• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

Merhaba kızlar
Sporu evde yapyım. Duşumu aldım. Çay içeceğim az sonra
Sta işini yazmışsın ama hiç bildiğim bi dal değil.
Ama Planlı bi şekilde olursan işleri de yetiştirirsin.
Bi ara yazmaya çalışırım aklımda Olanları.
Krew Krew hemen yazıyorum.
IC green palace
Turan Prince residence
Sunis kumköy beach
Bunlar side de yanlış hatırlamıyorsam.
Biz hepsinden memnun kaldık. Yemekleri falan da çok güzeldi. Denize Sıfır.
Biraz daha ucuz olsun dersen denize Sıfır olmayan ama yemeklerini beğendiğimi bi otel daha var. Narcia RESORT.
Biz hiç erken rezervasyon yapmıyorum. ETS tur yqZ döneminde tatil fırsatları şeklinde insirimler yapıyor. Erken rezervasyondan daha ucuza geliyor.
Bence tur Şirketine gitmene hiç gerek yok.
Net üzerinden alabilirsin tatilini.
Booking comdan otel puanlarına ve değerlendirmelerine bakabilirsin.

Canım bende turan prince wordu beğendim. Sanırım Turan da karar kılacağım. Crystal otelleri de güzel ama Turan çocuklar için sanki daha iyi olacak. Peki nasıl yapıyorsun. Nasıl erken rezervasyondan daha iyi oluyor?

Biz gezmeyi çok seviyoruz ama eşim de bende otel sevmiyoruz aslında.
Otelde yapılan tatil bana çok saçma geliyor. Ama bu otellere biz sırf oğlum kaydırak falan istiyor diye gidiyoruz. Yaz aylarında genelde 2 kere tatil yapıyoruz. Biri kafa nereye biz oraya şeklinde. Diğeri de otel.
Turan otelde Araplar vardı biz gittiğimizde ve kimse tuhaf bakmıyordu. Orası olabilir bence.

Canım ben de seninle aynı kafadayım. Aslında otelde kalmak saçma. Bir yeri gezmiyorsun. Eşimle biz heryeri gezerdik. Herey dahile o kadar para vermek saçma geliyordu. Ama şimdi ben bu şekilde bir tatil yapamam. Bir de kızım aqua park olayını, kaydırakları çok seviyor. 1-2 tane kesmiyor onu. Turanın sanırım aquası çok iyi. Bir de benim de bu sene hiç dolaşasım yok zaten. Bu kafayla sadece malak gibi yatmak istiyorum.

Teşekkür ediyorum kızlar listeme ekleyeceğim özellikle Turan oteli..
Bizde iki haftalık tatilin bir haftasını otelde,diğerini gezerek geçirelim diyoruz.. Bu sene ilkbahar da Karadeniz türü planımız var yaz sonunda da Antalya tarafına gidelim dedik.bakalım o güne kadar kim öle kim kala :KK51:

Stam karadeniz turu çok güzel gerçekten ben Karadenizin heryerini dolaştım. Ama Doğu Karadenizi daha çok sevdim. Hepsini aynı anda gezmeyin. Batı karadeniz için ayrı bir plan, Doğusu için ayrı bir plan yapın. Çok yorucu olur. Doğuya giderseniz Batum'a da gidin. Orada neler yiyeceğinizi de söylerim. Bana önceden sorarsan.

Kızlar bolu,duzce,karabuk,zonguldak,bartın,kastamonu,samsun,trabzonu gezmis biri olarak mutlaka gidilmeli

Bolu golcuk,yedigoller,abant
Zonguldak ,eregli
Bartin ,amasra
Kastamonu, cide,abana
Trabzon, boztepe,uzungol

Gezilmeli görulmeli derim.

Krew Krew cım evet Turan'ın aquaparkı güzeldi. O zaman bizim oğlan küçüktü. Çok keyif almıştım.
Bir de Silence beach RESORT var sidede. Ben gitmedim ama aquaparkı çok daha büyük. Arkadaşlar gitmişti. Beğenmişler
Benim dediğim şey yaz aylarında Fırsatlar oluyor. Mesela a oteli falan falan tarih arasında 3 Odayı satamamış. Boş olmasındansa ucuza dolu olsun diye o tarihlerde o 3 Odayı oldukça ucuza Satıyor.
Ana tabi bu durumda istediğin oteli eeğil de oradakilerden birinden seçmek gerekiyor.

Otel sormussunuz.. kremlin palcae silence beach ..ikisinede gidilebilir. Ben cook begenmistkm.. aydkn didkm dusunurseniz caprice de guzeldi.. turan kremlin palace njn hemen dibindeydi:)

Otel tatilini bende sevmiyorum.. Ama cocuklar ickn guzel.. aktiviteleri havuzu denizi derken cok eglendiriyor.. ama benim esas tercihim geze geze il olce gormek., bir senesi trabzon rize yi gezdik. Otatilden daha zevk aldim. Deniz havuz sevmiyorum ben:)

Ben antalya'da kremlin palace ve topkapı palace'a gitmiştim. Bizim gittiğimiz zamanlar oteller çok yeni ve popülerdi. Şu anda ne durumdadırlar bilmiyorum. havuzları çok büyüktü. çeşit çeşit kaydıraklar falan da vardı.
Beğenirsiniz diye düşünüyorum ama otel kendini yenilemeyip eski kaldıysa bilemeyeceğim. 7-8 sene önce lüks ve güzeldi. Özelikle kremlin palace'ın şekerden yapılmış gibi görüntüsü çok hoş. Topkapının havuzu kremline göre daha büyüktü. ikisi dip dibe zaten ben karar veremeyince 3 gün kremlin 3 gün topkapı yapmıştık.
Birinde çakma moskova olmuş diğeri çakma topkapı sarayı :KK48:

Kızlar çok yorgunum
Bugün hem kendi evimi hem de annemin evini temizledim
Anneminki hesapta yoktu
Onlara gitmeden önce oğlumu yatırıp hamur mayaladim bir de
Pratik keteden yaptım
Eve dönünce de oğlumu banyo yaptırdım
Banyo yaptırırken küçük elektrik sobasini yakıyordum her zaman
Ama bu sefer çalışmadı
Ben de hızlı hızlı yıkayıp çıkardım
Mikserim de bozuk
Eşim götürüp yaptirsa iyi olur.
Masraf işte
Bu arada bi ev bulduk.
180 m2
4+1 5 katlı binanın 4. Kati
158 bin
Bina 1 yıllık
Cok uygun geldi
Bu ev bi arkadaşin abisinin karşı komşusu
Arkadas Dediki acaba benim abimin engelli oğlundan rahatsız olup mu çıkıyorlar
Sonuçta karşı komsusu
Ve bir yilda hemen taşınmaya karar vermişler
Gidip bakmadik da daha

Ben antalya'da kremlin palace ve topkapı palace'a gitmiştim. Bizim gittiğimiz zamanlar oteller çok yeni ve popülerdi. Şu anda ne durumdadırlar bilmiyorum. havuzları çok büyüktü. çeşit çeşit kaydıraklar falan da vardı.
Beğenirsiniz diye düşünüyorum ama otel kendini yenilemeyip eski kaldıysa bilemeyeceğim. 7-8 sene önce lüks ve güzeldi. Özelikle kremlin palace'ın şekerden yapılmış gibi görüntüsü çok hoş. Topkapının havuzu kremline göre daha büyüktü. ikisi dip dibe zaten ben karar veremeyince 3 gün kremlin 3 gün topkapı yapmıştık.
Birinde çakma moskova olmuş diğeri çakma topkapı sarayı :KK48:
Aynen.. bende 8 sene once hitmistim kremljne ozaman cok begenmistkm.. suan nasil bilmiyorjm tabi:)

@sevimsiz evin fiyati super.ve yeni hemde buyuk öyle bir ev bulsam kacirmam ben

Engelli cocukla ne alakasi olsun.onu anlamadim
Neticede sen calisiyosun evin ayri
Zarar falan mi veriyo acaba etrafina hani komsuluk yapiyolarsa Rabbim sifa versin

Saglık iste
Komsu olayını arastir ama binada alta uste daireyle ilgili bilgi sorma bahanesiyle bakarsin kimler nasil insankar var

Benim diger binada gitme gelme komsuluk yoktu ama.ben kimseden zarar gormedim
Bahcede falan oturuyoduk

@sevimsiz bence de evin fiyatı çok iyi. Lellinin dediği gibi nasıl bi alakası var engelli çocukla.
Hakkında hayırlısı olsun inşallah

Basım agrıyo bu aralar kafam tutuyo desem yeri hayırdır bakalım

Esim cekirdek faslında bizde oglusla yuvarlaniyoruz

Gunduz uydum ya uyku gelmez daha
Oglum zaten malûm uyumayan cocuk

Esim i bu aksam deli ettiler adam tlf vurdu yere bataryasini mutfak dolabının altından topladık
Cok stresli bi isi var
Ben esimi bic boyle gormemistim
Cok geriliyo bu is esimi cok yoruyo beyin olarak
Bu da bize yansıyo
Eski tahammulu yok
Eski sabrı yok

Bagırıyo bazen telefonda birilerine ama oyle boyle degil

Parası iyi diye idare etmeye calisiyo ama adam yuruyen bomba oldu.

Basım agrıyo bu aralar kafam tutuyo desem yeri hayırdır bakalım

Esim cekirdek faslında bizde oglusla yuvarlaniyoruz

Gunduz uydum ya uyku gelmez daha
Oglum zaten malûm uyumayan cocuk

Esim i bu aksam deli ettiler adam tlf vurdu yere bataryasini mutfak dolabının altından topladık
Cok stresli bi isi var
Ben esimi bic boyle gormemistim
Cok geriliyo bu is esimi cok yoruyo beyin olarak
Bu da bize yansıyo
Eski tahammulu yok
Eski sabrı yok

Bagırıyo bazen telefonda birilerine ama oyle boyle degil

Parası iyi diye idare etmeye calisiyo ama adam yuruyen bomba oldu.
Oy oy ne yaparskn cnm ekmek parasi..
Benim esiminde isi cok stresli benim isimde bazen acayip stresli..
Hakikatende evi cok etkiliykr is strssi. RABBIM yardimcimiz olsjn..
Ananemin bir lafi vardir. Gencken caljs dkdin hayati kacir ..Emekli olmadan ya oluyorsun yada hayatin gecmis oluyor.calis calis nereye kadar ..omrumuz calismak ile geciyor.. genclik gidiyor. Emekli oluncada hastaliklar cikiyor. SONRADA ver elkni tahtali koy:(

Oyoyy yatm uyuuim yoksa koltukta uyuya kalacagim:) gozumden uyku akiyor resmen..Sabahda uyuyabilirim ins.. Hafta ici erken kalkinca hafta sonu ilac gibi geliyor calisanalara bence.. Uykuyu cookk seven biri olarak bence oyle yani:)) gidiim yatiyim.. hayirli geceler kizlar

Evet tr_lelli tr_lelli aklım evde kaldı
Bana da uygun geldi fiyatı işte
Sanırım güneş de alıyor
İşte insan diyor ki acaba niye satıyor
Yani içine girmiş;, bir yıl sonra çıkıyor
Bu engelli çocuk arkadaşımın yeğeni oluyor
Bize evi bu arkadaşım söyledi
Sonra da bu bilgiyi verdi
Yani bak sebep oluyorum ama abimin böyle bi oğlu var 14 yaşında
Acaba komşu o yüzden mi evini satıp çıkıyor dedi
Bana da dedi ki bi sor bakalım ev sahibine
Çünkü yeğeni bazen elini kolunu vurup bağırarak çevreyi rahatsız edebiliyormuş