kizzz trlelli cok tatlisin sen :) demek bildirimlerden anliyon geldigimi :) canimsin...
calisan arkadaslar,hicc strese girmeyin,dort dortluk olacam diye.siz birkere disarda calisiyorsunuz,yoruluyirsunuz,eviniz size yetecek kadar temiz olsun yeter aksi halde insan cok yipraniyor.he simdi ben ev hanimiyimda ne oluyor? vallahiki evim daginik,oyle gun oluyorki ya kizimla ilgilenmekten ya gezmekten birsey yapamiyorum.Bazende delirmis gibi temizlik yapar,pisirir,kostururum ama genede mennuniyetsiz ve yorgunluktan asilesirim.tamam pis olmayin ama rahatta okun yani.
Ilk evlenfigimizde,esyalarimi kendim secememistim,evim kotu ve benim zevkim degildi.o zamanlar kkyi yeni kesfetmis,surekli evim guzel evim topigine bakar,ic gecirirdim.Ahh ahh ne gunlerdi,hem cok mutluyduk hemde birseylerin eksikligi vardi uzerimde.Hic ev dizme heyecanim olmadi evlenirken .Hatirliyorumda ,ilk paramiz oldugunda gidip ,bi yemek masasi ve orta sehpa almistik :) ne mutluydum,ilk defa kendi zevkime gore birsey almistim.yemek masam duruyor ama orta sehpam cam oldugu ve cocuk oldugu icin,bu eve tasinirken yeni evlenen bir arkadasimiza hediye ettik.ikinci évimizde cogu esyamizi yenilemistik,bu tabi bi légère olmadi.elimize para gectikce gidip parca parca her sefer birsey aldik.Bu yuzden evimizin ihtiyacini tamamlamak uzun surdu.Bu ucuncu evim,zaten cogu esyamla girdim bu eve,ufak tefek birseyler aldik gene.cok sukur herseyim var,hic birseyim luks degil ama benim zevkim benim begendiklerim.on senedir evliyim anca tamamladim cexizimi oyle diyim size :).Ben de hep gorurum cok luks dosenmis evleri,ic gecirdigimde olur ama gelir gecer.Ben en cok benim diyecegim bi evim olsun istiyorum.O eve bi kavussam varya,ne guzel olur.Simdiki esyalarimi da alirim belki bi kacini degistiririm ve belki bi on senede o evi duzmek surer ama olsun.Benim evim sonucta,mutluysam esim,evladim yanimdaysa,saglikliysak ve her ay evime ufakta olsa birseyler alabiliyorsam benden sanslisi yoktur.ve inaninki hala eksiklerim olsada cogu temel seye sahip oldugundan beri,evim gercek bir ev oldugundan beri,hic bakmiyorum dekorasyon sayfalarina.instagramdada gordugum cogu seydende midem bulandi,herkeste ayni mobilyalar,ayni esyalar,ayni dekorasyonlar,cok siradan gelmeye basladi artik.yada ben mi hevesimi aldim ??
Bugun tvde,catisi akan,on yedi senedir kapim yok,benim kapim su perde diyen kadindan cok etkilendim.Tamam bizde zor gunler gecirdik ama butcem daha kotu sartlarda yasayanlarda var,bacasi tutmeyen,catisi akanlar varken ne haddimize mutsuz olmak....