- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
- Konu Sahibi karanfilce
-
- #6.941
Hayırlı akşamlar kızlar
Yazdıklarınızı okuyorum
Ama bi fırsat bulamadım yazayım
Tatili hastalıkla geçiriyorum
Aklımdaki işleri yapamadim ve yapamıyorum
Eklem ağrısı baş gösterdi
Ellerim ayaklarim odun gibi oldu
Zorunlu ihtiyaçlarımi bile zorla karşılıyorum
Çoğunlukla annemlerdeyim
Oğlanın altını bile degisemiyorum
Doktora gittim
Tahlillerde bişey çıkmadı
Geçen hafta kazadan dolayı araba sanayide şu an
Okula da yürüyerek gittim
Yolda üşüdüm
Okul.soguktu
Orda da üşüdüm
İdrar yollarimdan cok rahatsız oldum
Dr bu eklem ağrılarının idrar yolu enfeksiyonundan sonra oluşabilecegini söyledi
Öyle böyle değil
Cok rahatsızlandım
Namazlarimi oturarak bile zor kildim
Cocuga sabah portakal vercem
Ama soyamiyorum tek elimle düşünün
Annem kına iyi gelir diyor
Doktorun verdiği ağrı kesici ayaklarimi gecirdi
Ama elim geçmiyor
Kinayi da.cok sevmem
Kina gecem de bile sadece avuc icime.yakmistim
Ama bu aci cok.fena
Bilen var mi
Iyi gelir.mi kına
geldim geldimGünaydın kızlar..Sevimli tahlillerde bişey çıkmamış ama sen birde romatolojiye git bence.Cok geçmiş olsun canım.Hastalık insanı bezdiriyor canın hoş olmayınca hayat zindan oluyor .Allah bütün hastalara şifa versin.@karanfilce canım görümce olmak böyle işte.Hep böyledir anneciklerin nazı hep kızına geçer gelinden bir bardak suyu istemezler.Allah sonuna kadar mutlu mesut etsin kardeşini ,gelinden yüzünüzü güldürsün .@papatya fazla kaptırma eve sonra zor gelir işe gitmek diyim sana ..@royem nerde @civven @poe@suefsan nerdesiniz kizlar ?@sta da bir uğrayıp kaçıyor haa..
canım bölgeye göre değişiyor..şahsen ben şıkır şıkır olması taraftarıyım,bizim buralarda öyledir.Geztapom sağol canım Allah razı olsun. Aminnn..
Kızlar gelin bohçasına neler konur?
Sizlerin de fikirlerini almak istiyorum.
tavuk çorbasıyla köfte garip kaçmaz di mi abla? ayy hayırlısıyla atlatsam şunlarısta bencede köfte yap .köfteyle patatesi fırın tepsisine diz önce onları fırına sür iyice kızarsın.üstüne domatesli salçalı sos yapıp dök birazda onla pişsin.bide tatli al giderken ,yeter..salata filan olur zaten..
Geztapom sağol canım Allah razı olsun. Aminnn..
Kızlar gelin bohçasına neler konur?
Sizlerin de fikirlerini almak istiyorum.
Yok be niye garip olsun canım önemsiyosun et yemeği yapıyosun iste daha ne olsun .şimdi ben aslında kurufasulye filan diycektim ama yanına biçeşit daha gerekecek boşver en iyisi köfte.tavuk çorbasıyla köfte garip kaçmaz di mi abla? ayy hayırlısıyla atlatsam şunları
Canım benim kv sizin oraya göre değil de değişik bi adet uyguladığı için onu kıstas alamıyorum işte..sevimsiz_25 .!.:Hamam takımı hazırlanır burada biliyorsun
Bohça kesmiyor bizi
İçi dolu sandık ve içi dolu bavul
Sağolasın canım. Lif ördüm hazır :)canım bölgeye göre değişiyor..şahsen ben şıkır şıkır olması taraftarıyım,bizim buralarda öyledir.
dantelli nevresim takımı-2 tane koyan bile var
seccade-tesbihlik-tesbih
tülbent
büyük ve küçük havlu
patik
lif
gecelik seti
iç çamaşırı
kıyafet-eşarp
ayakkabı-çanta-ev terliği
çorap
makyaj seti
şimdilik aklıma gelenler bunlar..sayısı yine size bağlı,ben sayıdan çok niteliğe önem veriyorum.millet çok koyucaz diye eline ne geçse koyuyor.bohçaya yakışır şeyler olsun yeter bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?