Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

Çok geçmiş olsun. İdar yolları iltihaplanması eklem yerlerine etki ediyormu. Romatizma falan olmayasın.

Günaydın kızlar..Sevimli tahlillerde bişey çıkmamış ama sen birde romatolojiye git bence.Cok geçmiş olsun canım.Hastalık insanı bezdiriyor canın hoş olmayınca hayat zindan oluyor .Allah bütün hastalara şifa versin.@karanfilce canım görümce olmak böyle işte.Hep böyledir anneciklerin nazı hep kızına geçer gelinden bir bardak suyu istemezler.Allah sonuna kadar mutlu mesut etsin kardeşini ,gelinden yüzünüzü güldürsün .@papatya fazla kaptırma eve sonra zor gelir işe gitmek diyim sana ..@royem nerde @civven @poe@suefsan nerdesiniz kizlar ?@sta da bir uğrayıp kaçıyor haa..

geldim geldim
bu aralar baya bir kaytardım işten..12den erken gelemiyorum işe,sabahları çok ağrım oluyor.eşimi geçirirken bir ağrı kesici içiyorum,ondan sonra 2-3 saat uyuyorum uyandığımda geçmiş oluyor..

dün gece eşimin yengesi aradı yarın akşam size gelicez dedi,epeydir de davet ediyorduk durumumu söyleyemedim buyrun gelin dedim.gece gece baya iş yaptım,yatarkende ağrı kesici içtim.sabah ağrısız uyandım şükür ki..kalan işlerimi toparlayıp işe geldim.şimdi eve gidince yemek yapıcam bir tek.

dün akşam tavuk haşlamıştım,onun suyu var,didiklenmiş tavuk var biraz,çok az da pilav var.ne yapayım sizce?tavuk suyuna çorba yaparım dedim,biraz daha pilav yapıp birleştiririm.ana yemek olarak ne yapayım?aslında köfte falan yapasım var hem tavuk hem köfte gitmez herhalde? fırın tavuk yapsam nasıl olur

Geztapom sağol canım Allah razı olsun. Aminnn..
Kızlar gelin bohçasına neler konur?
Sizlerin de fikirlerini almak istiyorum.

Geztapom sağol canım Allah razı olsun. Aminnn..
Kızlar gelin bohçasına neler konur?
Sizlerin de fikirlerini almak istiyorum.
canım bölgeye göre değişiyor..şahsen ben şıkır şıkır olması taraftarıyım,bizim buralarda öyledir.

dantelli nevresim takımı-2 tane koyan bile var
seccade-tesbihlik-tesbih
tülbent
büyük ve küçük havlu
patik
lif
gecelik seti
iç çamaşırı
kıyafet-eşarp
ayakkabı-çanta-ev terliği
çorap
makyaj seti

şimdilik aklıma gelenler bunlar..sayısı yine size bağlı,ben sayıdan çok niteliğe önem veriyorum.millet çok koyucaz diye eline ne geçse koyuyor.bohçaya yakışır şeyler olsun yeter bence

tavuk çorbasıyla köfte garip kaçmaz di mi abla? ayy hayırlısıyla atlatsam şunları

selam geztapom iste geldim burdayim :).Bugun cok yogun gecti,sabah apar topar,esini ise birakip eve geldim.yarim saat oyalanip cocugu oyun gurubuna goturdum.Ogleden sonra kizin,rutin kontrolu vardi,canim yurumek istedi,o yuzden cok erken cikip,geze geze gittik,biraz bakindim.kizim asi oldu bugun,cook agladi yavrum,insallah kolay atlatiriz bu asi sonrasini.

Kizlar,bir aYdir,bozuklulari biriktiriyoz.25euro birikmis.Kostum
partimiz var cocuklar icin,o paraya kizima cok guzel,ugur bocegi kostumu aldim,ara ara buldum yaa,kac dukkakana girdim,birde tam Boyle partilerin oldugu bi donem oldugu icin,cok pahali hersey,tam umudumu yitirmistimki,hem guzel hem uygun fiyatli ,istedigim gibi birsey buldum :)

Bu aralar alinacak cok sey var,kizima pro koltugu almam lazim,kuzenin bebegi oldu onu gormeye gitmem lazim,baska bi bebek daha geliyor ona gitmem lazim.O yuzden biraz idareli olup,kenara para koymam lazim.
Bu ay bakalim gelen,gidiyor,bayagi ekstra faturaa odendi,kalani insallah bereketli olur.
Karanfilce,Ben kacirdim galiba,dugununuz mu var,Allah mutlu mesut etsin,kolay gecim versin.
Sevimsiz gecmis olsun ....

sevimsiz_25 .!.:
Hamam takımı hazırlanır burada biliyorsun
Bohça kesmiyor bizi
İçi dolu sandık ve içi dolu bavul
Canım benim kv sizin oraya göre değil de değişik bi adet uyguladığı için onu kıstas alamıyorum işte..
Bizim köyün adetleri de baya ağırdır.

Sağolasın canım. Lif ördüm hazır :)
Bi tek o hazır dermişim :)
Canım seccade takımı kesin konulması gereken bişey mi olacak? Bana KV koymamıştı. Bir de işleme olması şart mı?
Tülbent yaptırcaz iğne oyasından hem geline hem annesine.
Dantelli nevresim takımımız yok. Ara takımı var annemin yaptırdığı olmadı onu koyarız.
Diğer şeylerden konulur.
Ancak herşeyden birer koymayı düşünüyoruz. Diğer fazlasını annem gelince kıza verecek. Misal yazma patik uyku seti gibi.. Bunlardan fazlasını gelince verecek. Bohçaya herşeyi doldurmanın manası yok dimi?

Son düzenleme:
Royemcim sağol, kardeşim sözlendi. Allah izin verirse yaza düğün olacak..
Kostüm bulabilmene çok sevindim fiyatı da çok uygunmuş. Ben sizin kiraları direk TL ye dönüştürüyorum 25 TL gibi :)

Liraları diyecektim sözlük değiştirmiş kiraları demiş
Haa bir de şal koycaz kızlar onu da annem örcek. Yarın resimleri atarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…