- Konu Sahibi karanfilce
-
- #5.521
sinan akyüzün yazdığin kitabini okumadim ama bikaç kitabını okudum çok güzeldiler.incir kuşları, piruzeve oğulları,piruze,şahika-feraye ...hepside çok güzellerdi.Ayy ben canan tan kadar guzel yazan surukleyici kitaplar baska okumadim
Hepsi birbiriden guzeldi
Suan yok okudugum kitap
Gunes demirel-sen yokken
Sinan akyuz-sevmek zorunda degilsin beni
Bir de ask melisi
Sinan akyuz kiaplarini tavsiye ediyorum
geçmiş olsun iki günde çıkmıssın mapıstan:) hayırlısı olsun canım.İki gün girememek çok koydubundan sonra coook dikkat ederim artık
Haftasonu çok yoruldum. Dün akşam misafir vardi bu sabah gittiler. Sonrada dışarı çıktık,anadolu yakasına geçtik. Eşim amcamla görüştü. Babamlarin bi gecekondu arazisi var, parasını ödeyip tapuyu aldılar şimdide ev yapılacak. Ev işini eşine verebilirler, eğer olursa 25 kadar bi karımız olucak ve bu sene bebek düşündüğümüz için ilaç gibi gelecek
Ben de kitaplardan çok uzak kaldım bu ara ama bu akşam serdar özkanın kayıp gül ` üne başladım .Bana çerez gerçi çok ince bitiririm uyuyamazsam bu gece..Kızlar ben kafe kitap diye bi topiğe takılıyorum. Kitaplar hakkında konuluyoruz. Bildirim yapıyoruz.
Şu anda oğlumu uyutup yeni kitabıma başlamak için sabırsızlanıyorum.
Günde en az 50 sayfa okumak üzere söz verdim kendime.
Teşekkürler canım. 2014 benim için özellikle sene sonuna doğru çok kötü geçti,umarım 2015 iyi olur maddi ve manevi hepimiz icingeçmiş olsun iki günde çıkmıssın mapıstan:) hayırlısı olsun canım.
Canim gestapo evimi sormuştu,ona özel mesajla bizim sitede baska bir evin linkini göndermiştim,reklama girmiş sanirimozka82 inşallah hayırlı olur sizin için bahsettiğin iş.
Bazen biz de link veriyoruz. Ne bileyim bu makine iyi mi şu kıyafeti aldım diye. Neden sıkıntı oldu ki
2014 benim için de iyi bir yıldı. Ama 2015 in ortasında bir üst basamağa geçmem gerekiyor işimde. Allah nasip ederse.
Tabi çok hayalim var ve hepsi paradan geçiyor.
Haydaa üzüldüm şimdi ben de bilmiyodum yasak olduğunu canımCanim gestapo evimi sormuştu,ona özel mesajla bizim sitede baska bir evin linkini göndermiştim,reklama girmiş sanirim
Aaaaa hem de özel mesaj daCanim gestapo evimi sormuştu,ona özel mesajla bizim sitede baska bir evin linkini göndermiştim,reklama girmiş sanirim
Valla kızlar 450 liralık lastik gitti.Ne diyim ki ben !! Artık olan oldu eşim şimdi çıkma lastik arıyor bu haftada kar geliyomuş.Bugün gündemimiz buydu eşimin yüzü hiç gülmedi tüm gün .Adam nasıl gülsün.Gidip pazarımızı yaptık biraz dolaşıp geldik ama yine de moraller bozuk ...Kızlar bana ilk sayfadan itibaren sürükleyecek kitap öneriniz var mı?Ayşe kulin canan tan kitaplarının hepsini okudum.Ahmet ümitin bir iki tane kaldı .Tavsiyelerinizi beklerim
_sekerpare_ ben güneş çavması diye bir kitap var onu çok beğenmiştim. Bir kaç yıl sonra tekrar oku ak isterim.
Mihmandarı sevdim. Eyüp Sultan'ı anlatıyor. Kepek İstanbul'da olsam. Daha bilinçli ziyaret ederdim.
Bugün de Nietzsche ağladığında Kitabı'nı bitirdim. Biraz psikolojik bir kitap. Ama süper...
teşekkür ederim civvenim bahsettiklerinin hepsini okudum canım evet etkileyici ve sürükleyici ise hele bide gerçek yaşamdansa tadından yenmiyor kitap gibi dost var mı dünyada ...En son İskender Pala Katre i Matem i okudum. Çok güzeldi.
Şimdi de Sevdalinka ya başlıycam.
Geçen kitapçıda Sinan Akyüzün bi kitabının konusunu okudum adını unuttum , kitabın konusu benim yıllar önce okuduğum Zana Muhsen in Annemi bir kez daha görsem kitabıyla çok çok benzerdi.
Hatta çok eskiden Kızım Olmadan Asla diye bi film vardı. Hepiniz hatırlarsınız.
İşte o filmin kızının dilinden yazılanı diyeyim.
Ayyy kitap deyince çoştum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?