• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

Ayy yanlışlık oldu.Günaydın hepinize.Hayırlı sabahlar.Herkes uykuda sanırım.Ben dün akşam 8 de uyudum başım ağrıyodu tabi çenemde.Sonra 12 de kalktım .Ondan sonra uyu uyuyabilirsen .ezanı duydum en son uyumuşum.Adetim bitmedi namaz yok .Lahavle çekiyorum sıkıntıma iyi geliyo.[/QUOTE
Benim de heryerim zangır zangır titredi. Çok üşümüşüm. Hasta oldum. Başım ağrıdı. Sıcak su toprbası falan, battanienin altında 3 saatte ısınabildim. Şimdi daha iyiyim. Ama vücudum kırık. İŞlh hasta olmam.

Benim oglanda bogazım yanıyo dedi ateşi filan olmadığı için yolladım dersaneye ama aklimda onda kaldı.Bişey yemiyoki illa her öğün dişine göre olcak.Nerden bulayım her öğün dişine göre.Bu seferde ac kalinca abur cubura saldırıyo.Yemesin diye almiyorum niye bu çekmece boş niye almadıniz diye bıdı bıdı yapıyo.Ne yapcağımı şaşırdım .

Benim oglanda bogazım yanıyo dedi ateşi filan olmadığı için yolladım dersaneye ama aklimda onda kaldı.Bişey yemiyoki illa her öğün dişine göre olcak.Nerden bulayım her öğün dişine göre.Bu seferde ac kalinca abur cubura saldırıyo.Yemesin diye almiyorum niye bu çekmece boş niye almadıniz diye bıdı bıdı yapıyo.Ne yapcağımı şaşırdım .

Benim çocuklarda öyle .Öksürüyorlar. Tez zamanda toplarız işlh.

@geztapom sabah kusum gunaydın

Hastalıklardan gına geldı zaten yiiitteerrr diye bögüresim var

Oglusun 11de sınavı var yatakta aylaklık ediyorum bende soguk yahu

Günes var sözde yalancı, zalım, kandırıkcı günes

Günaydın kızlar
Benimkiler yok Evde yalnızım bugün.
Hafta sonu bile saat kuruyorum ya
Gün çabucak bitiveriyor.
10 dk daha yatayım dedim. Kv yi gördüm rüyamda. Bana diyor ki oğlanın bütün fotoğraflarından çıkartıp bana vereceksiniz. Ben de bu çocuk doğalı 10 yıl oldu. Yeni ki aklınıza geldi torununuz olduğu diyorum. Bi açtım gözümü.
Sonra gine dalmışım. Burada bi kuzenim var. Ara sıra çöreklenmeye çalışıyor
Ay o gelmiş. Yatıyor. Ben bugün buradayım. Hadi kahvaltı edelim diyor. Offfff diyorum gitti Cumartesi günüm. Sonra açtım gözümü. Dedim iyi evde yalnızım.
Bunlar 15 dk içinde oldu. Bi daha kapatmadım gözümü.
Mazallah başka neler görürdüm
Ben ne zaman kv yi rüyamda görsem ya da k gün aklımdan geçirsem bu evde birşey oluyor onlarla ilgili kavga ediyoruz sonra. .
Bakalım bugün ne olacak.

kizzz trlelli cok tatlisin sen :) demek bildirimlerden anliyon geldigimi :) canimsin...
calisan arkadaslar,hicc strese girmeyin,dort dortluk olacam diye.siz birkere disarda calisiyorsunuz,yoruluyirsunuz,eviniz size yetecek kadar temiz olsun yeter aksi halde insan cok yipraniyor.he simdi ben ev hanimiyimda ne oluyor? vallahiki evim daginik,oyle gun oluyorki ya kizimla ilgilenmekten ya gezmekten birsey yapamiyorum.Bazende delirmis gibi temizlik yapar,pisirir,kostururum ama genede mennuniyetsiz ve yorgunluktan asilesirim.tamam pis olmayin ama rahatta okun yani.
Ilk evlenfigimizde,esyalarimi kendim secememistim,evim kotu ve benim zevkim degildi.o zamanlar kkyi yeni kesfetmis,surekli evim guzel evim topigine bakar,ic gecirirdim.Ahh ahh ne gunlerdi,hem cok mutluyduk hemde birseylerin eksikligi vardi uzerimde.Hic ev dizme heyecanim olmadi evlenirken .Hatirliyorumda ,ilk paramiz oldugunda gidip ,bi yemek masasi ve orta sehpa almistik :) ne mutluydum,ilk defa kendi zevkime gore birsey almistim.yemek masam duruyor ama orta sehpam cam oldugu ve cocuk oldugu icin,bu eve tasinirken yeni evlenen bir arkadasimiza hediye ettik.ikinci évimizde cogu esyamizi yenilemistik,bu tabi bi légère olmadi.elimize para gectikce gidip parca parca her sefer birsey aldik.Bu yuzden evimizin ihtiyacini tamamlamak uzun surdu.Bu ucuncu evim,zaten cogu esyamla girdim bu eve,ufak tefek birseyler aldik gene.cok sukur herseyim var,hic birseyim luks degil ama benim zevkim benim begendiklerim.on senedir evliyim anca tamamladim cexizimi oyle diyim size :).Ben de hep gorurum cok luks dosenmis evleri,ic gecirdigimde olur ama gelir gecer.Ben en cok benim diyecegim bi evim olsun istiyorum.O eve bi kavussam varya,ne guzel olur.Simdiki esyalarimi da alirim belki bi kacini degistiririm ve belki bi on senede o evi duzmek surer ama olsun.Benim evim sonucta,mutluysam esim,evladim yanimdaysa,saglikliysak ve her ay evime ufakta olsa birseyler alabiliyorsam benden sanslisi yoktur.ve inaninki hala eksiklerim olsada cogu temel seye sahip oldugundan beri,evim gercek bir ev oldugundan beri,hic bakmiyorum dekorasyon sayfalarina.instagramdada gordugum cogu seydende midem bulandi,herkeste ayni mobilyalar,ayni esyalar,ayni dekorasyonlar,cok siradan gelmeye basladi artik.yada ben mi hevesimi aldim ??
Bugun tvde,catisi akan,on yedi senedir kapim yok,benim kapim su perde diyen kadindan cok etkilendim.Tamam bizde zor gunler gecirdik ama butcem daha kotu sartlarda yasayanlarda var,bacasi tutmeyen,catisi akanlar varken ne haddimize mutsuz olmak....

royemcim ne kadar güzel yazmışsın eline sağlık :KK9: her kelimesine katılıyorum. Allah evinde eşinle çocuğunla sağlık ve huzur ile yaşamanı nasip etsin.

Biz evleneceğimiz zaman eşim askerde idi. Ben düğün hazırlıklarını yalnız yapyım. Ailem burada değil ve o dönemde burada yaşayan kv be kp ile fazlaca muhatap olmak zorunda kaldım. Onlarla sıkıntılarım o zaman başladı zaten.
Beğendiğim herşey kp bir kulp buluyordu. Para yok diyordu. Burada eşimin öz dedesinin düğün masrafları için bu üvey babaya verdiği 4000 tl parayı tekrar hatırlatıyorum. 15 sene önce. Cebinde eşimin hakkı olan parayla dolaşıp para yok diyordu.
Ben oturma odasına berjerli mavi bi takım beğenmiştim. Aldırmadı. Pahalı param yok dedi. Bana normal bi oturma grubu alındı. Lacivert kareli. Ben hiç sevmedim o takımı. Geçen yıl da değiştirdim. Kendim çiDim modelini. Yaptırdım.
Psikologdaki bi randevumda bana düğün sürecimi, eşya alımlarımı falan sordu. Anlattım bunları. Oturma odanı değiştirdin mi dedi. Evet dedim yaptırdım.
Berjerli bi takım yaptırdın değil mi dedi.
Gerçekten de öyle. Takım'ım berjerli ve ben çizerken hiç tekli koltukların üstünde düşünmedim. Ama 3 lü koltukları defalarca kere çizdim.
Yaaaaa bu ruhsal aygıt nelere Kadir

İşlerimiz yakınmış. İK'ya yakın bir işim var benim de. Diğer illere gitme nedenin eğitim vermek mi?

Sayılır canım eğitim,motivasyon görüşmeleri,maaş zammı hazırlıkları falan..benim kendi alanım değil aslında ama 2 senedir bu işi yapıyorum..senin görevin neydi canım.?senin içinde uygunsa tecrübelerinden,tavsiyelerinden faydalanmak isterim

sta sta sabahların seninde hayır olsun

Oglanı bıraktım 12de alcam
Optik okuyucu tarzı sınava girmemisti ilk defa ve sasirdi dogal olarak

Ogretmen veliler dısarı velileri dısarı diye sayıklerken iki ara bir dere optige adi soy adi telf. Adres hepsini yaptim
Hoca konusa dursun

Anayım ben ana ogretmenim :)
Hallederim 2dk da

Evin her odası uzerime uZerime geliyo acil kendimi atmam lazım bi yerlere gunlerdir bir yere gitmedim evden bugun sınav bahanesiyla adım attım
Evde durdukca yatasim geliyo hastalıklılar gibi

Cok pis dusuncelerim var
İlk hedefimde üsküdar olcak
Telliogullari ve seferogullaronıda yanıma alıp Allah Allah nidalarıyla kız kulesinin kapısına dayanıp o kız buraya gelecek! Demeyi dusunuyorum.

Muhafızlar muhafızlar atımı getirin bana
@geztapoya da söyleyin kılıc kusansın !
Fehtedilecek yerler varmıs oraya gidecez.

Hayirli gjnler kizlarr..Lelli dokturmussjn gene mashin var ya..Gulerek okuyorum yazdiklarini.. Bende bugjn evdeyim.. biraz yatak keyfi yaptim.. kahvalti yeni yapildi:) is guc beni bekliyor:(hafga ici maljm bende yetisemiyorumki.. Anvak syemek bulaskk yatak toplama.. E oyle oluncada hafta sonj is bitmiyor:(Allahim saglik sihhat versjn onemli olan o.. Omur biteeerrr is bitmezmis zaten:(hava guneslk ama birrrrrrrrr soguk yaa.Benkm evimde son kat goyada yalitimlimismisssss:(Ama isjnmiyotuz bizde:(Bu ah dogalgaz canimizimaxitacak gibi:(Ne kadar sikarsam sikayim nirnyerde patlak veriyor iste.. Yinede Allahkma sukurler olsjn calisiyoruz isimiz hucumuz var diyelkm sukredelim.. Bir ev sadece isityorum ben yaa sadec bir ev:(Asljnda burasi kendi evim am lelli hibi bende sevmiyorum.. son kat isinmiyor. Yazjnda sicak oluyor biktim artik. Burayi satip ustune ekleyip alabilirsek o iste.. krediye bulasmak istemiyorjm.. Hem oaranjn bereketi olmuyor hemde islerimiz ozel sektor guvenemiyorum acikcasi.. paramizla alalim bitsjn gitskn istiyorum.. oyoy debresti yaralarkm gene Aff Allahkm aff:((

Ha aklima geldi birden.. insan dunyada en cok neyi isterse o imtihani olurmus.. Kesknlikle oyle bencede.. Evlendigimden beri tek derdkm ev oldu.. Olup gidecem en sonunda diyorum burdan tasinamadan:(

Yinebitiremedim okumayı.
Hayırlı sabahlar kızlar.
Bugün de çalışan sohbetine gitcem okuldan bi arkadaş çok istiyor sohbetlere katılmayı.
Birlikte gitcez inşallah.
Sadece ortalığı topladımsilip süpüremedim.
Bu arada benim eşim sarımsak soğanı öyle sever ki ağızda kokusubile rahatsız etmez.
Ben de severim. :)
Boğazın acıyo antibiyotik yerine iki sarımsak tuttum bakalım fayda verecek mi:)
Buralar da çok soğuk kkızlar geçenki -15 derecelerde böyle üşümemiştim.
Sevimlim bilin sizin oraların soğuğunun kıymetini buralarda derece yükseği gösterir ama ayazı fenadır.

Namazdan sonra dışarı çıkıp 1 saat yürüsem mi diye düşünüyorum da dışarısı çok soğuk.
Insanın hayalleri bitmiyor.
Benim yapmak istediklerim, evime almak istediklerim, gezmek istediğim yerler....
Öyle çok hayalim var ki....

Ha aklima geldi birden.. insan dunyada en cok neyi isterse o imtihani olurmus.. Kesknlikle oyle bencede.. Evlendigimden beri tek derdkm ev oldu.. Olup gidecem en sonunda diyorum burdan tasinamadan:KK43:
Ayyy napcaz bende bilmiyorum
Benim diger evim guzel sıcak,büyük, ferah,asansörlü falan ama iste rahat vermediler
Allah görüyo ne diyim
0 dı evim ben girdigimde
Ama simdi elalem oturuyo buraya gelince yıl agladım alısamadım boguldum sanki
Bildigim buyudugum bina ama ev basıyo benim
Ben asla,! Oturmam burda diyodum basima geldi

O evden de hevesim gecti suan
Cunku baskalari oturdu
İcim eskisi gibi istemiyo
Esime cok kızyorum ailesi yuzunden senin yuzunden ben burda surunuyorum diyorum

Ben burda yaslanamam ya
Yani hep umudum var hicbisi olmasa kentsel dönusumde umudum suan
Her an hersey olabilir

İste boyle bide benim gibiler var yani evim var oturamıyorum
Niyyee?
Huzur vermiyolar.

Şaka gibi

Bana inadina otururdum!
Eve gelirse almazdım!
Diyenler oldu
Ben savasamadım gucum yetmedi yetseydi orda durup savasirdim
Artik binayada rezil olmaya baslamistik
Surekli kavga kavga
Boylesi kurtulusumdu

Orda oturup ,onlarla gorusmeyip oturmaya devam etseydim aynı seyler devam etcekti
Annesi gelecekti, esim bise diyemeyecek banada sus idare et dicekti
K.v gelince gorumce,elti,kayin tiri viri hadii be sende kim oluyosun biz annemizin yanina geldik diyip hatta inadina daha sık gelceklerdi

Bayılirlar inat olayina
Helede sinir oluyosan biliyolarsa daha cok yaparlar.
Öyle mutlu oluyolar cunku kendileride mutsuz.

Sabretcez
Sabır cekicez,

Namazdan sonra dışarı çıkıp 1 saat yürüsem mi diye düşünüyorum da dışarısı çok soğuk.
Insanın hayalleri bitmiyor.
Benim yapmak istediklerim, evime almak istediklerim, gezmek istediğim yerler....
Öyle çok hayalim var ki....
Cok soguk ya oglanı aldım geldim ama kostura kostura
Hic yuruyesim falan gelmedi

Back