Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

eğer ağrım sızım olmazsa,bir de işlerimi ayarlayabilirsem benim için uygun,çok isterim tanışmayı

Sevimli çok geçmiş olsun canım.
DüğÜn alışverişi çok önemli bence de. Hatta sabah evde kavgası vardı. 15 yıl önce evlendim. İçimde hep iste kaldı. Şimdi kv önüme DÜnyayı serse faydası yok. Ben istesem de bir daha gelin olamam.
Asla affetmicem onları.

Tatilim hastalıkla başladı hastalıkla bitcek galiba.grip oldum hemde cok fena kızda bırakmıyorki dinleneyim.

Civvenim çok sağol.ben de o yüzden soruyorum sizlere. Çünkü bizim gelin kkızlar tr nin her yerini gezmiş insanlar. Uhde kalmasın ben de istiyorum.
Ama bizim fazlalıklar KV tarafından ev döşerken verildiği için sizlerin söylediğinizle bizim adet arasındaki farkı görmüş oldum.
Kıyafet konusuna gelince, bi gelseler alcaz ama hala bize gelmediler. Sanki hiç gelmeden de kızı verecekler gibi geliyor.
Ben davet etmiştim bir buçuk ay önce buzdolabını annem çamaşır makinesini ben alcaktım. Gel Beğen yılbaşı olmadan alalım ödeyeduralım alyanslarınızı da beğenin alınsın diye. Gelcez gelcez diyorlar gelmiyorlar. Al işte altın ne kadar arttı.
Nişanı biz yapcaz salon tutcaz dediler. Masraf yapmayın siz bilirsiniz ama bizim için çok önemli değil bütçenize göre evde de yapabilirsiniz dedik. Yaza düğün olacak hala ne nişan tarihinde ne de yerinde bi fikre karar vermiş değiller. Çok hevesliydim nişan için çok güzel gondol filan beğenmiştim. Ama kararsızlıkları ve yavaşlıklarıyla Hevesimi kaçırdılar. Pek ilgilenmiyorum artık. Biz hazırlıkları yavaştan yapaduralım. Onlar haydin deyince sıkışmayalım.

Bu arada kızlar geçmişi hatırlatıp hepinizin huzurunu bozduğum için özür.
Ben geçmişi hatırlayıp ben de üzüldüm.

Bu arada kızlar geçmişi hatırlatıp hepinizin huzurunu bozduğum için özür.
Ben geçmişi hatırlayıp ben de üzüldüm.

Amaann bizden geçti canım üzülme ..Ama yeni evlenecek genç kızlara söylüyorum kendinizi ezik göstermeyin ,isteklerinizi ifade edin bir kere gelin olunuyor diye...

Canım ayaklarımın üstüne basan bir gelindim. Direndim hiç bisey sökmedi benim KV ye.
Yani direnmek dik durmak da kişisine göre değişiyor.
Ya kendimi düşüncektim o dönem ya eşimi.
Annem de ben de eşimi düşünüp atmadık nişanı. Eşim mahvoldu zaten o dönem.
Annemin umrunda değilim aynısını sen de mi yapcan dedi bana.

İnşallah kardeşim de yıpranmadan atlatır bu dönemi. Şimdilik nezaket çerçevesinde ilerleyip çok işlerine girmek istemiyoruz. Boşuna yüzgöz olmaya gerek yok.

Ben 14 yıl iyi görümce oldum,15 yıl iyi gelin oldum sadece ve sadece dert sahibi oldum.Şimdi herkesle mesafeliyim .Keşke baştan öyle olsaydım .Bencede canım nezaketli ama mesafeli durmak en iyisi ..Zamanla birbirinizi dahs iyi tanırsınız zaten.

karanfilce öyle Düşünme canım. Ben unutmuyorum hiç. Amma salak mışım diyorum. Aslında biraz da annemden kaynaklandı. Aman kötülük olmasın dedi onlarda tepemize çıktı. Mağazaya gelinlik damatlık alış-verişine gittik. Kasa da eşimle babam duruyordu. Eşim bana alınanları babam eşime alınanları ödüyordu. Kv uzaktan iç çamaşırı da ALIN dedi. Döndüm dedim ki parasını ben ödedikten sonra neden alayım. Pişkin pişkin sırıttı. Eşimin aldıklarını da biz ödedik zaten.

Kızlar ilaçla iyiyim şu an
Tatilin ilk haftası bitti
Misafirlerimi agirlayamadim.
Okul dönemine kaldı
Tabi sağlık olsun
Ama rahat bi insan değilim işte
İçimde kaldi

suefsan geçmiş olsun
Rabbim hayırlı şifalar versin hastalara

Evet suefsancım çok geçmiş olsun konunun hararetinden herhalde dalmışım.
Allah hepimiza can ve ruh sağlığı versin.

Suefsan çok geçmiş olsun.
Dışarı çıktık bugün. Eşimin bir yerden gelecek parası vardı. 390 tl. Evrakları ben hazırladım. Ama üşengeçliğinden evrakları teslim etmedi. Teslim etse hemen 2 gün sonra yatacak. Sanki o yatmış gibi k hesaptan 350 tl çektik. Yatınca direk oraya koyacağız artık.
Kitap aldık 19 tl
Yemek yedik 43 tl
Sinema 36 tl ( bekliuıtuz az sonra gideceğiz)
Monopoly aldım oğluşla oynarız diye. 70 tl karttan çektik. İnşqllah başka birşey çıkmaz. Evde otur otur kurt basıyoruz. Çıkınca da en az 100 tl gidiyor.

Vakıfta hizmet varmış aradılar
Ama annemlerdeyiz
Ve misafir geldi
Yoksa gitmeye çalışırdim
Ani oldu biraz
Yoksa ayarlardim belki bir şeyler
Perde ütülenecekmis şu an
Ütünü de al gel dediler
Üzüldüm
Çünkü bu ütü işi için genç birilerini arıyorlar haliyle.

Yettim gariii
Cok gezdim cokkkk
Geztapo gelcene cok sevindim ayarlayalim sta gelirsen benle irtibata gec ziira ben burdan viaportu bulamaya bilirim bana yol tarif etceksin komsucum gecmisi tam okuyamadim bi bohca hazirliklar karanfilcenin kardesi icin sanirim okucam hepsini
Civvenim geldim kostummm
Esimin butun kirlileri yerlere sermis yegenimi getirdim gelirken 2cocuklu oldum gayrii ben
İnternet gibisi yokmus bee colde su bulmus gibiyim

PAPATYAM hosbuldum
Persembe bebek gormeye gittik
Cuma cocuklari kostebekgillere goturduk bugunde esim geldi aldi bizi
Yegenimde gelmek istedi zaten getircektim soz vermistim
Persembe teyzem gelip alcak oglusada arkadas oldu bana sarmiyo oynuyolar
Aiyy teyzem keklet,borekler, tatlilar yapmista yapmis
Kalabalikla ne guzel geciyo zaman
Kafam siscek kem kum ediyodum gitmeden ama cok eglendik
Dayim geldi,annemin teyzesi geldi, buyuk teyzemin kizlari zaman nasil gecti anlamadim

Esime pazar mi gelsen ki dedim baktim icten soylemiyo kal diye tamam hadi gel bari dedim.

Teyzem bana kahvaltilik sos verdi
Kek yapti yine yersiniz diye
Poset poset geldim yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…