• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

iyi geceler kızlar...ben bu aralar tam bır deprosyandayım...içimden hiçbirşey gelmiyor..oyle uyumak istiyorum..sonrada gece gec saatlere kadar oturuyorum gündüzde uyuyorum..bu aralarada tatildi zaten...içimden hiçbirşey gelmiyor..cnm cok sıkılıyor...görünen bir sebeb yok..ama artık kendimi faydasız biri gibi hissediyorum...çokta sinirli oldum...giydiğim şeyleri kendime yakıştırmıyorum nerdeyse herşeyimi dağıttım..gereksiz yere para harcıyorumir surec sonrada pişma oluyorum...benim gbi bir süreç geçiren oldumu hiç

iyi geceler kızlar...ben bu aralar tam bır deprosyandayım...içimden hiçbirşey gelmiyor..oyle uyumak istiyorum..sonrada gece gec saatlere kadar oturuyorum gündüzde uyuyorum..bu aralarada tatildi zaten...içimden hiçbirşey gelmiyor..cnm cok sıkılıyor...görünen bir sebeb yok..ama artık kendimi faydasız biri gibi hissediyorum...çokta sinirli oldum...giydiğim şeyleri kendime yakıştırmıyorum nerdeyse herşeyimi dağıttım..gereksiz yere para harcıyorumir surec sonrada pişma oluyorum...benim gbi bir süreç geçiren oldumu hiç
iyi geceler kızlar...ben bu aralar tam bır deprosyandayım...içimden hiçbirşey gelmiyor..oyle uyumak istiyorum..sonrada gece gec saatlere kadar
oturuyorum gündüzde uyuyorum..bu aralarada tatildi zaten...içimden hiçbirşey gelmiyor..cnm cok sıkılıyor...görünen bir sebeb yok..ama artık kendimi faydasız biri gibi hissediyorum...çokta sinirli oldum...giydiğim şeyleri kendime yakıştırmıyorum nerdeyse herşeyimi dağıttım..gereksiz yere para harcıyorumir surec sonrada pişma oluyorum...benim gbi bir süreç geçiren oldumu hiç

Ben de aynıyım bu aralar yürüyüş yap canım bide lahavle çek bol bol iyi geliyo

Günaydın kızlar .Bugün daha iyi kalktım.Canim psikolog istiyomuş zaar.Karanfilimin hiç sesi çıkmamıs niye kine? S sevimlim bak hevesini kırmak istemem ama zeka engeli varsa herşey olabilir Allah korusun .Genç gelinsin çocuk küçuk esin akşam dışarda işi çıkan birisi .Bunlari iyice araştırın komsulara varsa mahalledeki bakkala esnafa sorun .Sadece evin güzel olmasi yetmez.Herkeslere hayırlı pazarlar .Malum eşcagızim evde bugün sil süpür isimiz var ben gelirim yine bay bay

Hayırlı sabahlarr..
Geztapom ben bugünlerde uykuya vurdum akşamları erkenden uyuyakalıyorum.
Dün boğazım acayip açıyordu nerdeyse sohbete gitmiycektim. Ama arkadaşın da mahrum kalmasını istemedim. Sabahinda da 2 sarmısak ytuttum antibiyotik niyetine.
Artık neyin hikmeti bilinmez boğaz ağrım kalmadı hiç.
Annemle de baya gezdim dün çeyizcileri o da yordu.
Akşam da bi üşüme bi titreme.
Erkenden uyudum.
Şimdi de eşim geldi nöbetten kahvaltıya oturcaz.
Size malumat verdim bi de kocama vereyim :)
Ailem gibi oldunuz siz de..

Sabah böcügünüz geldi
Sabah sabah balkon sildim viledayla ama karsi evdeki teyzede bana bakiyo sabah 9du
Sonra camasir astim
Kuynak(mıhlama-muhlamada olabilir )
Yaptim
Cocukcagazimi yagladim balladim yakisiklim yagim balim kaymagim fistigim fasli var bizde

Annemle ardiye temizliceZ bugun
Pazarda var cikarmiyim bilmem

Hava gunesli icime bi aydinlik dogdu

Günaydın kızlar
Kahvaltımızı ettik. Tıkabasa doydum. Akşama kadar acıkmam herhalde.
suefsan suefsan bende bi ara öyleydim. Mağazaya gittiğimde resmen kendimi kaybediyordum. Fiyat bile sormuyordum. Ama aldıklarımı kasiyer poşetlere koymaya başladığı an pişman oluyor fakat vazgeçemiyordum artık. Evde de kendimi yiyip bitiriyordum. Giymeden başkalarına verdiğim çok kıyafet oldu.
Bu tamamen psikolojik bi olay. İşte evde yaşadığın herhangi bi sorunun Dışa vurumu. Ne zmana psikoloğa girtim. Bana yapılan psikolojik şiddet ve mobbinge aldırmamalı başladım. Alma hastalığım da Bıçak gibi kesildi.

Gununuz aydın olsun arkadaşlar..hepinizin gönlünce bir hafta sonu geçirmesi temennısıyle ...Papatyacım haklıısn...galiba gitcem ama oğlanı götürmekten okadar bıkmısımki bu işlerden...aslında hayatımda hersey yolunda ama yılların birikimi sanırsam..birde 13 seneden sonra bir bebek...iyiki dogurmusum cok memnunum ama bakımı belli bir yastan sonra gerçekten zormuş..işlerim yetişmiyor işe bile gitmek istemiyorum..zevk almıyorum..rahatlama yontemı uykum geliyor..eşimde bu durumdan rahatsız...nebiliyim ya...

2. çocukmu
Gununuz aydın olsun arkadaşlar..hepinizin gönlünce bir hafta sonu geçirmesi temennısıyle ...Papatyacım haklıısn...galiba gitcem ama oğlanı götürmekten okadar bıkmısımki bu işlerden...aslında hayatımda hersey yolunda ama yılların birikimi sanırsam..birde 13 seneden sonra bir bebek...iyiki dogurmusum cok memnunum ama bakımı belli bir yastan sonra gerçekten zormuş..işlerim yetişmiyor işe bile gitmek istemiyorum..zevk almıyorum..rahatlama yontemı uykum geliyor..eşimde bu durumdan rahatsız...nebiliyim ya...
İlk çocuğun kaç yaşında?

Ben Haziran'dan beri gidiyorum ya Kadından çok şey öğrendim. Benim alışveriş hastalığım işyerindeki dışlanmanın bir sonucu idi. Ama ben sadece kıyafet değil herşeyi alıyordum. Mutfak Eşyası havlu nevresim tabak çanak. Aklınıza ne gelirse. Öğrencilerim bana ayyyy papatya hocam çok şıksınız dedikleri anda meslektaşlarımın hareketlerini unutup mutlu oluyordum. O bi anlık mutluluk içşn tonla para harcıyordum. Ben mobbing mağduru idim. Başarılı olduğum için. Adımın önündeki unvan yüzümden. Ama o unvanı Alıpta yanımda gezditemşyordum. Üstüme giyemiyordum.
Keşke çula çaputa para vereceğime psikoloğa daha önce gitseydim. Kadın elinde bi sinirli değnekle dokundu bana. Hoppppp ben Bambaşka bi insan oldum.

suefsan suefsan evet 2 çocuk eminim ki çok yorucu olsa gerek. Bu sürede dualardan yardım isteyebilirsin. Bol bol la havle ve salavat Çekerek iç huzuru bulabilirsin belki.

Ben Haziran'dan beri gidiyorum ya Kadından çok şey öğrendim. Benim alışveriş hastalığım işyerindeki dışlanmanın bir sonucu idi. Ama ben sadece kıyafet değil herşeyi alıyordum. Mutfak Eşyası havlu nevresim tabak çanak. Aklınıza ne gelirse. Öğrencilerim bana ayyyy papatya hocam çok şıksınız dedikleri anda meslektaşlarımın hareketlerini unutup mutlu oluyordum. O bi anlık mutluluk içşn tonla para harcıyordum. Ben mobbing mağduru idim. Başarılı olduğum için. Adımın önündeki unvan yüzümden. Ama o unvanı Alıpta yanımda gezditemşyordum. Üstüme giyemiyordum.
Keşke çula çaputa para vereceğime psikoloğa daha önce gitseydim. Kadın elinde bi sinirli değnekle dokundu bana. Hoppppp ben Bambaşka bi insan oldum.
Canım çok sevindim. Bende gideceğim yalnız aynı teknik için burada 250 tl istiyorlar o da bana çok geliyor.

Günaydın kızlar .Bugün daha iyi kalktım.Canim psikolog istiyomuş zaar.Karanfilimin hiç sesi çıkmamıs niye kine? S sevimlim bak hevesini kırmak istemem ama zeka engeli varsa herşey olabilir Allah korusun .Genç gelinsin çocuk küçuk esin akşam dışarda işi çıkan birisi .Bunlari iyice araştırın komsulara varsa mahalledeki bakkala esnafa sorun .Sadece evin güzel olmasi yetmez.Herkeslere hayırlı pazarlar .Malum eşcagızim evde bugün sil süpür isimiz var ben gelirim yine bay bay
Gittin mi kız psikoloğa? Kaçırmışım ben.

Ben de kaçıyorum. Elektrik süpürgesi tutacağım evi.

Gunaydin kizlar.. Bizde simdi yaptik kanvaltimizk..oyys cok yidim..lelli bende mihlama yapiverdim.. birde menemem:) yiyi sistim.. Neyse yarin diyete basliyorum ins.. kiskn 3 kilo aldim bende.. Kiloyla aram jiccc yok sevmiyorum.. Diyet yapacam diyince millet guluyor bana ama umurjm degil.. Senelerdir 50 52 arasiydim.. gecen bir baktim 55 olmusem.. Nasil kendime geldim hemen.. Sadece dikkat ettim biraz yurudum neyseki 2mkilo verdim. Ama 1 kolosu geri geldi dikati birakinca.. simdi yarin geme basliyorjm ins.. platesede basliyacahim.. sadece diyetle oluyor sikilasmak gerek.. neyse isler beni bekler.. gorusurz kizlar.. Nerkese iyi pazarlar..

Haklısın Papatya..insanların su çekememezlik halleri...maddiyatçı çıkarcı olmaları...kime dost desen ondan tabiiri caizse kazık yemek...güven duygusu..nebiliyim ya gerçek manada bulamadığımız dostluğu burda sanalda buluyoruz:)ben naiyorcok inanıyorum..tum akrabalar iki maassınız diye diye kuruttular bizi...inanın tek maaşlılar bizden iyi ne bereket kaldı nede bolluk..bizde cok para var sanıyorlar...borçtan başka birşeyimiz yok.

KIZLARIMCANLARIM KIZLARIMCANLARIM ayni kilodayiz masallah 2de cocugun var senin iyi korumussun kilonu
Bende 52,olmak istiyorum

suefsan suefsan cocuk ve is belli bi yastan sonra yormustur canım
Guzel bile idare ediyosun

Krew Krew 250tl mi?
Ayyy ben onunla bilmem neyimin ilk taksidini oderdim.diye tekrar bunalima girerim ya

Benim gecmisimde yasadiklarim ve kvlerin yirtik dondan cikar gibi luzumsuz luzumsuz ortaya cikmalari yoruyo beni

Babamla sorunum var evet ama gormuyorum, gitmiyorum cekiyorum kapimi
Evimi sevmiyorum evet ama.karisan yok,kisitlayan yok , niye aldin diyen yok
Buyuk maddi sıkıntım yok
Esim biraz vurdum duymaz evet ama para anlaminda, gezme anlaminda,tatil anlaminda, yeme icme vs karismaz
Onlari ben ayarlarim,ben karar veririm

Bana eser teyzemle kuzenimle tatile giderim karismaz

Bu yaz tatile gidemezsek (esimin isi yuzunden) siz gidin ben sizi gotururum donerim diyo mesela

Ama hersey cocuklukdan basliyo
İnsan yaslandikca bile hep eskiyi hatirlarmis
Eee kotu bi cocukluk,ergenlik gecirincede etkiliyo insanı

Benim teyzemin eltisi kanserden öldu hemde 40lıyalarinda
Hayat doluydu
Muzik ogretmeniydi
Bana bile gelmisti ,dugunume falan
Bahcede oturup gece yarisina kadar otrurduk
Kocasida sinif ogretmeni 2de cocugu var.
Kocasi 1dedigini 2 etmezdi
Herkes cok severdi
Kefkende yazlik aldi dublex
Kendine araba aldi
Evini yaptirdi
Esya aldi

Agirlastigi sene emekli oldu toplu parasini bile alamadan öldu

Yani ölucez, o topragin altina elbet giricez
Zenginide fakiride
Dublex evi olanda 1+1olanda

Canlı ornek önumde ya beni etkileniyorum
Teyzeme nezaman gitsem bahcedeki gunlerimiz geliyo aklima
Evine bakiyorum bombos geliyo(teyzemin ust kati)
Olan olene oldu esi araba altinda karisinin maasinida aliyo toplu parasinida aldi yazligada gidiyo evlenmeyi dusunuyomus

Ölüm diye bise var cok da sapmamak lazım.

Ölmeden önce hic giymedigim elbiselerim varya onlari dusunuyorum suan giyim bari
Yazik para verdim
Ben ölunce ne ise yaricaklar

Bu akrabanin size roportajinida atabilirim özelden isterseniz canlı ornek
En iyi ogretmen mi ne secildi sanirim olmeden once ilcesinde

Bu ayki ödemelerimi yazmadım.
450 tl yakıta ayırdım. Uçtuk yine çok gelir.
Elektrik+mutfak ve banyo doğlgaz ayrı bizde 80
Cep ve internet 60
Servis paraları 200
Dershane 150

Bakıcı 100
Kredi kartı 500
Gün 500
İşyerine ait kartıma 35
Çay 15
Hatırlamadıklarım da var Kalanı da tam hatırlamıyorum bakalım.

KIZLARIMCANLARIM KIZLARIMCANLARIM ayni kilodayiz masallah 2de cocugun var senin iyi korumussun kilonu
Bende 52,olmak istiyorum

suefsan suefsan cocuk ve is belli bi yastan sonra yormustur canım
Guzel bile idare ediyosun

Krew Krew 250tl mi?
Ayyy ben onunla bilmem neyimin ilk taksidini oderdim.diye tekrar bunalima girerim ya

Benim gecmisimde yasadiklarim ve kvlerin yirtik dondan cikar gibi luzumsuz luzumsuz ortaya cikmalari yoruyo beni

Babamla sorunum var evet ama gormuyorum, gitmiyorum cekiyorum kapimi
Evimi sevmiyorum evet ama.karisan yok,kisitlayan yok , niye aldin diyen yok
Buyuk maddi sıkıntım yok
Esim biraz vurdum duymaz evet ama para anlaminda, gezme anlaminda,tatil anlaminda, yeme icme vs karismaz
Onlari ben ayarlarim,ben karar veririm

Bana eser teyzemle kuzenimle tatile giderim karismaz

Bu yaz tatile gidemezsek (esimin isi yuzunden) siz gidin ben sizi gotururum donerim diyo mesela

Ama hersey cocuklukdan basliyo
İnsan yaslandikca bile hep eskiyi hatirlarmis
Eee kotu bi cocukluk,ergenlik gecirincede etkiliyo insanı

Benim teyzemin eltisi kanserden öldu hemde 40lıyalarinda
Hayat doluydu
Muzik ogretmeniydi
Bana bile gelmisti ,dugunume falan
Bahcede oturup gece yarisina kadar otrurduk
Kocasida sinif ogretmeni 2de cocugu var.
Kocasi 1dedigini 2 etmezdi
Herkes cok severdi
Kefkende yazlik aldi dublex
Kendine araba aldi
Evini yaptirdi
Esya aldi

Agirlastigi sene emekli oldu toplu parasini bile alamadan öldu

Yani ölucez, o topragin altina elbet giricez
Zenginide fakiride
Dublex evi olanda 1+1olanda

Canlı ornek önumde ya beni etkileniyorum
Teyzeme nezaman gitsem bahcedeki gunlerimiz geliyo aklima
Evine bakiyorum bombos geliyo(teyzemin ust kati)
Olan olene oldu esi araba altinda karisinin maasinida aliyo toplu parasinida aldi yazligada gidiyo evlenmeyi dusunuyomus

Ölüm diye bise var cok da sapmamak lazım.

Ölmeden önce hic giymedigim elbiselerim varya onlari dusunuyorum suan giyim bari
Yazik para verdim
Ben ölunce ne ise yaricaklar
Coook dogrusun cnm..
3 gunluk funyadayiz..Ama iste biz insaniz yaratilismidir nedir hep iuisini istiyourz. Gozumuz ac .. Derler ya insanoglunun hozunu bir karis toprak doyururmus.
Ben hicbi zaman luks istemedim.. ama dedigin gibi ac degiliz acikta dehiliz bugunjmuze sukur olsun..
Onumuz sonumuz olum.. Rabbim hayirli omurler versin.. Saglk huzut versin..Benim esimde rahattir cok para konusunda acimaz.cok rahat garcar..ben kistikcada bana kizar..Zittiz o konularda cok..neyse ya bosverelim.. Ben israfda sevmiyorum hic.. birazda ondan tutmluyumdur.. Herseyin hesabinizi veeecegiz klay degil olmek:(
Benimde bugun pazarim var. Evi topladim supurup silmesi kaldi..Sonrada pazara giderim yemegimvar. Camasirim bar. Utjm var.. bagcelerde bagim var:)))
Lellicim ewet cnm kilom iyidir. Cok hareketliyim normaldede ..ise baslayinca ogun sayim artti. Biree masa basi is olinca kilo aldim.. Malum kis ayi birde..
Ama verecegim ins..
Normalde ramazan ayinda illaki 2, 3 kilo zaten veriyorjm. En kotu o zaman veririm.. ne kaldiki rmazana ":)

Back