- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
- Konu Sahibi karanfilce
-
- #6.981
Allah tamamina erdirsin canim :)Royemcim sağol, kardeşim sözlendi. Allah izin verirse yaza düğün olacak..
Kostüm bulabilmene çok sevindim fiyatı da çok uygunmuş. Ben sizin kiraları direk TL ye dönüştürüyorum 25 TL gibi :)
Karanfilce bonca hakkinda hic bi bilgim yok.Bana boyle seyler yapilmadi o yuzden birsey diyemicem.Bunu buyutup,Kendimi uzmuyorum ama insanlar bana. Cok haksizlik yaptilar.O zamanlar durumumuz iyi degildi,gelin evi demeye bin sahit lazim olan bir ev ve cok kotu cogu kullanilmis esyalar.kaynanalarin evi yan tarafimizdaydi ve hic bir cocugu evine gelip ne bir aci cayimi icti,ne hayirli olsun dedi.Annem bir suru ceyizlik patik,yazma turu seyler vermisti,cocuklari Anne babalarini gormeye gelirken bende gider,sanki benim evine gelmisler gibi hediyelerini verirdim.Simdi dusunuyorumda ne aptalmisim,yada ne iyi niyetliymisim,bena ve esime verilmeyen degeri simdi anca gorebiliyorum.Bugunume sukur ne denir ki baska...
Sevimli canım ilaç kullanmayı inan hiçkimse istemez.Ben anlıyorum emziriyosun ufaklığı ama antibiyotiği kullanman lazım.Benim anladığım kadarıyla crp tahlilin yüksek .Yani antibiyotiği mutlaka kullan canım.Vücuttan tam manasıyla temizlenmeyen mikroplar çok ciddi ağrılar yapar artı bütün azalara dağılır.Korkma sakın önlemini al diye söylüyorum kardeşim gerçekten ağrıyla yaşamak ne demek iyi bilirim .Çok geçmiş olsun .
Karanfilce bonca hakkinda hic bi bilgim yok.Bana boyle seyler yapilmadi o yuzden birsey diyemicem.Bunu buyutup,Kendimi uzmuyorum ama insanlar bana. Cok haksizlik yaptilar.O zamanlar durumumuz iyi degildi,gelin evi demeye bin sahit lazim olan bir ev ve cok kotu cogu kullanilmis esyalar.kaynanalarin evi yan tarafimizdaydi ve hic bir cocugu evine gelip ne bir aci cayimi icti,ne hayirli olsun dedi.Annem bir suru ceyizlik patik,yazma turu seyler vermisti,cocuklari Anne babalarini gormeye gelirken bende gider,sanki benim evine gelmisler gibi hediyelerini verirdim.Simdi dusunuyorumda ne aptalmisim,yada ne iyi niyetliymisim,bena ve esime verilmeyen degeri simdi anca gorebiliyorum.Bugunume sukur ne denir ki baska...
Aaa hadi buyur gel..misafir ol gel bana börekler açarım sanagünaydın herkese ...Çekincelerime rağmen İstanbula gidiyorum pazartesi sabahı.Sağ salim gider döneriz inşallah ...
Kızlar ağrılarım geri döndü
Tam geçmemişti zaten ama...
Bugün biraz yorulunca diz kapaklarım ve sag bilegim cok fena oldu
Ağrılar içindeydim
Ilac aldim
Biraz gecti
Ama ben hep böyle iş yapinca agrilar geri mi gelcek
_sekerpare_ ve tencerekapakmisali siz biliyorsunuz
Yorgunlukla niye ortaya çıksın ki
Romatizmayla ilgili cok bilgim de yok
İltihap varsa eğer yorgunluk niye etkilesin ki
Elimde değil
İş yapmak zorundayım
Çamaşır vs.birikmisti
Yaa ben napsam ki
Antibiyotigi de almadım
Azcık bi idrar yolundaki iltihap bunlari yapar.mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?