Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

Geztapom hani senin 535809427 parca makyaj seti dediğin şey bend şu resimdeki gibi bi çantadan oluşuyordu. İçine kendi kafasına göre bi kaç şey almış. Hoş isabet olmuş zaten makyaj yapan seven biri değilim. Ama makyaj setini filan kızın kendi seçip beğenmesi taraftarıyım ben.

Ay şu çeyiz bohçası konusunda yazıyorsunuz ya.
Kızlar biliyor musunuz bana bohça galan gelmedi. O Yazdığınız hiç birşey den alınmadı bana. Ne makyaj malzemesi ne terlik ne gecelik ne pijama. Hiç birşey.
Ayyyy bak o kv geldi gene aklıma. Öldürsem içimde kalanların acısı Çıkmazherhalde. .

Karanfilce bonca hakkinda hic bi bilgim yok.Bana boyle seyler yapilmadi o yuzden birsey diyemicem.Bunu buyutup,Kendimi uzmuyorum ama insanlar bana. Cok haksizlik yaptilar.O zamanlar durumumuz iyi degildi,gelin evi demeye bin sahit lazim olan bir ev ve cok kotu cogu kullanilmis esyalar.kaynanalarin evi yan tarafimizdaydi ve hic bir cocugu evine gelip ne bir aci cayimi icti,ne hayirli olsun dedi.Annem bir suru ceyizlik patik,yazma turu seyler vermisti,cocuklari Anne babalarini gormeye gelirken bende gider,sanki benim evine gelmisler gibi hediyelerini verirdim.Simdi dusunuyorumda ne aptalmisim,yada ne iyi niyetliymisim,bena ve esime verilmeyen degeri simdi anca gorebiliyorum.Bugunume sukur ne denir ki baska...

karanfilce benim kv bayağı bişeyler koymuştu
Nerdeyse 10ar tane lif patik yazma vardı
Ama diğer alınacak şeyleri eşimle beraber aldık
O yüzden cok bir şey aldırmadım
Çünkü iki ay sonra düğün olcakti
Ve aldığım seyleri birlikte ödeyecektik
Ee sanki onlar almış gibi görünecekti
Almadım o yüzden
Ayrıca makyaj malzemesi olarak sadece göz kalemi aldım
Benim eşim zaten diğerlerine izin vermiyor
Benim de cok hevesim yok
Düğününde ve de kinasinda makyaj yapmayan nadir gelinlerdenim
Hatta kuafördeki kız cok ısrar etti
Ama yok dedim
Sadece kina gecemde stüdyoda foto cekilip geldikten sonra gözüme kalem cekti amca kızı

Kızlar ağrılarım geri döndü
Tam geçmemişti zaten ama...
Bugün biraz yorulunca diz kapaklarım ve sag bilegim cok fena oldu
Ağrılar içindeydim
Ilac aldim
Biraz gecti
Ama ben hep böyle iş yapinca agrilar geri mi gelcek

_sekerpare_ ve tencerekapakmisali siz biliyorsunuz
Yorgunlukla niye ortaya çıksın ki
Romatizmayla ilgili cok bilgim de yok
İltihap varsa eğer yorgunluk niye etkilesin ki
Elimde değil
İş yapmak zorundayım
Çamaşır vs.birikmisti
Yaa ben napsam ki
Antibiyotigi de almadım
Azcık bi idrar yolundaki iltihap bunlari yapar.mi

Sevimli canım ilaç kullanmayı inan hiçkimse istemez.Ben anlıyorum emziriyosun ufaklığı ama antibiyotiği kullanman lazım.Benim anladığım kadarıyla crp tahlilin yüksek .Yani antibiyotiği mutlaka kullan canım.Vücuttan tam manasıyla temizlenmeyen mikroplar çok ciddi ağrılar yapar artı bütün azalara dağılır.Korkma sakın önlemini al diye söylüyorum kardeşim gerçekten ağrıyla yaşamak ne demek iyi bilirim .Çok geçmiş olsun .

Hep iyi niyetlerimiz yüzünden canımiz yandı.Bu dünyada iyi niyet pek prim yapmıyor birçok kez gördüm bunu.Ama olsun Rabbin katında makbul olan temiz kalp halisane niyet.Boşver ölüm var ölüm ...

Evet haklısın
Oğlanı bugün sütten kestim zaten
ben antibiyotigi son zamanlarda üç kutu kullandığım için kullanmak istemedim
Yani içim dışım ilac oldu o yüzden
Ama işte ne bileyim yaa.
Bakalım artık ya
Antibiyotigi alcam galiba

Bilmiyorum.İnsanoğlu ne kadar değişik olabiliyor. Bir arkadaşımın kocası benim kocam gibi gitmişti evden, 1 yıl sonra da geri dönmüştü. O arkadaşım dedi ki bana . "Nazah insanları tanımak için çok güzel bir fırsat elindeki kim dost, kim düşman" Ve gerçekten bazı durummlar insanları tanıma için fırsat veriyor. Bu günlerime de hamd olsun. Yoksa ben yalan bir samimiyetin içinde devam edecekmişim yoluma.

Günaydın kızlar
Annemlerdeydim bikaç gündür.

Karanfilce canım gördüğün gibi bohça konusu hemen hemen tüm gelinlerin içinde kalan bi mevzu.
siz herşeyi gücünüzün yettiği en iyisinden yapın, koyarsınız zaten.
Ama 5 taneden fazla havlu patik yazma lif doldurulunca benimde hoşuma gitmiyo.
Sanki göz boyanmış gibi oluyo.
Siz fazlalıkları ev yerleştirilirken kardeşinin çeyiziyle yollarsınız.
Burda önemli olan gelinle çıkacağınız nişan alışverişi.
İnsan en çok o alışverişte şımartılmak istiyo.
İstediğin başka bişey varmı diye sorulan, bi tane istiyosa bi tane daha alınan gelinlerin içinde bişey kalmıyo.
Bu alışveriş sıkıntılı olur da gelin memnun ayrılmazsa sittin sene kapanmaz bu konu.

İkincisi de takı altın konusu , bu da babaanne olana kadar unutulmayan konulardan.
Hiç bi kadın görmedim ki valla hatırlamıyorum desin.

Kalkıp bi evi toparlayıp, iş yapmam lazım.
Eşim erken gelir, o evdeyken iş yapamam ben.
Giderken bulaşık makinesinin içini boşaltmamıştım.
Sabah oflaya puflaya kapağı açtım ki ne göreyim
eşim bulaşık makinesini boşaltmış , iki parça bulaşığını yerleştirmiş.
Allah ım ne büyük saadet
Tabi çok iyi akıtmadığı için çıkarıp tekrar akıttım ama olu o kadarcık.

Para durumlarına gelince biraz sıkışık aslında ama ben biraz babama verdim arabasını yaptırıyomuş.
istemedi ama verdim zorla. İçim rahatlıyo böyle yapınca.
Biri komşumuza da azcık market alışverişi yaptım.
Annemlerle bişeyler yedik içtik onları ödedim.
İşte ruhumu rahatlatan para harcama şekli bu.
Kendime bişey aldığımda ya da gereksiz bişey aldığımda harcadığım para bana anlık mutluluk veriyo.
Geçip gidiyo.
Annemlerde kızımı ve beni sirke götürdüler. en sevdiğim pastaneden tatlı almışlar,kızıma harçlık verdiler.
Körler sağırlar biribirini ağırlar durumu oldu aslında...

Kızlar ben F klavyede on parmak bakmadan yazabiliyorum zaten işimin bi parçasıydı.
Evdeki pc de F kalvye yüklü değil ve ben Q klavyeden hiç hoşlanmıyorum, çok zor yazıyorum.
Bu yüzden sıkça kaybolup , arada girip size özet geçiyorum..

Sevimsiz
Sta geçmiş olsun.

Nazah Allah yardımcın olsun.
Karanfilce Allah ağız tadı versin tatlı telaşlarınıza.

Royem uğur böceğini öp benim için.
Tr lelli gittiğin yerlerden dön biran önce.

Geztapo gel bakem buralara..

@civven,@Sta,@trlelli salı ya da çarşamba buluşabilirmiyiz viaportta acaba ? Ben hem misafir ,hem hasta olduğum için siz bana yakın gelseniz çooookk mesut olurum.Ben toplu taşımaya pek binemiyorum insanların değişik parfümleri havasız ortam nefesimi kesiyor.yakın mesafe olmasını o yüzden tercih ediyorum .İnşallah nasip olur buluşmak.Zaten cuma günüde dönücem.

İstirahat her hastalıkta önemli canım ister iltihabik olsun ister değil. az çok biliyorsunuz 2-3 haftadır çekiyorum bu hafta ağrı kesiciler biraz daha etkiliydi pek hissetmedim ağrımı,ama perşembe günü misafirin geldiği gün çok ayakta kaldım etkisi hala daha geçmedi.günde 3 tane ağrı kesici alıyorum düşün
bence sen daha fazla bekleme ve fizik tedavi bölümüne çık..doktorlar da ha diyince teşhis koyamıyorlar, gitmeye karar verdiğinde geç kalmış olabilirsin

karanfilce lifler güzel olmuş ellerinize sağlık.Gerçekten alısveris olayı önemli.Bizim uzak mesafe olduğu için kimse yanıma gelmemisti biz eşimle yapmıştık iki cahil ne biliriz?Hiçbisey doğru düzgün olmamıştı.Hala içimde ukdedir.@Civvenim sen sık sık gel zevkle okuyorum ben.@sevimli nasıl oldun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…