- Konu Sahibi karanfilce
-
- #6.961
Whuuuu
Çok gelmiş beaa..
Allah ödeme kolaylığı versin.
Amin canım:)Nazahcım burada ezanlar okunuyor.
Rabbim selamet versin sana ve ailene. Amin.
Sağolasın canım. Lif ördüm hazır :)
Bi tek o hazır dermişim :)
Canım seccade takımı kesin konulması gereken bişey mi olacak? Bana KV koymamıştı. Bir de işleme olması şart mı?
Tülbent yaptırcaz iğne oyasından hem geline hem annesine.
Dantelli nevresim takımımız yok. Ara takımı var annemin yaptırdığı olmadı onu koyarız.
Diğer şeylerden konulur.
Ancak herşeyden birer koymayı düşünüyoruz. Diğer fazlasını annem gelince kıza verecek. Misal yazma patik uyku seti gibi.. Bunlardan fazlasını gelince verecek. Bohçaya herşeyi doldurmanın manası yok dimi?
Canım tam dinlemedim ama eğer devlet direk o parayı veriyorsa çok mantıklı. Biz kooperatifi 65 bine almıştık. Kaç yıldır da ödüyoruz. Bi yıl daha biriktirirdik, biraz da borç bulurduk peşin paraya o zamanlar 125 bine pek de ala ev alabilirdik.kızlar bu devletin çıkaracağı ev almak için destek paketi hakkında ne düşünüyorsunuz? hepinibiriktirir dik.aliba ama fikirlerinizi merak ediyorum. açıkcası bana cazip gibi geldi ama ev almak için 3-5 sene daha beklemek de zor geliyor.gerçi şimdi de ha desek alamayız,ancak kredi işine girmemiz lazım.
bir de ben söyledim mi hiç bilmiyorum,altın yatırımı bizi mahfetti benim altınlarımın hepsi gramı 107 tl den alındı,şuan bozdurmaya kalksak epey zarardayız.eve niyetlenememizin bir sebebi de bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?