık oldu.Günaydın hepinize.Hayırlı sabahlar.Herkes uykuda sanırım.Ben dün akşam 8 de uyudum başım ağrıyodu tabi çenemde.Sonra 12 de kalktım .Ondan sonra uyu uyuyabilirsen .ezanı duydum en son uyumuşum.Adetim bitmedi namaz yok .Lahavle çekiyorum sıkıntıma iyi geliyo.

Back