- 1 Mart 2010
- 44.934
- 114.401
- 1.123
- Konu Sahibi karanfilce
-
- #7.021
Hizlida konusuyorum bazenKız dolu dolusun ya sen konuşuyon ya ben heycanlanıyom burada.
Maşallah sana Allah bozmasın ağzının tadını.
O film icin bende cok olumsuz yorumlar duydum ben "mucize"yi merak ediyorumAy sakın gitme_sekerpare_ . Çok vasat. Yani bi ara oyunculuklatındaki saçmalıklara kahkahalarla gülesim geldi. Lelli ne güzel anlatmışsın. Maşallah size
Ben mucizeye geçen hafta gitmiştim. Onu beğendim.O film icin bende cok olumsuz yorumlar duydum ben "mucize"yi merak ediyorum
Kostebekgillerde de uyudum zaten
Ben cocuk filmi sevmiyorum ama mecbur girdim
Iyi geceler kızlar. .
tr_lelli hoşgeldin canım
o kadar ağrım var ki anlatamam, nolur dualarinizda beni de unutmayın
Kızlar teşekkür ediyorum. .
_sekerpare_ estf. Canım benim tedavim belli zaten..önce bir kaç ay kortizon sonra da asıl ilacima baslamam gerekiyor, ama ben ilaca başlamak istemedigim için direniyorum kendimce ama daha fazla dayanamicam sanırım. .Allah büyük şükür ki ilaçla tedavisi olsn bi hastalığım var, Allah im beterinden korusun
Ilacimin yan etkisi de yok Allah tan, korkmuyorum aslında ama bebek için problem olur diye istemiyordum.Hah aynen üstüne bastın şükürki ilacı var.Mesela insülin olmadan benim hayatta kalma şansım bir hafta bile değil biliyomusun .Ama şükür ki insülin var ve ben onun sayesinde çocuk yaşımdan beri hayatımı idame ettiriyorum.İlaçdan korkma sta başla tedavine daha çok gençsin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?